Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='natija']fajne foteczki:)pilka pewnie przbita:)jestem ciekawa jak czesto musisz kupowac nowe:)

[FONT=Arial]no w tym roku to pierwsza ;)...w zeszłym chyba 3 kupiam z tego jedna wytrzymała bardzo długo ale była 5warstwowa :razz::razz:[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Witam z rana :multi::multi::loveu:

już popsuł piłeczkę? :roll::roll: a to niedobry Ozzy :mad:

http://images28.fotosik.pl/186/bb7232447946fa1c.jpg jak się wgryzł w nią :evil_lol::evil_lol:

[/FONT]

[FONT=Arial]Witaniec :multi::loveu:

psuja ten Mój Chłoptaś :razz::razz:ale nawet jak zepsuł to się nią cieszył jak goopi bateryjką :cool1:
[/FONT]

[quote name='furciaczek']Boskie:loveu:
http://images34.fotosik.pl/198/0e5795930dc14d0b.jpg

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Alunia buziolki wiosenne

Ależ widziałam u ciebie piknego Ozziulka.........miód malina :loveu:
http://images34.fotosik.pl/198/0e5795930dc14d0b.jpg

Napastnik:razz:
http://images29.fotosik.pl/186/122985fb1eabae5f.jpg
[/FONT]

[FONT=Arial]Buziolki Dżapko[/FONT][FONT=Century Gothic][FONT=Arial]

ha ha ...zaskoczyłam Cię że tyle fotasków .....coooo :grins:
[/FONT]
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Buziolki Dżapko[/FONT][FONT=Century Gothic][FONT=Arial]

ha ha ...zaskoczyłam Cię że tyle fotasków .....coooo :grins:
[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Normalnie klikam z podłogi :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Normalnie klikam z podłogi :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]
:hmmmm: klawiaturka si siem omskła :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

kurde tera to już piszę niedojrzałe posty :roll::oops:jak ja siem na ulicy pokaze :eviltong::eviltong:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial]jak ja siem na ulicy pokarze :eviltong::eviltong:[/FONT]

nooooooooooooo......nie wiem jak sie POKAZESZ:diabloti:teraz to juz w ogole nie wiem:evil_lol:cmokam w czolko na dzien dobrulko:loveu:

Posted

[quote name='agbar']nooooooooooooo......nie wiem jak sie POKAZESZ:diabloti:teraz to juz w ogole nie wiem:evil_lol:cmokam w czolko na dzien dobrulko:loveu:
[FONT=Arial]
poprawiłam :diabloti:.......

odcmokuje :loveu::loveu:

FOTY BYŁY :diabloti::diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial]FOTY BYŁY :diabloti::diabloti:[/FONT]
przeca zem widzialam nawet wczora z wieczora to bylo:loveu:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
:hmmmm: klawiaturka si siem omskła :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

[FONT=Century Gothic]Nie -doopka [/FONT]:oops:

kurde tera to już piszę niedojrzałe posty :roll::oops:jak ja siem na ulicy pokaze :eviltong::eviltong:
[/FONT][FONT=Century Gothic]No ja nie wiem.......pozostaje tylko opłotkami ciemną noca :eviltong::eviltong:;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
psuja ten Mój Chłoptaś :razz::razz:ale nawet jak zepsuł to się nią cieszył jak goopi bateryjką :cool1:
[/FONT][FONT=Century Gothic][/FONT]

:roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='gops']hellow :diabloti: co tam u ozzulca? stanowczo za duzo gadacie niechce mi sie tylu stron nadrabiac :roll:
[FONT=Arial]
żałuj ...foty były :cool1:
[/FONT]

[quote name='agbar']przeca zem widzialam nawet wczora z wieczora to bylo:loveu:
[FONT=Arial]
:cool1:nawet nie pochwalila :roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial]żałuj ...foty były :cool1:[/FONT]

[FONT=Arial]:cool1:nawet nie pochwalila :roll:[/FONT]
jestem prawie calkiem pewna ze nawet na glos chwalilam.....ze : nooooo Aluniaaaa w koncu sie troche postaralas...:loveu:ooo te jest boskie a teee cudne....to co ty mnie tu wypominasz.....:cool1:trza bylo uszy umyc a nie przewietrzyc:diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No ja nie wiem.......pozostaje tylko opłotkami ciemną noca :eviltong::eviltong:;)[/FONT]

[FONT=Arial]kupie se latareczke[/FONT] :grins:

[quote name='jonQuilla']:roflt::roflt::roflt::roflt:

:hmmmm:

[quote name='agbar']jestem prawie calkiem pewna ze nawet na glos chwalilam.....ze : nooooo Aluniaaaa w koncu sie troche postaralas...:loveu:ooo te jest boskie a teee cudne....to co ty mnie tu wypominasz.....:cool1:trza bylo uszy umyc a nie przewietrzyc:diabloti:

[FONT=Arial]:eviltong::eviltong:nie słyszałam ...pies szczekał :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='emdziolek']Witaski poranne Alu!:multi:

[FONT=Arial]witanko :multi::loveu:[/FONT]

[quote name='gops']ehhh zaluje :oops: zara sie cofne obejzec :diabloti:

[FONT=Arial]cofaj cofaj :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Daj znaka przyjade moją cinketka i ci poświece ten sam efekt :angryy:[/FONT]

[FONT=Arial];)..dawaj dawaj [/FONT]

[quote name='gops']obejzalam wszystko :diabloti: bardzo ladne jak zawsze ;)

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:dzięki ;)[/FONT]

Posted

czesc Sis rodzino :loveu::loveu::loveu:

ale fajne to bezludzie ciekaw kiedy sie tam teleportuje w odwiedziny :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[FONT=Arial]doszłam..... w końcu :multi::multi: wróciłaś już z tego psacera??? :razz::razz:

P.S. gdzieś ci wcięło multum punkcików :diabloti: około 100 postów jakże namiętnie nabijanych... :eviltong: dobrze że nadal masz płomyczki a nie wróciłaś do łapek
:cool1:
[/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']czesc Sis rodzino :loveu::loveu::loveu:

ale fajne to bezludzie ciekaw kiedy sie tam teleportuje w odwiedziny :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]:multi::multi::multi:wow ...mła sistersja :loveu::loveu::loveu:...teleportuj się wiesz przeca gdzie bezludzie ;).....rozpal ognisko a my dojedziemy :multi:[/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]doszłam..... w końcu :multi::multi: wróciłaś już z tego psacera??? :razz::razz:

no jestem .....jestem :multi::multi:

P.S. gdzieś ci wcięło multum punkcików :diabloti: około 100 postów jakże namiętnie nabijanych... :eviltong: dobrze że nadal masz płomyczki a nie wróciłaś do łapek
:cool1:
[/FONT]
[FONT=Arial]nooooooosz kurdenbelen .........bo to tak jest jak se nabijałam namiętnie takie niedojrzałe posty :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:hmmmm: ciebie też się cosik uszczupliło ;)
[/FONT]