jonQuilla Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [FONT=Georgia]Witam z rana :multi::multi::loveu: już popsuł piłeczkę? :roll::roll: a to niedobry Ozzy :mad: http://images28.fotosik.pl/186/bb7232447946fa1c.jpg jak się wgryzł w nią :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
furciaczek Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Boskie:loveu: http://images34.fotosik.pl/198/0e5795930dc14d0b.jpg Quote
apple Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [FONT=Century Gothic]Alunia buziolki wiosenne Ależ widziałam u ciebie piknego Ozziulka.........miód malina :loveu: http://images34.fotosik.pl/198/0e5795930dc14d0b.jpg Napastnik:razz: http://images29.fotosik.pl/186/122985fb1eabae5f.jpg[/FONT] Quote
Alicja Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='natija']fajne foteczki:)pilka pewnie przbita:)jestem ciekawa jak czesto musisz kupowac nowe:) [FONT=Arial]no w tym roku to pierwsza ;)...w zeszłym chyba 3 kupiam z tego jedna wytrzymała bardzo długo ale była 5warstwowa :razz::razz:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Witam z rana :multi::multi::loveu: już popsuł piłeczkę? :roll::roll: a to niedobry Ozzy :mad: http://images28.fotosik.pl/186/bb7232447946fa1c.jpg jak się wgryzł w nią :evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]Witaniec :multi::loveu: psuja ten Mój Chłoptaś :razz::razz:ale nawet jak zepsuł to się nią cieszył jak goopi bateryjką :cool1:[/FONT] [quote name='furciaczek']Boskie:loveu: http://images34.fotosik.pl/198/0e5795930dc14d0b.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Alunia buziolki wiosenne Ależ widziałam u ciebie piknego Ozziulka.........miód malina :loveu: http://images34.fotosik.pl/198/0e5795930dc14d0b.jpg Napastnik:razz: http://images29.fotosik.pl/186/122985fb1eabae5f.jpg[/FONT] [FONT=Arial]Buziolki Dżapko[/FONT][FONT=Century Gothic][FONT=Arial] ha ha ...zaskoczyłam Cię że tyle fotasków .....coooo :grins:[/FONT] [/FONT] Quote
apple Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Buziolki Dżapko[/FONT][FONT=Century Gothic][FONT=Arial] ha ha ...zaskoczyłam Cię że tyle fotasków .....coooo :grins:[/FONT] [/FONT] [FONT=Century Gothic]Normalnie klikam z podłogi :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Normalnie klikam z podłogi :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial] :hmmmm: klawiaturka si siem omskła :crazyeye::crazyeye::crazyeye: kurde tera to już piszę niedojrzałe posty :roll::oops:jak ja siem na ulicy pokaze :eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
agbar Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]jak ja siem na ulicy pokarze :eviltong::eviltong:[/FONT] nooooooooooooo......nie wiem jak sie POKAZESZ:diabloti:teraz to juz w ogole nie wiem:evil_lol:cmokam w czolko na dzien dobrulko:loveu: Quote
agbar Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 aaaaaa..........wiem!!!! ty sie chcesz na ulicy pokarac czyli ukarac....ale ze czemu tak publicznie:hmmmm: Quote
Alicja Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='agbar']nooooooooooooo......nie wiem jak sie POKAZESZ:diabloti:teraz to juz w ogole nie wiem:evil_lol:cmokam w czolko na dzien dobrulko:loveu: [FONT=Arial] poprawiłam :diabloti:....... odcmokuje :loveu::loveu: FOTY BYŁY :diabloti::diabloti:[/FONT] Quote
gops Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 hellow :diabloti: co tam u ozzulca? stanowczo za duzo gadacie niechce mi sie tylu stron nadrabiac :roll: Quote
agbar Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]FOTY BYŁY :diabloti::diabloti:[/FONT] przeca zem widzialam nawet wczora z wieczora to bylo:loveu: Quote
apple Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] :hmmmm: klawiaturka si siem omskła :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [FONT=Century Gothic]Nie -doopka [/FONT]:oops: kurde tera to już piszę niedojrzałe posty :roll::oops:jak ja siem na ulicy pokaze :eviltong::eviltong:[/FONT][FONT=Century Gothic]No ja nie wiem.......pozostaje tylko opłotkami ciemną noca :eviltong::eviltong:;)[/FONT] Quote
jonQuilla Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] psuja ten Mój Chłoptaś :razz::razz:ale nawet jak zepsuł to się nią cieszył jak goopi bateryjką :cool1:[/FONT][FONT=Century Gothic][/FONT] :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Alicja Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='gops']hellow :diabloti: co tam u ozzulca? stanowczo za duzo gadacie niechce mi sie tylu stron nadrabiac :roll: [FONT=Arial] żałuj ...foty były :cool1:[/FONT] [quote name='agbar']przeca zem widzialam nawet wczora z wieczora to bylo:loveu: [FONT=Arial] :cool1:nawet nie pochwalila :roll:[/FONT] Quote
agbar Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]żałuj ...foty były :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]:cool1:nawet nie pochwalila :roll:[/FONT] jestem prawie calkiem pewna ze nawet na glos chwalilam.....ze : nooooo Aluniaaaa w koncu sie troche postaralas...:loveu:ooo te jest boskie a teee cudne....to co ty mnie tu wypominasz.....:cool1:trza bylo uszy umyc a nie przewietrzyc:diabloti: Quote
Alicja Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No ja nie wiem.......pozostaje tylko opłotkami ciemną noca :eviltong::eviltong:;)[/FONT] [FONT=Arial]kupie se latareczke[/FONT] :grins: [quote name='jonQuilla']:roflt::roflt::roflt::roflt: :hmmmm: [quote name='agbar']jestem prawie calkiem pewna ze nawet na glos chwalilam.....ze : nooooo Aluniaaaa w koncu sie troche postaralas...:loveu:ooo te jest boskie a teee cudne....to co ty mnie tu wypominasz.....:cool1:trza bylo uszy umyc a nie przewietrzyc:diabloti: [FONT=Arial]:eviltong::eviltong:nie słyszałam ...pies szczekał :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
gops Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 ehhh zaluje :oops: zara sie cofne obejzec :diabloti: Quote
apple Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [FONT=Arial]kupie se latareczke[/FONT] :grins:[FONT=Century Gothic]Daj znaka przyjade moją cinketka i ci poświece ten sam efekt :angryy:[/FONT] Quote
Alicja Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='emdziolek']Witaski poranne Alu!:multi: [FONT=Arial]witanko :multi::loveu:[/FONT] [quote name='gops']ehhh zaluje :oops: zara sie cofne obejzec :diabloti: [FONT=Arial]cofaj cofaj :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
gops Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 obejzalam wszystko :diabloti: bardzo ladne jak zawsze ;) Quote
Alicja Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Daj znaka przyjade moją cinketka i ci poświece ten sam efekt :angryy:[/FONT] [FONT=Arial];)..dawaj dawaj [/FONT] [quote name='gops']obejzalam wszystko :diabloti: bardzo ladne jak zawsze ;) [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:dzięki ;)[/FONT] Quote
dbsst Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 czesc Sis rodzino :loveu::loveu::loveu: ale fajne to bezludzie ciekaw kiedy sie tam teleportuje w odwiedziny :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [FONT=Arial]doszłam..... w końcu :multi::multi: wróciłaś już z tego psacera??? :razz::razz: P.S. gdzieś ci wcięło multum punkcików :diabloti: około 100 postów jakże namiętnie nabijanych... :eviltong: dobrze że nadal masz płomyczki a nie wróciłaś do łapek :cool1: [/FONT] Quote
Alicja Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='dbsst']czesc Sis rodzino :loveu::loveu::loveu: ale fajne to bezludzie ciekaw kiedy sie tam teleportuje w odwiedziny :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]:multi::multi::multi:wow ...mła sistersja :loveu::loveu::loveu:...teleportuj się wiesz przeca gdzie bezludzie ;).....rozpal ognisko a my dojedziemy :multi:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]doszłam..... w końcu :multi::multi: wróciłaś już z tego psacera??? :razz::razz: no jestem .....jestem :multi::multi: P.S. gdzieś ci wcięło multum punkcików :diabloti: około 100 postów jakże namiętnie nabijanych... :eviltong: dobrze że nadal masz płomyczki a nie wróciłaś do łapek :cool1: [/FONT] [FONT=Arial]nooooooosz kurdenbelen .........bo to tak jest jak se nabijałam namiętnie takie niedojrzałe posty :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hmmmm: ciebie też się cosik uszczupliło ;) [/FONT] Quote
Recommended Posts