Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pirania to siostra P. :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nic nie mówiłam przeciez:roll:................ to ta druga Japkowa...ta gorsza:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[COLOR=DarkOrange][B]Ja juz tutaj dzisiaj bylam wiec sie nei witam:evil_lol:

Czytalam o psach zabójcach, o ZK i o tych pierdołach i o tym że Klokłork jest na liście psów mordujących jezorem:evil_lol:
Foty oblookane:lol:

MUaach kocham:iloveyou:

SIĘ:B-fly::evil_lol:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=DarkGreen][B]Przypominam, że zdjęć nie cytujemy, jeli chcemy zacytować to zamieniamy je na link.

pozdr.[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ale to nie było zdjęcie które Ala tu wstawiła.... ino fota z neta z artykułu o psach :cool1: ja rozumiem przez cytowanie .... jeżeli Ala wstawi Ozzulka a ja chce sie nad tą fotą porozczulać to wtedy zamieniam na link- co oczywiście robie ;)... a jeżeli cytuję lub kopiuję coś spoza tego blogasa..... to chyba tego to nie dotyczy.... czyż nie mam racji??? jeżeli nie to prosze o wytłumaczenie... bom zgupła.... ;)

EDIT... pomyliłka... dobrze myśle... ino pomyliłam posty... Aluchna zacytowała mojego posta artykuł z fotą... już qmam ;)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=DarkGreen][B]Przypominam, że zdjęć nie cytujemy, jeli chcemy zacytować to zamieniamy je na link.

pozdr.[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]a znasz to ......Czy tata czyta cytaty Tacyta :grins: powiedz to kilka razy szybko :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pirania to siostra P. :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]wczoraj byla jeszcze .....Pijawką :hmmmm:......ino ssała ...coś sie mnie widzi że zaczęła kąsać :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Ja juz tutaj dzisiaj bylam wiec sie nei witam:evil_lol:

Czytalam o psach zabójcach, o ZK i o tych pierdołach i o tym że Klokłork jest na liście psów mordujących jezorem:evil_lol:
Foty oblookane:lol:

MUaach kocham:iloveyou:

SIĘ:B-fly::evil_lol:[/B][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
cze samolubna po raz wtórny ;)
O jakich gupotach toż tu same poważne dysputy się odbywają ino ze nam nie płacą jak takim osiełom na wiejskiej [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
cze samolubna po raz wtórny ;)
O jakich gupotach toż tu same poważne dysputy się odbywają ino ze nam nie płacą jak takim osiełom na wiejskiej [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[COLOR=DarkOrange][B]Ja samolubna? NIE PRAWDA:angryy:

JA KOCHAM WAS

ino siebie tez:evil_lol:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Ja samolubna? NIE PRAWDA:angryy:

JA KOCHAM WAS

ino siebie tez:evil_lol:[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to siem już inaczej czyta :multi::multi::multi:.....siebie też trzeba koffać , szanować ,a najważniejsze nigdy nie wątpić że mamy swoją wartość i godność:loveu::loveu:

;)My też cię Koffamy [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']czesc Alcia:multi::multi::multi::multi::multi:[/quote]

:multi::multi::multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:cześć Effcia[/B][/COLOR][/FONT] :multi:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]no to siem już inaczej czyta :multi::multi::multi:.....siebie też trzeba koffać , szanować ,a najważniejsze nigdy nie wątpić że mamy swoją wartość i godność:loveu::loveu:

;)My też cię Koffamy [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[COLOR=DarkOrange][B]
Jakei mądrości Ala nam tu pisze:loveu:

KWM:loveu::loveu::loveu:

Wlasnie mialam dola ale tak sobei czytam dogo i odrazu mi sie humor poprawia:lol: DOGO- Najlepsze na dola:cool3:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='gops']nie nadazam nagadalyscie 6 stron :evil_lol: o cytatych ;)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B];)nie czytaj ....pooglądaj literki bo foty gdzieś tam były :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]
Jakei mądrości Ala nam tu pisze:loveu:

KWM:loveu::loveu::loveu:

Wlasnie mialam dola ale tak sobei czytam dogo i odrazu mi sie humor poprawia:lol: DOGO- Najlepsze na dola:cool3:
[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ano tak se pisze bo jak wiadomo miałam moment zalamania ... okropnie to źle przeszłam , czulam się bez wartości , nikomu niepotrzebna ...niekochana , nieszanowana .... ale jednak mając świadomość własnej wartości a jeszcze jak się tak poszczęści że jest obok ktoś komu możemy zaufać ...to warto o to wszystko powalczyć i zakopać ten dół ...nigdy nie będzie idealnie ...ale dlaczemu ma być źle;)....
a dogo wiem że mam tu wrogów ale mam też grono życzliwych znajomych których wielce cenie :loveu::loveu::loveu:

:roll:i znowie się wymądrzam :oops:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ano tak se pisze bo jak wiadomo miałam moment zalamania ... okropnie to źle przeszłam , czulam się bez wartości , nikomu niepotrzebna ...niekochana , nieszanowana .... ale jednak mając świadomość własnej wartości a jeszcze jak się tak poszczęści że jest obok ktoś komu możemy zaufać ...to warto o to wszystko powalczyć i zakopać ten dół ...nigdy nie będzie idealnie ...ale dlaczemu ma być źle;)....
a dogo wiem że mam tu wrogów ale mam też grono życzliwych znajomych których wielce cenie :loveu::loveu::loveu:

:roll:i znowie się wymądrzam :oops:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[COLOR=DarkOrange][B]
JA tez mialam kilka razy moment zalamania i byłam sama... ale jakos wlasnei wchodzac na dogo łapałam sporo pozytywnej energii i jakos z tego dola sie wychodzi i dziala dalej.
Wcale sie nei wymądrzasz popsostu - madrze piszesz i to Ci sie chwali:loveu:
Tez mam na dogo swoich wrogow ale wiecej mam dobrych znajomych dzieki ktorym wlasnie czasami gdy mam chwile zalamania moge znowu sie wzbic i dzialac dalej.:lol:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]a dogo wiem że mam tu wrogów ale mam też grono życzliwych znajomych których [/COLOR][COLOR=black]wielce cenie :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
ochh tak Alu cień mnie ceń:multi::multi::loveu::loveu::evil_lol:

Posted

Ot i przyszedł czas na poważne słowa ;) Podziwiam Was i to, że umiecie zakopywac swoje dołki..Ja tak nie umieć..Ja mieć zawsze wielkie krater i za małą łopatkę :placz:

Posted

[quote name='gops']ja narazie niemam tu wrogow :roll: ale mam duzo znajomych ludzi ktorych bardzo lubie :loveu:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]i tylko się z tego cieszyć :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Pandisia']Hejka , jestem wrócona już z Katowic :multi:[/quote]

:multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:no opowiadaj jak było [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Selket']Ot i przyszedł czas na poważne słowa ;) Podziwiam Was i to, że umiecie zakopywac swoje dołki..Ja tak nie umieć..Ja mieć zawsze wielkie krater i za małą łopatkę :placz:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ano i czasem tak trzeba pogadać :razz::razz:....a kratera i małą łopatką da się zasypać ....uwierz ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]
JA tez mialam kilka razy moment zalamania i byłam sama... ale jakos wlasnei wchodzac na dogo łapałam sporo pozytywnej energii i jakos z tego dola sie wychodzi i dziala dalej.
Wcale sie nei wymądrzasz popsostu - madrze piszesz i to Ci sie chwali:loveu:
Tez mam na dogo swoich wrogow ale wiecej mam dobrych znajomych dzieki ktorym wlasnie czasami gdy mam chwile zalamania moge znowu sie wzbic i dzialac dalej.:lol:
[/B][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]mam nadzieję że mimo czasem odmiennych zdań mogę stanąć po stronie tych dobrych zanjomych ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='evaxon']ochh tak Alu cień mnie ceń:multi::multi::loveu::loveu::evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]moja ty nieoceniona Effuniu ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Łoj, życia nie starczy z tą moją łopateczką :placz: :placz: :placz:[/quote]
pomogę Ci moją ...we 2 raźniej ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
:multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:no opowiadaj jak było [/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]

Było tak : podróż pociągiem super, moje dziecko było pełne chęci i ochoty do pooglądania psiaków do momentu jak ktoś ją popchnął i nadepnął jej na nóżkę.
Moje dziecko już na starcie stwierdziło kategorycznie że chce już stąd wyjść i niestety ze znajomymi pogadałam tylko chwilkę z niektórymi wcale. Generalnie lipa. A szkoda bo moje kochane tollery były wystawiane (na lodowisku) z molosami i miałam nadzieję pooglądać sobie z bliska psiny.

Posted

[quote name='Selket']Naprawdę??? Kofana jesteś :calus: :calus: :calus:[/quote]

:calus:

[quote name='Pandisia']Było tak : podróż pociągiem super, moje dziecko było pełne chęci i ochoty do pooglądania psiaków do momentu jak ktoś ją popchnął i nadepnął jej na nóżkę.
Moje dziecko już na starcie stwierdziło kategorycznie że chce już stąd wyjść i niestety ze znajomymi pogadałam tylko chwilkę z niektórymi wcale. Generalnie lipa. A szkoda bo moje kochane tollery były wystawiane (na lodowisku) z molosami i miałam nadzieję pooglądać sobie z bliska psiny.[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]buuu to lipa ...kto się ośmielił zadeptywać dziecko :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]