jonQuilla Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [FONT=Georgia]mamuniu mówiłam Ci że on przyjmuje zarąbiste pozy do spania? ;) http://images24.fotosik.pl/133/a8c5e525004d711d.jpg :loveu::loveu::loveu: nawet jajka mi nie przeszkadzają w tej fotce ;) [/FONT] Quote
Matusz Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Dobryy Alutka:multi::multi::loveu::loveu::multi::multi: sylwestrowooooo Quote
sota36 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Czesc Alutko i Wy! Dzis Sylweser ( tj znowu) - jak ten czas leci... Quote
clockwork Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='sota36']tylko co na to powie Ciocia Klocusiowa????? Bo jo staro baba jezdem, ale sie Jej..boja... [FONT=Arial]mie sie boisz czy tej wyprawy niczym na K2:razz::evil_lol:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia];) http://images24.fotosik.pl/133/a8c5e525004d711d.jpg :loveu::loveu::loveu: nawet jajka mi nie przeszkadzają w tej fotce ;) [/FONT] [FONT=Arial]gratulki... idzie sie przekonać do nabiału praffda :razz::razz: cześć Alutka... lece.. do pracy dotre kole 11tej... sklep(tytoń), rehabilitacje, poczta, rejestracja Bartka do lekarza, odebranie zasilacza z reklamacji....:hmmmm: chyba wsjo zapisałam... moge dzwonić jak zapomne co miałam do zrobienia... taką se liste tu zrobiłam ;) edit... jeszcze szybe u szklarza zamówić... tą stłuczoną-do terarium [/FONT] Quote
sota36 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Ciebie sie boja!!!! Bos Ty z " Jastrzymbia", z miasta,a jo dziolcha ze wsi! A wyprawy tyz sie boja, co by mi doopka nie zamarzla, bo jo cieplolubny zwierz jezdem.Ale jak trza! To trza! I bez godki! Quote
emdziolek Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]mie sie boisz czy tej wyprawy niczym na K2:razz::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]gratulki... idzie sie przekonać do nabiału praffda :razz::razz: cześć Alutka... lece.. do pracy dotre kole 11tej... sklep(tytoń), rehabilitacje, poczta, rejestracja Bartka do lekarza, odebranie zasilacza z reklamacji....:hmmmm: chyba wsjo zapisałam... moge dzwonić jak zapomne co miałam do zrobienia... taką se liste tu zrobiłam ;) [/FONT] O kLocusiowa nie spiocha:multi: Ja tez mam troche dzisiaj do roboty.... Lekarz(wet), musimy nestorkowi zrobic zeskrobiny, musze go wyprowadzic(OMG czemu on na drugim końcu miasta:placz:) później musze iśc na poczte zrobichmm 5 wysyłek, później odebrać Nestora i zawieźć do Hoteliku który jest prawie ze za miastem:roll: tylko kto mnie tam zawiezie?:shake: Buś Alu, jakby ci jo moge dzwonić jak zapomne co miałam do zrobiena:evil_lol: Quote
clockwork Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='sota36']Ciebie sie boja!!!! Bos Ty z " Jastrzymbia", z miasta,a jo dziolcha ze wsi! A wyprawy tyz sie boja, co by mi doopka nie zamarzla, bo jo cieplolubny zwierz jezdem.Ale jak trza! To trza! I bez godki! [FONT=Arial]a kaj tam z miasta?? byłaś kiedy w Jebiu??? toż to betonowa wieś ;) a zimy też nie lubia... poczekomy z tom demonstracjom do lata :multi::multi: [/FONT] Quote
sota36 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a kaj tam z miasta?? byłaś kiedy w Jebiu??? toż to betonowa wieś ;) a zimy też nie lubia... poczekomy z tom demonstracjom do lata :multi::multi: [/FONT] bylach, bylach, mom tam rodzinka Darka - i wiym , ze to wielkie city!!! A jak godosz, ze z demonstracja momy poczekac, to ok,trza sluchac madrzejrzysz! Bo ja jak moj pies. A moj pies to duzy pies, o malym rozumku, ale ogromnym serduszku:) Quote
Alicja Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]mamuniu mówiłam Ci że on przyjmuje zarąbiste pozy do spania? ;) http://images24.fotosik.pl/133/a8c5e525004d711d.jpg :loveu: nawet jajka mi nie przeszkadzają w tej fotce ;) [/FONT] [FONT=Arial]ha ha ....chyba mówilaś ;):evil_lol: bo to ładne jajeczka;) [/FONT] [quote name='Matusz']Dobryy Alutka:multi::loveu::multi: sylwestrowooooo [FONT=Arial]Doberek Mateuszu:multi::multi::multi:Sylwestrowo;)[/FONT] [quote name='sota36']Czesc Alutko i Wy! Dzis Sylweser ( tj znowu) - jak ten czas leci... [FONT=Arial]CZE Jolanto :loveu:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]mie sie boisz czy tej wyprawy niczym na K2:razz::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]Ciebie peffnie;)[/FONT] [FONT=Arial]gratulki... idzie sie przekonać do nabiału praffda :razz::razz: mam fajną córcię no nie :p cześć Alutka... lece.. do pracy dotre kole 11tej... sklep(tytoń), rehabilitacje, poczta, rejestracja Bartka do lekarza, odebranie zasilacza z reklamacji....:hmmmm: chyba wsjo zapisałam... moge dzwonić jak zapomne co miałam do zrobienia... taką se liste tu zrobiłam ;) edit... jeszcze szybe u szklarza zamówić... tą stłuczoną-do terarium [/FONT] [FONT=Arial] cze Koffana Nasza Madzialeno:loveu::loveu: wypunktowalam liste ;) [/FONT] [FONT=Arial]tytuń[/FONT] [FONT=Arial]rehabilitacja[/FONT] [FONT=Arial]poczta[/FONT] [FONT=Arial]rejestracja[/FONT] [FONT=Arial]zasilacz[/FONT] [FONT=Arial]szklarz[/FONT][FONT=Arial]Mogę Ci jeszcze dopisać dojazd na kawę u Rydzewskich ;)i na sernik :p dobra ...możesz to przenieść na jutro ;) [/FONT] [quote name='sota36']Ciebie sie boja!!!! Bos Ty z " Jastrzymbia", z miasta,a jo dziolcha ze wsi! A wyprawy tyz sie boja, co by mi doopka nie zamarzla, bo jo cieplolubny zwierz jezdem.Ale jak trza! To trza! I bez godki! [FONT=Arial]tom siem pośmiala :lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='emdziolek']O kLocusiowa nie spiocha:multi: Ja tez mam troche dzisiaj do roboty.... Lekarz(wet), musimy nestorkowi zrobic zeskrobiny, musze go wyprowadzic(OMG czemu on na drugim końcu miasta:placz:) później musze iśc na poczte zrobichmm 5 wysyłek, później odebrać Nestora i zawieźć do Hoteliku który jest prawie ze za miastem:roll: tylko kto mnie tam zawiezie?:shake: Buś Alu, jakby ci jo moge dzwonić jak zapomne co miałam do zrobiena:evil_lol: [FONT=Arial]Trzymam kciukaski za powodzenie z Nestorkiem a dzwońta sklerotyczki Moje Koffane :grins:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a kaj tam z miasta?? byłaś kiedy w Jebiu??? toż to betonowa wieś ;) a zimy też nie lubia... poczekomy z tom demonstracjom do lata :multi::multi: [/FONT] [FONT=Arial];) ale mocie Aleja Pilsudskiego :razz::razz:[/FONT] [quote name='sota36']bylach, bylach, mom tam rodzinka Darka - i wiym , ze to wielkie city!!! A jak godosz, ze z demonstracja momy poczekac, to ok,trza sluchac madrzejrzysz! Bo ja jak moj pies. A moj pies to duzy pies, o malym rozumku, ale ogromnym serduszku:) :roflt: Quote
apple Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Cześć Alusia:multi: Wpadłam tak sylwestrowo:multi: Trochę mnie nie było ale juz jestem :lol:. Wszędzie do nadrobienia tylko jedna strona gadaniny a u cię jak zwykle 5! No ale juz jestem na bierząco:razz: P.S. Powiedz mi czy w tym łózku jest jeszcze miejsce dla twojego chłopa :cool3: http://images34.fotosik.pl/92/6cb28015237dff71.jpg Quote
jonQuilla Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]gratulki... idzie sie przekonać do nabiału praffda :razz::razz: [/FONT] [FONT=Georgia]oj idzie ;) :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ha ha ....chyba mówilaś ;):evil_lol: bo to ładne jajeczka;) [/FONT] [FONT=Arial][FONT=Georgia]bardzo ładne ;) w końcu Ozzulcowe :loveu::loveu::loveu: Cześć Mamcia :multi::multi::loveu: [/FONT][/FONT] Quote
apple Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Żonkilka a ty od rana znów o jajkach Ozziulka :roll: Ta terapia jednak ci się przyda:eviltong: - zapraszam do mnie - zawsze do usług:evil_lol::eviltong: Quote
Matusz Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Hejo Alutka w ostatni dzień starego roku :multi::loveu::loveu::multi: Quote
jonQuilla Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='apple']Żonkilka a ty od rana znów o jajkach Ozziulka :roll: Ta terapia jednak ci się przyda:eviltong: - zapraszam do mnie - zawsze do usług:evil_lol::eviltong: [FONT=Georgia]hmmm...będziesz mi pokazywać jajka? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]hmmm...będziesz mi pokazywać jajka? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Hmmmmmmmmmm. Chciała byś? :cool3: Quote
jonQuilla Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='apple']Hmmmmmmmmmm. Chciała byś? :cool3: [FONT=Georgia]jeśli z ptasią grypą to nie ;) :evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Mam tylko na twardo - wszystkie H5N1 pouciekały:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='apple']Cześć Alusia:multi: Wpadłam tak sylwestrowo:multi: Trochę mnie nie było ale juz jestem :lol:. Wszędzie do nadrobienia tylko jedna strona gadaniny a u cię jak zwykle 5! No ale juz jestem na bierząco:razz: P.S. Powiedz mi czy w tym łózku jest jeszcze miejsce dla twojego chłopa :cool3: http://images34.fotosik.pl/92/6cb28015237dff71.jpg [FONT=Arial]cze wpadnięta sylwestrowo :multi::multi::multi:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]oj idzie ;) :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]cza się ino przemóc;)[/FONT] [/FONT] [FONT=Arial][FONT=Georgia]bardzo ładne ;) w końcu Ozzulcowe :loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]mowa ;)[/FONT] Cześć Mamcia :multi::multi::loveu: [/FONT][/FONT] [FONT=Arial]Cze Córeńko :multi::loveu::multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='apple']Żonkilka a ty od rana znów o jajkach Ozziulka :roll: Ta terapia jednak ci się przyda:eviltong: - zapraszam do mnie - zawsze do usług:evil_lol::eviltong: [FONT=Arial]a cio to za terapia :hmmmm:[/FONT] [quote name='Matusz']Hejo Alutka w ostatni dzień starego roku :multi::loveu::loveu::multi: [FONT=Arial]witaj jeszcze rok młodszy :evil_lol::multi::multi::multi:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]hmmm...będziesz mi pokazywać jajka? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='apple']Hmmmmmmmmmm. Chciała byś? :cool3: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]jeśli z ptasią grypą to nie ;) :evil_lol:[/FONT] [quote name='apple']Mam tylko na twardo - wszystkie H5N1 pouciekały:evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Matusz Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]witaj jeszcze rok młodszy :evil_lol::multi::multi::multi:[/FONT] no jeszcze młodszy :evil_lol::evil_lol: na szczęście jeszcze w 2008 będzie lat -aście:diabloti: Quote
Alicja Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='Matusz']no jeszcze młodszy :evil_lol::evil_lol: na szczęście jeszcze w 2008 będzie lat -aście:diabloti: :evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:a ja nadal dzieści ;)[/FONT] Quote
apple Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]a cio to za terapia :hmmmm:[/FONT][FONT=Arial][/FONT] Jajcarska :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='apple']Jajcarska :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]czyli wszystko w normie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]czyli wszystko w normie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Jak najlepszej- ciągle jesteśmy w formie:evil_lol: Quote
Recommended Posts