Alicja Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='paula_z']Witanko :multi: http://images13.fotosik.pl/75/a29ebdbdb341e74a.jpg jak on to zrobił :-o że na leżąco mu uchi stanęły :hmmmm:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:odkulgiwał się ....:roll::evil_lol::evil_lol: Witanko ...dzień doberek :multi::multi::multi::multi: u nas miało :diabloti::diabloti::diabloti:być dziś ładnie ....ale tylko MIAŁO :angryy:....wyszłam na psacerek z Ozzulcem i pomimo promyczków słońca ZAMARZŁAM :placz::placz::placz:mając na sobie koszulkę z gługim rękawkiem , polara i kurtalkę :diabloti:.....zamarzły mi paluszki :placz::placz::placz:i nos :placz::placz::placz:a potem ....to zaczął znów padać DESZCZ :diabloti::diabloti::diabloti: [/FONT] Quote
sota36 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 u nas tez kaszana, a wczoraj bylo tak piyknie!!! Quote
Basia&Safi Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 to jeszcze nic nas w zakopcu zaskoczyl snieg :D:D:D:D Witaj Alu :) pozdrowinia dla Ozulka :) Quote
Tina.Sara Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 dzień dobry :loveu: u nas pogoda też nieciekawa Quote
Szarik Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Witaj Alu! Ja mam tak samo. Wychodzę opakowana szczelnie i nieprzemakalnie, a i tak paluchy, nos są lodowate. A miało być ladnie :( PROGNOSTYCY DO DOMU! Quote
malawaszka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 u mnie też zimno i pada i zimno i pada :placz: a kociamberek cudny :loveu: o CK czytałam kilka dni temu - słów brak :angryy: Quote
agaciaaa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Dzień dooobry :multi: Nareszcie są foteczki :) http://images28.fotosik.pl/77/39ce6981738fbc10.jpg ale słodko :loveu: Moja Sara też lubi butelkami się bawić :loveu: A koteczek http://images24.fotosik.pl/77/eac6fb89d18e4b0b.jpg cód miód :loveu: Quote
emdziolek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 DeMdobly:eviltong: JA psysłam siem PSYwitać:lol: tzn MY przyszłysmy sie przywitać:diabloti: Cześć Alu , jak tam dzionek? ja właśnie gotuję obiad :sabber:dla rodzinki chcesz to wpadaj :evil_lol: jeżeli jesteś mięsożerna:eviltong: bo emdziolek mi wybredza to może Ty będziesz mniej wybredna:loveu: Ja wybredzam?!? :crazyeye: Pierwszo słysze:evil_lol: W każdym bądź razie ZAPRASZAMY! Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='sota36']u nas tez kaszana, a wczoraj bylo tak piyknie!!![FONT=Arial]doopiato jest :diabloti:[/FONT] [quote name='basiulka22tychy']to jeszcze nic nas w zakopcu zaskoczyl snieg :D Witaj Alu :) pozdrowinia dla Ozulka [FONT=Arial]nie chcę śniegu ....brrrrrr witanko Basiu :multi: [/FONT] [quote name='Tina.Sara']dzień dobry :loveu: u nas pogoda też nieciekawa[FONT=Arial]doberek :multi:[/FONT] [quote name='Szarik']Witaj Alu! Ja mam tak samo. Wychodzę opakowana szczelnie i nieprzemakalnie, a i tak paluchy, nos są lodowate. A miało być ladnie :( PROGNOSTYCY DO DOMU![FONT=Arial]taaa gorące lato :diabloti:piękna jesień ...gdzie na pewno nie u nas:angryy: witanko ....ja naubierana na cebulke i jeszcze marznę :placz: [/FONT] ****************************************************** [FONT=Arial]Pamiętacie tego gołąbeczka który w czerwcu wpadł na mój balkon ??:roll: Zaniesliśmy go do pana który hoduje gołębie ...Spotkaliśmy się z Tym panem ...goląbek został wyleczony nóżki nastawione i poleciał ...mam nadzieję ze trafił z powrotem do swojego domku :multi:[/FONT] [quote name='malawaszka']u mnie też zimno i pada i zimno i pada :placz: a kociamberek cudny :loveu: o CK czytałam kilka dni temu - słów brak :angryy:[FONT=Arial]witaj Waszeczko :multi:[/FONT] [quote name='agaciaaa']Dzień dooobry :multi: Nareszcie są foteczki :) http://images28.fotosik.pl/77/39ce6981738fbc10.jpg ale słodko :loveu: Moja Sara też lubi butelkami się bawić A koteczek http://images24.fotosik.pl/77/eac6fb89d18e4b0b.jpg cód miód :loveu:[FONT=Arial];)a może koteczke[/FONT] [quote name='evaxon']sie witam:multi:[FONT=Arial]doberek Effciu :multi:[/FONT] [FONT=Arial]:p [/FONT] Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='emdziolek']DeMdobly:eviltong: JA psysłam siem PSYwitać:lol: tzn MY przyszłysmy sie przywitać:diabloti: Cześć Alu , jak tam dzionek? ja właśnie gotuję obiad :sabber:dla rodzinki chcesz to wpadaj :evil_lol: jeżeli jesteś mięsożerna:eviltong: bo emdziolek mi wybredza to może Ty będziesz mniej wybredna:loveu: Ja wybredzam?!? :crazyeye: Pierwszo słysze:evil_lol: W każdym bądź razie ZAPRASZAMY! [FONT=Arial]o dzień dobry zielono -pomarańczowe ;) Jak miło ...dziękuję za zaproszenie na obiadek ...ale my już po ...wczoraj jak oddałam kompka Qbie ugotowałam obiadek na 2 dni ...i dziś już tylko momencik i było ;) Ale życzę wam SMACZNEGO [/FONT] Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [FONT=Arial]:razz:..jedziemy z Ozzym zobaczyć kicię ...........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Cześć :multi::multi: http://images24.fotosik.pl/1/165f1280a4bd4a1d.jpg też kiedyś znalazłam gołębia :) ale "mój" był bardziej pospolity :diabloti::diabloti: też mam nadzieję że wróci do domku :) :multi::multi: Quote
Rybka_39 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Witam:multi: O jaki gustowny avek Alu :loveu: Quote
Szarik Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Witamy się deszczowo! :loveu: Albo nie, robimy pozory i witamy sie słonecznie ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 To ja się przywitam letnio :loveu: Przecież do kalendarzowej jesieni jeszcze sporo czasu ;) Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='jonQuilla']Cześć :multi::multi: http://images24.fotosik.pl/1/165f1280a4bd4a1d.jpg też kiedyś znalazłam gołębia :) ale "mój" był bardziej pospolity :diabloti::diabloti: też mam nadzieję że wróci do domku :) :multi::multi:[FONT=Arial]witaneczko ....:multi::multi::multi: ja to się naj ...cieszę że pan się znał na rzeczy i wyleczył ptaszysko;)[/FONT] [quote name='Rybka_39']Witam:multi: O jaki gustowny avek Alu :loveu:[FONT=Arial]:multi:witanko [/FONT] [quote name='Szarik']Witamy się deszczowo! :loveu: Albo nie, robimy pozory i witamy sie słonecznie ;)[FONT=Arial]oj tak ...ja zamknę oczy i pomarzę o słonku ;)[/FONT] [quote name='pinczerka_i_Gizmo']To ja się przywitam letnio :loveu: Przecież do kalendarzowej jesieni jeszcze sporo czasu ;)[FONT=Arial]no tak jakieś 3 tygodnie:evil_lol:...WITANKO :multi::multi::multi: Wróciliśmy od Ozzulkowej babci .....Ozzy widzial kicię ,ale niestety bliskiego spotkanka nie było bo mała strasznie fuczała i się bała ...kicha ...szukamy domeczku nadal , bo będzie miał Ozzy szlaban na wyjazdy do babci a ja stracę azyl w razie potrzeby dla Ozzy'ego ...a innego nie mam więc w razie draki jestem uziemiona:diabloti::diabloti::diabloti: Potem jak dojdę na dłużej do kompa dam fotki małej . [/FONT] Quote
Paula Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Hej Alu :multi: Cieszkam, że gołąbek wyleczony :loveu: Szkoda, że kicia nie polubiła Ozzulka :roll: Quote
Medorowa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Cześć zamarznięta :diabloti::diabloti::diabloti::loveu: Dobrze, że kicia przeżyła spotkanko;):evil_lol::evil_lol: Za gołąbka... co by trafił do swojego domeczku:kciuki::knajpa: Alu, czy Ty wiesz jak jest zimno:placz::placz: Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='paula_z']Hej Alu :multi: Cieszkam, że gołąbek wyleczony :loveu: Szkoda, że kicia nie polubiła Ozzulka :roll:[FONT=Arial]i bardzo dobrze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przynajmniej Mam przekonała sie ze musimy domeczku szukać nadal ;)[/FONT] [quote name='madzia i medor']Cześć zamarznięta :diabloti::diabloti::diabloti::loveu: [FONT=Arial]juz mi cieplej ...wypiłam herbatkę z rumem :grins:[/FONT] Dobrze, że kicia przeżyła spotkanko;):evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]przeżyła i ma się świetnie [/FONT] Za gołąbka... co by trafił do swojego domeczku:kciuki::knajpa: [FONT=Arial]za gołąbka :knajpa:[/FONT] Alu, czy Ty wiesz jak jest zimno:placz::placz:[FONT=Arial]wiem ....byłam na polku :placz:[/FONT]:placz::placz: [quote name='Vectra']czekam na fotki kici :)[FONT=Arial]będą ;)[/FONT] Quote
Imbirka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Witamy się:multi:, jestem znowu w Łodzi:cool3:, bleeeee Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='Imbir1']Witamy się:multi:, jestem znowu w Łodzi:cool3:, bleeeee[FONT=Arial]:multi: witanko ...to chyba tylko Bimberski się cieszy ;)[/FONT] Quote
Vectra Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 czekam nadal [FONT=Arial]:grins: [/FONT] Quote
Imbirka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi: witanko ...to chyba tylko Bimberski się cieszy ;)[/FONT] raczej cieszył, bo teraz mnie olał i poszedł spać na łóżku... ja zaraz idę położyć się obok niego:lol: Quote
Recommended Posts