Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='paula_z']Witanko :multi:

http://images13.fotosik.pl/75/a29ebdbdb341e74a.jpg jak on to zrobił :-o że na leżąco mu uchi stanęły :hmmmm:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:odkulgiwał się ....:roll::evil_lol::evil_lol:

Witanko ...dzień doberek :multi::multi::multi::multi:
u nas miało :diabloti::diabloti::diabloti:być dziś ładnie ....ale tylko MIAŁO :angryy:....wyszłam na psacerek z Ozzulcem i pomimo promyczków słońca ZAMARZŁAM :placz::placz::placz:mając na sobie koszulkę z gługim rękawkiem , polara i kurtalkę :diabloti:.....zamarzły mi paluszki :placz::placz::placz:i nos :placz::placz::placz:a potem ....to zaczął znów padać DESZCZ :diabloti::diabloti::diabloti:
[/FONT]

Posted

DeMdobly:eviltong:

JA psysłam siem PSYwitać:lol:

tzn MY przyszłysmy sie przywitać:diabloti:

Cześć Alu , jak tam dzionek? ja właśnie gotuję obiad :sabber:dla rodzinki chcesz to wpadaj :evil_lol: jeżeli jesteś mięsożerna:eviltong: bo emdziolek mi wybredza to może Ty będziesz mniej wybredna:loveu:

Ja wybredzam?!? :crazyeye: Pierwszo słysze:evil_lol:

W każdym bądź razie ZAPRASZAMY!

Posted

[quote name='sota36']u nas tez kaszana, a wczoraj bylo tak piyknie!!![FONT=Arial]doopiato jest :diabloti:[/FONT]

[quote name='basiulka22tychy']to jeszcze nic nas w zakopcu zaskoczyl snieg :D
Witaj Alu :) pozdrowinia dla Ozulka [FONT=Arial]nie chcę śniegu ....brrrrrr

witanko Basiu :multi:
[/FONT]

[quote name='Tina.Sara']dzień dobry :loveu:
u nas pogoda też nieciekawa[FONT=Arial]doberek :multi:[/FONT]

[quote name='Szarik']Witaj Alu!

Ja mam tak samo. Wychodzę opakowana szczelnie i nieprzemakalnie, a i tak paluchy, nos są lodowate. A miało być ladnie :(

PROGNOSTYCY DO DOMU![FONT=Arial]taaa gorące lato :diabloti:piękna jesień ...gdzie na pewno nie u nas:angryy:
witanko ....ja naubierana na cebulke i jeszcze marznę :placz:
[/FONT]

[FONT=Arial]Pamiętacie tego gołąbeczka który w czerwcu wpadł na mój balkon ??:roll: Zaniesliśmy go do pana który hoduje gołębie ...Spotkaliśmy się z Tym panem ...goląbek został wyleczony nóżki nastawione i poleciał ...mam nadzieję ze trafił z powrotem do swojego domku :multi:[/FONT]

[quote name='malawaszka']u mnie też zimno i pada i zimno i pada :placz:

a kociamberek cudny :loveu:

o CK czytałam kilka dni temu - słów brak :angryy:[FONT=Arial]witaj Waszeczko :multi:[/FONT]

[quote name='agaciaaa']Dzień dooobry :multi:

Nareszcie są foteczki :)

http://images28.fotosik.pl/77/39ce6981738fbc10.jpg ale słodko :loveu:

Moja Sara też lubi butelkami się bawić

A koteczek http://images24.fotosik.pl/77/eac6fb89d18e4b0b.jpg cód miód :loveu:[FONT=Arial];)a może koteczke[/FONT]

[quote name='evaxon']sie witam:multi:[FONT=Arial]doberek Effciu :multi:[/FONT]
[FONT=Arial]:p
[/FONT]

Posted

[quote name='emdziolek']DeMdobly:eviltong:

JA psysłam siem PSYwitać:lol:

tzn MY przyszłysmy sie przywitać:diabloti:

Cześć Alu , jak tam dzionek? ja właśnie gotuję obiad :sabber:dla rodzinki chcesz to wpadaj :evil_lol: jeżeli jesteś mięsożerna:eviltong: bo emdziolek mi wybredza to może Ty będziesz mniej wybredna:loveu:

Ja wybredzam?!? :crazyeye: Pierwszo słysze:evil_lol:

W każdym bądź razie ZAPRASZAMY!

[FONT=Arial]o dzień dobry zielono -pomarańczowe ;)
Jak miło ...dziękuję za zaproszenie na obiadek ...ale my już po ...wczoraj jak oddałam kompka Qbie ugotowałam obiadek na 2 dni ...i dziś już tylko momencik i było ;)
Ale życzę wam SMACZNEGO
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']Cześć :multi::multi:

http://images24.fotosik.pl/1/165f1280a4bd4a1d.jpg też kiedyś znalazłam gołębia :) ale "mój" był bardziej pospolity :diabloti::diabloti: też mam nadzieję że wróci do domku :) :multi::multi:[FONT=Arial]witaneczko ....:multi::multi::multi:
ja to się naj ...cieszę że pan się znał na rzeczy i wyleczył ptaszysko;)
[/FONT]

[quote name='Rybka_39']Witam:multi:
O jaki gustowny avek Alu :loveu:[FONT=Arial]:multi:witanko [/FONT]

[quote name='Szarik']Witamy się deszczowo! :loveu:

Albo nie, robimy pozory i witamy sie słonecznie ;)[FONT=Arial]oj tak ...ja zamknę oczy i pomarzę o słonku ;)[/FONT]

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']To ja się przywitam letnio :loveu: Przecież do kalendarzowej jesieni jeszcze sporo czasu ;)[FONT=Arial]no tak jakieś 3 tygodnie:evil_lol:...WITANKO :multi::multi::multi:

Wróciliśmy od Ozzulkowej babci .....Ozzy widzial kicię ,ale niestety bliskiego spotkanka nie było bo mała strasznie fuczała i się bała ...kicha ...szukamy domeczku nadal , bo będzie miał Ozzy szlaban na wyjazdy do babci a ja stracę azyl w razie potrzeby dla Ozzy'ego ...a innego nie mam więc w razie draki jestem uziemiona:diabloti::diabloti::diabloti:
Potem jak dojdę na dłużej do kompa dam fotki małej .
[/FONT]

Posted

Cześć zamarznięta :diabloti::diabloti::diabloti::loveu:

Dobrze, że kicia przeżyła spotkanko;):evil_lol::evil_lol:
Za gołąbka... co by trafił do swojego domeczku:kciuki::knajpa:

Alu, czy Ty wiesz jak jest zimno:placz::placz:

Posted

[quote name='paula_z']Hej Alu :multi: Cieszkam, że gołąbek wyleczony :loveu: Szkoda, że kicia nie polubiła Ozzulka :roll:[FONT=Arial]i bardzo dobrze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przynajmniej Mam przekonała sie ze musimy domeczku szukać nadal ;)[/FONT]

[quote name='madzia i medor']Cześć zamarznięta :diabloti::diabloti::diabloti::loveu:
[FONT=Arial]juz mi cieplej ...wypiłam herbatkę z rumem :grins:[/FONT]

Dobrze, że kicia przeżyła spotkanko;):evil_lol::evil_lol:
[FONT=Arial]przeżyła i ma się świetnie [/FONT]
Za gołąbka... co by trafił do swojego domeczku:kciuki::knajpa:

[FONT=Arial]za gołąbka :knajpa:[/FONT]

Alu, czy Ty wiesz jak jest zimno:placz::placz:[FONT=Arial]wiem ....byłam na polku :placz:[/FONT]:placz::placz:

[quote name='Vectra']czekam na fotki kici :)[FONT=Arial]będą ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi: witanko ...to chyba tylko Bimberski się cieszy ;)[/FONT]
raczej cieszył, bo teraz mnie olał i poszedł spać na łóżku... ja zaraz idę położyć się obok niego:lol: