Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']aa zapomnialam ze my w innej strefie klimatycznej i czasowej :evil_lol:[FONT=Arial]:diabloti:u nas ....za sekund 5 będzie śniezyca i jeziora :hmmmm: skute lodem :roll:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]to ja..... TURKUSOWA :grins:

qrde... :grab:właśnie mi siora powiedziała:eek2: że mam na włosach:mdleje: BROKAT:flaming:

:shock::shock:jednak TO NIE TA FARBA CO CHCIAŁAM :flaming::flaming:

brokat :mdleje:
[/FONT]

Posted

[quote name='agnes1'][FONT=Arial]to ja..... TURKUSOWA :grins:

qrde... :grab:właśnie mi siora powiedziała:eek2: że mam na włosach:mdleje: BROKAT:flaming:

[/FONT][FONT=Arial]cze Mla Turkusowa :grins:
a ten brokat :roll:to nie z zelu ....:hmmmm: ....to dziś mus farby innej szukać ....:diabloti::diabloti::diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='agnes1'][FONT=Arial]to ja..... TURKUSOWA :grins:

[/FONT]
hyhyhy brokatowa Klockowa:turn-l::turn-l::turn-l::turn-l:

Posted

[quote name='evaxon']hyhyhy brokatowa Klockowa:turn-l::turn-l::turn-l::turn-l:[FONT=Arial]:cool1:proszę mi się nie smiać z Mojej Osobistej Magdaleny ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']hyhyhy brokatowa Klockowa:turn-l::turn-l::turn-l::turn-l:
[FONT=Arial]:flaming::flaming::flaming::grab::grab::grab: a tera biere mojego osobistego psa i jade do domu .... sie farbować.... ino czy po tylu browarach moge jechać :razz::razz: znów na ręcznym :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='agnes1'][FONT=Arial]:flaming::flaming::flaming::grab::grab::grab: a tera biere mojego osobistego psa i jade do domu .... sie farbować.... ino czy po tylu browarach moge jechać :razz::razz: znów na ręcznym :evil_lol::evil_lol:[/FONT][FONT=Arial]jedź ostrożnie ...nie spsuj NASZEGO auta...:cool1:...i nie zgub Naszego psa:razz:....i daj znać jak się zafarbiła wanna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]jedź ostrożnie ...nie spsuj NASZEGO auta...:cool1:...i nie zgub Naszego psa:razz:....i daj znać jak się zafarbiła wanna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]NASZA WANNA?? :razz::razz::razz::eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]TAK .....NASZA wanna :grins:

a co w tym takiego dziwnego ,że mamy z Madzialeną wannę ... :hmmmm:
[/FONT]

nic nic tak tylko chcialam sie upewnic czy to aby napewno WASZA :diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']nic nic tak tylko chcialam sie upewnic czy to aby napewno WASZA :diabloti:[FONT=Arial]:ptak ona jest napewno NASZA .....teraz biala w niebieskie kropeczki :grins:[/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']a co z brokatem?:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial] został na włosach :eviltong: :eviltong: :eviltong:...Madzinych na głowie :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial] został na włosach :eviltong: :eviltong: :eviltong:...Madzinych na głowie :diabloti:[/FONT]
:diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu:och Ewuniu ...jaka Ty radosna jesteś :lol::lol::lol:[/FONT]
booo.....

Oto jest dzień, oto jest dzień, który dał nam Pan, który dał nam Pan
Weselmy się, weselmy się i radujmy się w nim, i radujmy się w nim

Posted

[quote name='evaxon']booo.....

Oto jest dzień, oto jest dzień, który dał nam Pan, który dał nam Pan
Weselmy się, weselmy się i radujmy się w nim, i radujmy się w nim[FONT=Arial]..........Ewunia znowu.............ale powiedz to jest uleczalne....:cool1:....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]..........Ewunia znowu.............ale powiedz to jest uleczalne....:cool1:....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
:lol::loveu::loveu::loveu::loveu:miłość Alu miłość:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

:siara:Oto jest wieczór w którym odwiedza cie emdziolek! Weselmy sie! weselmy sie i radujmy sie w nim!!:bigcool:

HUUURA!! NARESZCIE U ALI!!:sweetCyb: JAK W DOMKU! PRAWIEŻE:eviltong:
Hejka Alu :loveu::loveu::loveu:

przyznaje sie bez bicia ze nie nadrobie u ciebie tych zaległości bo za dużo ich:eviltong: