jonQuilla Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Ile zdjęć :multi: :loveu::loveu: nacieszyłam oko :) http://images28.fotosik.pl/77/aa5998cbed11c994.jpg :loveu: Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)Ozzulek bardzo lubi Dulkę :p[/FONT] Nie wiem czego, ale wybuchnęłam śmiechem:niewiem::evil_lol::evil_lol:Takie to... serdeczne:evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]u mnie na zmiane... słonko, chmury, ale jest cieplej... dziś już mam INO 3 golfy, bez kurtki :p[/FONT] Wow, to już sukces, bo ja dziś w kurtce:oops::roll: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]no jest słoneczko i chmurki :p....wyprowadź się np .....do ......:hmmmm: TYCH :grins:[/FONT] Ale tam od lodu ciągnie;):diabloti: Kuci kuci tasiu tasiu cip cip ciuu ciu:loveu::loveu::loveu: http://images28.fotosik.pl/77/39ce6981738fbc10.jpg Koteczek wyglada świetnie:p Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='jonQuilla']Ile zdjęć :multi: :loveu::loveu: nacieszyłam oko :) http://images28.fotosik.pl/77/aa5998cbed11c994.jpg :loveu:[FONT=Arial]:pcieszkam że cieszkasz ;)[/FONT] [quote name='madzia i medor']Nie wiem czego, ale wybuchnęłam śmiechem:niewiem::evil_lol::evil_lol:Takie to... serdeczne:evil_lol: [FONT=Arial]bo to miało być serdeczne :loveu:[/FONT] Wow, to już sukces, bo ja dziś w kurtce:oops::roll: [FONT=Arial]no ja też wpadłam w zachwyt ...bo Madzialena bez kurtki to nieczęste zjawisko ;)[/FONT] Ale tam od lodu ciągnie;):diabloti: [FONT=Arial]to lód stopimy :angryy:[/FONT] Kuci kuci tasiu tasiu cip cip ciuu ciu:loveu::loveu::loveu: http://images28.fotosik.pl/77/39ce6981738fbc10.jpg [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:znowu [/FONT] Koteczek wyglada świetnie:p[FONT=Arial]no koteczek mnie zachwyca cały czas :loveu: POCZYTAJCIE ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !! ! ! !! ! ! mi zabrakło słów :shake::shake::shake: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78823 [/FONT] Quote
Wilejkaros Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Co się dzieje w tym kraju? Włamują się chyba dla samego włamania... Ech... Co do Toffika... On nadal jest maleńki, mniejszy od tej zielonej żabki. Nie wiem czy to Toffik, ale żabka jest lekko nadpruta i wychodzą jej żabie flaczki z waty. A maleństwo takie urocze. Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='Wilejkaros']Co się dzieje w tym kraju? Włamują się chyba dla samego włamania... Ech... Co do Toffika... On nadal jest maleńki, mniejszy od tej zielonej żabki. Nie wiem czy to Toffik, ale żabka jest lekko nadpruta i wychodzą jej żabie flaczki z waty. A maleństwo takie urocze.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]...to nie Toffik ....to Ozzy nie chciał dać zabki i na wyjściu szarpnął ze łapka się troszę odpruła ....ale nie było czasu już przyszyć :oops:;)[/FONT] Quote
Vectra Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 aaaaaaaa jaka ona piękna http://images24.fotosik.pl/77/eac6fb89d18e4b0b.jpg Quote
Guest Agata_B Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Jakiej rasy jest Ozzy'uś ;) Mi on wygląda na CA DE BOU :oops: Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='Vectra']aaaaaaaa jaka ona piękna http://images24.fotosik.pl/77/eac6fb89d18e4b0b.jpg[FONT=Arial];)Ewuniu to nie ONA ...to ON ten biedny , brudny Rudziaszek wokół którego było tyle szumu z treansportem do Warszawy ...i potem wsio się ułożyło w ciagu jednego dnia .[/FONT] [quote name='evaxon']siemanko:cool3::cool3::cool3::cool3:[FONT=Arial]siemaneczko Eweczko :p[/FONT] [quote name='emdziolek']Ahoj:evil_lol: ( po Czesku:razz:)[FONT=Arial]ahoj ;)[/FONT] [quote name='Agata_B']Jakiej rasy jest Ozzy'uś ;) Mi on wygląda na CA DE BOU :oops:[FONT=Arial]Ozzy jest rodowodowym amstaffem ale nie ty jedna masz skojarzenia z Ca De Bou ;)...zresztą one mi się też bardzo podobaą :loveu: A poza tym WITAJ u NAS :p [/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]Ozzy jest rodowodowym amstaffem ale nie ty jedna masz skojarzenia z Ca De Bou ;)...zresztą one mi się też bardzo podobaą :loveu: [/FONT] mi też wygląda na Ca De Bou :) :eviltong: jest bardzo masywny jak na ast'ka :loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Alu oszukali Cie... nie dość, że to morderczy jołopek, to jeszcze mieszaniec:-(:-(:-( :diabloti: Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='jonQuilla']mi też wygląda na Ca De Bou :) :eviltong: jest bardzo masywny jak na ast'ka :loveu::loveu:[FONT=Arial]no co ty to taki przerośniety Yorczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='madzia i medor']Alu oszukali Cie... nie dość, że to morderczy jołopek, to jeszcze mieszaniec:-(:-(:-( :placz::placz::placz:[FONT=Arial]taaaa i dali papiery ....i powiedzieli ze ASTuś a to JOŁopek :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] :diabloti::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:[FONT=Arial]taaaa i dali papiery ....i powiedzieli ze ASTuś a to JOŁopek :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT][FONT=Arial][/FONT] :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: W dzisiejszych czasach nikomu nie można ufać:-(:-(:-(JOŁ:diabloti: Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='madzia i medor']W dzisiejszych czasach nikomu nie można ufać:-(:-(:-(JOŁ:diabloti:[FONT=Arial]:roll:...noooo ....nawet sobie :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Wy produkujecie 10 postów na minutę :evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:roll:...noooo ....nawet sobie :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Sobie, to ostatnia osoba, której bym zaufała:roll::roll::diabloti: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Wy produkujecie 10 postów na minutę :evil_lol: Proszę o dokumentację potwierdzającą Twoje spostrzeżenie :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 madzia i medor napisał(a): Proszę o dokumentację potwierdzającą Twoje spostrzeżenie :diabloti: Phi :eviltong: :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Wy produkujecie 10 postów na minutę :evil_lol:[FONT=Arial]to nie MY .......to One:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='madzia i medor']Sobie, to ostatnia osoba, której bym zaufała:roll::roll::diabloti: [FONT=Arial]:crazyeye:....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Proszę o dokumentację potwierdzającą Twoje spostrzeżenie :diabloti: [FONT=Arial];) otóż to ....dowodów brak .....niezbitych :roll:;)[/FONT] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial];) otóż to ....dowodów brak .....niezbitych :roll:;)[/FONT] Tożto kobieca intuicja była! :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Tożto kobieca intuicja była! :evil_lol::hmmmm: [FONT=Arial]intuicja powiadasz ........u mnie dziś w zaniku ;) to muszę wierzyć Twojej :evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]to nie MY .......to One:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial];) otóż to ....dowodów brak .....niezbitych :roll:;)[/FONT] :evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Tożto kobieca intuicja była! :evil_lol: Moja mówi co innego:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 madzia i medor napisał(a): Moja mówi co innego:diabloti::diabloti::diabloti: Pewnie też w zaniku jest, co tam - nie wierz jej :cool3: Quote
Vectra Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 miałam napisać coś ,ale .............. nie pora na żarty :( Quote
Paula Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Witanko :multi: http://images13.fotosik.pl/75/a29ebdbdb341e74a.jpg jak on to zrobił :-o że na leżąco mu uchi stanęły :hmmmm: Quote
Recommended Posts