Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)Ozzulek bardzo lubi Dulkę :p[/FONT]
Nie wiem czego, ale wybuchnęłam śmiechem:niewiem::evil_lol::evil_lol:Takie to... serdeczne:evil_lol:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial]u mnie na zmiane... słonko, chmury, ale jest cieplej... dziś już mam INO 3 golfy, bez kurtki :p[/FONT]

Wow, to już sukces, bo ja dziś w kurtce:oops::roll:
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]no jest słoneczko i chmurki :p....wyprowadź się np .....do ......:hmmmm: TYCH :grins:[/FONT]

Ale tam od lodu ciągnie;):diabloti:

Kuci kuci tasiu tasiu cip cip ciuu ciu:loveu::loveu::loveu:
http://images28.fotosik.pl/77/39ce6981738fbc10.jpg

Koteczek wyglada świetnie:p

Posted

[quote name='jonQuilla']Ile zdjęć :multi: :loveu::loveu: nacieszyłam oko :)

http://images28.fotosik.pl/77/aa5998cbed11c994.jpg :loveu:[FONT=Arial]:pcieszkam że cieszkasz ;)[/FONT]

[quote name='madzia i medor']Nie wiem czego, ale wybuchnęłam śmiechem:niewiem::evil_lol::evil_lol:Takie to... serdeczne:evil_lol:
[FONT=Arial]bo to miało być serdeczne :loveu:[/FONT]

Wow, to już sukces, bo ja dziś w kurtce:oops::roll:
[FONT=Arial]no ja też wpadłam w zachwyt ...bo Madzialena bez kurtki to nieczęste zjawisko ;)[/FONT]

Ale tam od lodu ciągnie;):diabloti:
[FONT=Arial]to lód stopimy :angryy:[/FONT]

Kuci kuci tasiu tasiu cip cip ciuu ciu:loveu::loveu::loveu:
http://images28.fotosik.pl/77/39ce6981738fbc10.jpg
[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:znowu [/FONT]

Koteczek wyglada świetnie:p[FONT=Arial]no koteczek mnie zachwyca cały czas :loveu:

POCZYTAJCIE ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !! ! ! !! ! !
mi zabrakło słów :shake::shake::shake:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78823
[/FONT]

Posted

Co się dzieje w tym kraju? Włamują się chyba dla samego włamania... Ech...

Co do Toffika... On nadal jest maleńki, mniejszy od tej zielonej żabki. Nie wiem czy to Toffik, ale żabka jest lekko nadpruta i wychodzą jej żabie flaczki z waty. A maleństwo takie urocze.

Posted

[quote name='Wilejkaros']Co się dzieje w tym kraju? Włamują się chyba dla samego włamania... Ech...

Co do Toffika... On nadal jest maleńki, mniejszy od tej zielonej żabki. Nie wiem czy to Toffik, ale żabka jest lekko nadpruta i wychodzą jej żabie flaczki z waty. A maleństwo takie urocze.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]...to nie Toffik ....to Ozzy nie chciał dać zabki i na wyjściu szarpnął ze łapka się troszę odpruła ....ale nie było czasu już przyszyć :oops:;)[/FONT]

Guest Agata_B
Posted

Jakiej rasy jest Ozzy'uś ;)
Mi on wygląda na CA DE BOU :oops:

Posted

[quote name='Vectra']aaaaaaaa jaka ona piękna
http://images24.fotosik.pl/77/eac6fb89d18e4b0b.jpg[FONT=Arial];)Ewuniu to nie ONA ...to ON ten biedny , brudny Rudziaszek wokół którego było tyle szumu z treansportem do Warszawy ...i potem wsio się ułożyło w ciagu jednego dnia .[/FONT]

[quote name='evaxon']siemanko:cool3::cool3::cool3::cool3:[FONT=Arial]siemaneczko Eweczko :p[/FONT]

[quote name='emdziolek']Ahoj:evil_lol: ( po Czesku:razz:)[FONT=Arial]ahoj ;)[/FONT]

[quote name='Agata_B']Jakiej rasy jest Ozzy'uś ;)
Mi on wygląda na CA DE BOU :oops:[FONT=Arial]Ozzy jest rodowodowym amstaffem ale nie ty jedna masz skojarzenia z Ca De Bou ;)...zresztą one mi się też bardzo podobaą :loveu:
A poza tym WITAJ u NAS :p
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
[FONT=Arial]Ozzy jest rodowodowym amstaffem ale nie ty jedna masz skojarzenia z Ca De Bou ;)...zresztą one mi się też bardzo podobaą :loveu:
[/FONT]

mi też wygląda na Ca De Bou :) :eviltong: jest bardzo masywny jak na ast'ka :loveu::loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla']mi też wygląda na Ca De Bou :) :eviltong: jest bardzo masywny jak na ast'ka :loveu::loveu:[FONT=Arial]no co ty to taki przerośniety Yorczek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='madzia i medor']Alu oszukali Cie... nie dość, że to morderczy jołopek, to jeszcze mieszaniec:-(:-(:-(
:placz::placz::placz:[FONT=Arial]taaaa i dali papiery ....i powiedzieli ze ASTuś a to JOŁopek :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

:diabloti::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:[FONT=Arial]taaaa i dali papiery ....i powiedzieli ze ASTuś a to JOŁopek :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT][FONT=Arial][/FONT]

:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
W dzisiejszych czasach nikomu nie można ufać:-(:-(:-(JOŁ:diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']W dzisiejszych czasach nikomu nie można ufać:-(:-(:-(JOŁ:diabloti:[FONT=Arial]:roll:...noooo ....nawet sobie :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:roll:...noooo ....nawet sobie :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
Sobie, to ostatnia osoba, której bym zaufała:roll::roll::diabloti:
[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Wy produkujecie 10 postów na minutę :evil_lol:
Proszę o dokumentację potwierdzającą Twoje spostrzeżenie :diabloti:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Wy produkujecie 10 postów na minutę :evil_lol:[FONT=Arial]to nie MY .......to One:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='madzia i medor']Sobie, to ostatnia osoba, której bym zaufała:roll::roll::diabloti:
[FONT=Arial]:crazyeye:....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Proszę o dokumentację potwierdzającą Twoje spostrzeżenie :diabloti:
[FONT=Arial];) otóż to ....dowodów brak .....niezbitych :roll:;)[/FONT]

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Tożto kobieca intuicja była! :evil_lol::hmmmm: [FONT=Arial]intuicja powiadasz ........u mnie dziś w zaniku ;) to muszę wierzyć Twojej :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]to nie MY .......to One:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial];) otóż to ....dowodów brak .....niezbitych :roll:;)[/FONT]
:evil_lol:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Tożto kobieca intuicja była! :evil_lol:
Moja mówi co innego:diabloti::diabloti::diabloti: