Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry Alu :)
Miłego dnia! :loveu:[FONT=Arial]doberek ...wzajemnie:p[/FONT]

[quote name='Imbir1']Bry dzionek urlopujący się:cool3::cool3::multi::evil_lol:[FONT=Arial]bry dzionek pracująca ;)[/FONT]

[quote name='basia2202']witaj urlopowa Alusiu :multi:

u nas dziś słoneeeecznieeeeeee :multi: :loveu: mhmm... jak miłooo :p

to mówiłam ja - pracująca Zuzankowa :cool3: :diabloti:
[FONT=Arial]Basiu ......musiałaś ...musiałaś :placz::placz::placz:...a u nas za oknem ...szaro , buro i ponuro :placz::placz::placz:i na dodatek zimno i mokro ....masakra , a to jeszcze lato :angryy:
WITANKO :multi::multi::multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]doberek ...wzajemnie:p[/FONT]

[FONT=Arial]bry dzionek pracująca ;)[/FONT]

[FONT=Arial]Basiu ......musiałaś ...musiałaś :placz::placz::placz:...a u nas za oknem ...szaro , buro i ponuro :placz::placz::placz:i na dodatek zimno i mokro ....masakra , a to jeszcze lato :angryy:
WITANKO :multi::multi::multi:
[/FONT]

Alusiu.. co by Ci jednak nie było przykro... przyszłam oznajmić, że ciepło i słońce się u mnie skończyło :roll: :placz:
zapowiadali słonecznie i jakieś 19-20 stopni... no.. i było słońce... do jakiejś 8.30 :placz: to chyba tyle na dzisiaj...
wyszłam se do sklepu po drożdżówkę i Kubusia... i co? zimno jak pierun!! brrrr... a ja żem se nie wzięła cieplejszej kurciałki dzisiaj ino tylko polarka, bo miało być ciepłooooo :placz:
i kto mnie ogrzeje, jak będę wracać do domku? :-(
niech jeszcze wyjdzie słoneczko... proooszę :modla:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:herszt kobitka ;)[/FONT]

[FONT=Arial];) z Nami nie zginiesz :eviltong:[/FONT]
:multi::multi::multi::diabloti:

Witaj Alu:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='dealer']stuku puku......Witam w NASZYM blogasku:loveu:oznajmiam iz jest cieplo i slonecznie....nie zebym cie chciala dobic tak tylko informuje:diabloti:[FONT=Arial]:multi:Witam Ja Cię .........a u mnie zimno ....ubrałam się na cebulkę :grins:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:Witaj NAM i TU i TAM ;)[/FONT]
[FONT=Arial]i gdzie tylko chcesz....;)

WITAM WAS w NASZYM blogasku- ja redaktor naczelny :grins:
[/FONT]

Posted

[quote name='dealer']zrobilas juz te zakupy? co mi kupilas?:loveu:

[FONT=Arial]chimoczka :grins: ale to niespodzianka... maluni, maciupeńki CHIMOCZEK, który nie bedzie atakował blabladorów niewinnych :grins: :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:Witam Ja Cię .........a u mnie zimno ....ubrałam się na cebulkę :grins:[/FONT]

znaczy jak? stanelas na cebulke i sie ubieralas:hmmmm:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]chimoczka :grins: ale to niespodzianka... maluni, maciupeńki CHIMOCZEK, który nie bedzie atakował blabladorów niewinnych :grins: :evil_lol:[/FONT]

oby tylko byl wegetarianinem:cool1:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]i gdzie tylko chcesz....;)
zawsze i wszędzie ;)

WITAM WAS w NASZYM blogasku- ja redaktor naczelny :grins:
[/FONT][FONT=Arial]
witaj Redakrórko :grins:
[/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]chimoczka :grins: ale to niespodzianka... maluni, maciupeńki CHIMOCZEK, który nie bedzie atakował blabladorów niewinnych :grins: :evil_lol:[/FONT][FONT=Arial]
oj już powiedziałaś ....a miała być niespodziewanka :razz:
[/FONT]

[quote name='dealer']znaczy jak? stanelas na cebulke i sie ubieralas:hmmmm:

[FONT=Arial]taaaa stanęłam i wciągałam aromat :diabloti:[/FONT]

oby tylko byl wegetarianinem:cool1:[FONT=Arial]no mus...jak na chimoczka przystało :p[/FONT]

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Ojojku, jojku!
Ale chimoczek tak na stałe? Czy tylko jako prezent dla kogoś? Wybaczcie, ale ja nie mam sił nadrabiać tego STRACONEGO tygodnia inteligentnych rozmów o życiu.

jako ze moj pies spi w lozku, je przede mna i czasem ciagnie na smyczy doszlysmy do wniosku z kolezanka Klockowa ze osoba taka jak ja nie moze miec psa ....:diabloti:wiec kupie chimoczka moze mnie nie zdominuje:cool1::evil_lol:

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Wow! Cóż, jestem z Was taka dumna!
Ciekawe, co ten Twój Dominator powie na chimoczka?

ach jakie my jestesmy madre i cudne:loveu:moj Dominator zostanie wyeliminowany gdyz ja Wielkim Eliminatorem jestem:diabloti:i bede sobie zyc z moim malym chimoczkiem wegetarianinem nie zjadajacym niewinnych blabladorow na sniadanko w zgodzie milosci i pokoju...howgh:cool1:

Posted

[quote name='Wilejkaros']Ojojku, jojku!
Ale chimoczek tak na stałe? Czy tylko jako prezent dla kogoś? Wybaczcie, ale ja nie mam sił nadrabiać tego STRACONEGO tygodnia inteligentnych rozmów o życiu.[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:na FOREVER ;)[/FONT]

[quote name='dealer']jako ze moj pies spi w lozku, je przede mna i czasem ciagnie na smyczy doszlysmy do wniosku z kolezanka Klockowa ze osoba taka jak ja nie moze miec psa ....:diabloti:wiec kupie chimoczka moze mnie nie zdominuje:cool1::evil_lol:[FONT=Arial]już CI KUPIŁAM :grins:[/FONT]

[quote name='Wilejkaros']Wow! Cóż, jestem z Was taka dumna!
[FONT=Arial]Nasza Ci ona i możesz być z niej dumna ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Wilejkaros']Wow! Cóż, jestem z Was taka dumna!
[FONT=Arial]aaaaa.. źle zrozumiałaś... DOMINATOR bedzie wypchany...

buuhahaha... Diler DOMINUJE Age :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
wilejkaros...uruchom wyobraźnie :cool1:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]aaaaa.. źle zrozumiałaś... DOMINATOR bedzie wypchany...

buuhahaha... Diler DOMINUJE Age :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
wilejkaros...uruchom wyobraźnie :cool1:
[/FONT][FONT=Arial]:hmmmm: skąd ja to znam ......DOMINACJA .....Dyziowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]aaaaa.. źle zrozumiałaś... DOMINATOR bedzie wypchany...[/FONT]

[FONT=Arial]buuhahaha... Diler DOMINUJE Age :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]wilejkaros...uruchom wyobraźnie :cool1:[/FONT]

wyjasniam: NIE JESTEM PLUSZAKIEM!:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
[FONT=Arial]:glaszcze: tak Aguś ......my wszystko wiemy :evil_lol:[/FONT]

ciekawe skad wy takie madre jestescie....bo nie wygladacie na takie:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']ciekawe skad wy takie madre jestescie....bo nie wygladacie na takie:diabloti:[FONT=Arial]:cool1:.....pozory mylą ....:eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']dzień dobry cześć i człołem, zgadnijcie skąąąd sięęęwziąłeeeemmm :p[FONT=Arial]:hmmmm: ...jesteś wesoły Romek ........

cześć Waszencjo co masz na wsi domek :eviltong::eviltong::eviltong:
[/FONT]