jonQuilla Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Witam Was Tutaj i Tam i Gdzie Tylko Chcecie ;) :evil_lol: :multi::multi: Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry Alu :) Miłego dnia! :loveu:[FONT=Arial]doberek ...wzajemnie:p[/FONT] [quote name='Imbir1']Bry dzionek urlopujący się:cool3::cool3::multi::evil_lol:[FONT=Arial]bry dzionek pracująca ;)[/FONT] [quote name='basia2202']witaj urlopowa Alusiu :multi: u nas dziś słoneeeecznieeeeeee :multi: :loveu: mhmm... jak miłooo :p to mówiłam ja - pracująca Zuzankowa :cool3: :diabloti:[FONT=Arial]Basiu ......musiałaś ...musiałaś :placz::placz::placz:...a u nas za oknem ...szaro , buro i ponuro :placz::placz::placz:i na dodatek zimno i mokro ....masakra , a to jeszcze lato :angryy: WITANKO :multi::multi::multi: [/FONT] Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='jonQuilla']Witam Was Tutaj i Tam i Gdzie Tylko Chcecie ;) :evil_lol: :multi::multi: [FONT=Arial]:multi::multi::multi:Witaj NAM i TU i TAM ;)[/FONT] Quote
agbar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 stuku puku......Witam w NASZYM blogasku:loveu:oznajmiam iz jest cieplo i slonecznie....nie zebym cie chciala dobic tak tylko informuje:diabloti: Quote
basia2202 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]doberek ...wzajemnie:p[/FONT] [FONT=Arial]bry dzionek pracująca ;)[/FONT] [FONT=Arial]Basiu ......musiałaś ...musiałaś :placz::placz::placz:...a u nas za oknem ...szaro , buro i ponuro :placz::placz::placz:i na dodatek zimno i mokro ....masakra , a to jeszcze lato :angryy: WITANKO :multi::multi::multi: [/FONT] Alusiu.. co by Ci jednak nie było przykro... przyszłam oznajmić, że ciepło i słońce się u mnie skończyło :roll: :placz: zapowiadali słonecznie i jakieś 19-20 stopni... no.. i było słońce... do jakiejś 8.30 :placz: to chyba tyle na dzisiaj... wyszłam se do sklepu po drożdżówkę i Kubusia... i co? zimno jak pierun!! brrrr... a ja żem se nie wzięła cieplejszej kurciałki dzisiaj ino tylko polarka, bo miało być ciepłooooo :placz: i kto mnie ogrzeje, jak będę wracać do domku? :-( niech jeszcze wyjdzie słoneczko... proooszę :modla: Quote
Medorowa Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:herszt kobitka ;)[/FONT] [FONT=Arial];) z Nami nie zginiesz :eviltong:[/FONT] :multi::multi::multi::diabloti: Witaj Alu:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agbar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 zrobilas juz te zakupy? co mi kupilas?:loveu: Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='dealer']stuku puku......Witam w NASZYM blogasku:loveu:oznajmiam iz jest cieplo i slonecznie....nie zebym cie chciala dobic tak tylko informuje:diabloti:[FONT=Arial]:multi:Witam Ja Cię .........a u mnie zimno ....ubrałam się na cebulkę :grins:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:Witaj NAM i TU i TAM ;)[/FONT] [FONT=Arial]i gdzie tylko chcesz....;) WITAM WAS w NASZYM blogasku- ja redaktor naczelny :grins: [/FONT] Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='dealer']zrobilas juz te zakupy? co mi kupilas?:loveu: [FONT=Arial]chimoczka :grins: ale to niespodzianka... maluni, maciupeńki CHIMOCZEK, który nie bedzie atakował blabladorów niewinnych :grins: :evil_lol:[/FONT] Quote
agbar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:Witam Ja Cię .........a u mnie zimno ....ubrałam się na cebulkę :grins:[/FONT] znaczy jak? stanelas na cebulke i sie ubieralas:hmmmm: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]chimoczka :grins: ale to niespodzianka... maluni, maciupeńki CHIMOCZEK, który nie bedzie atakował blabladorów niewinnych :grins: :evil_lol:[/FONT] oby tylko byl wegetarianinem:cool1: Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]i gdzie tylko chcesz....;) zawsze i wszędzie ;) WITAM WAS w NASZYM blogasku- ja redaktor naczelny :grins: [/FONT][FONT=Arial] witaj Redakrórko :grins: [/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]chimoczka :grins: ale to niespodzianka... maluni, maciupeńki CHIMOCZEK, który nie bedzie atakował blabladorów niewinnych :grins: :evil_lol:[/FONT][FONT=Arial] oj już powiedziałaś ....a miała być niespodziewanka :razz: [/FONT] [quote name='dealer']znaczy jak? stanelas na cebulke i sie ubieralas:hmmmm: [FONT=Arial]taaaa stanęłam i wciągałam aromat :diabloti:[/FONT] oby tylko byl wegetarianinem:cool1:[FONT=Arial]no mus...jak na chimoczka przystało :p[/FONT] Quote
Wilejkaros Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Ojojku, jojku! Ale chimoczek tak na stałe? Czy tylko jako prezent dla kogoś? Wybaczcie, ale ja nie mam sił nadrabiać tego STRACONEGO tygodnia inteligentnych rozmów o życiu. Quote
agbar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Wilejkaros napisał(a):Ojojku, jojku! Ale chimoczek tak na stałe? Czy tylko jako prezent dla kogoś? Wybaczcie, ale ja nie mam sił nadrabiać tego STRACONEGO tygodnia inteligentnych rozmów o życiu. jako ze moj pies spi w lozku, je przede mna i czasem ciagnie na smyczy doszlysmy do wniosku z kolezanka Klockowa ze osoba taka jak ja nie moze miec psa ....:diabloti:wiec kupie chimoczka moze mnie nie zdominuje:cool1::evil_lol: Quote
Wilejkaros Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Wow! Cóż, jestem z Was taka dumna! Ciekawe, co ten Twój Dominator powie na chimoczka? Quote
agbar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Wilejkaros napisał(a):Wow! Cóż, jestem z Was taka dumna! Ciekawe, co ten Twój Dominator powie na chimoczka? ach jakie my jestesmy madre i cudne:loveu:moj Dominator zostanie wyeliminowany gdyz ja Wielkim Eliminatorem jestem:diabloti:i bede sobie zyc z moim malym chimoczkiem wegetarianinem nie zjadajacym niewinnych blabladorow na sniadanko w zgodzie milosci i pokoju...howgh:cool1: Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='Wilejkaros']Ojojku, jojku! Ale chimoczek tak na stałe? Czy tylko jako prezent dla kogoś? Wybaczcie, ale ja nie mam sił nadrabiać tego STRACONEGO tygodnia inteligentnych rozmów o życiu.[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:na FOREVER ;)[/FONT] [quote name='dealer']jako ze moj pies spi w lozku, je przede mna i czasem ciagnie na smyczy doszlysmy do wniosku z kolezanka Klockowa ze osoba taka jak ja nie moze miec psa ....:diabloti:wiec kupie chimoczka moze mnie nie zdominuje:cool1::evil_lol:[FONT=Arial]już CI KUPIŁAM :grins:[/FONT] [quote name='Wilejkaros']Wow! Cóż, jestem z Was taka dumna! Ciekawe, co ten Twój Dominator powie na chimoczka? [FONT=Arial]Nasza Ci ona i możesz być z niej dumna ;)[/FONT] Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Wilejkaros']Wow! Cóż, jestem z Was taka dumna! Ciekawe, co ten Twój Dominator powie na chimoczka? [FONT=Arial]aaaaa.. źle zrozumiałaś... DOMINATOR bedzie wypchany... buuhahaha... Diler DOMINUJE Age :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wilejkaros...uruchom wyobraźnie :cool1: [/FONT] Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]aaaaa.. źle zrozumiałaś... DOMINATOR bedzie wypchany... buuhahaha... Diler DOMINUJE Age :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wilejkaros...uruchom wyobraźnie :cool1: [/FONT][FONT=Arial]:hmmmm: skąd ja to znam ......DOMINACJA .....Dyziowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
agbar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]aaaaa.. źle zrozumiałaś... DOMINATOR bedzie wypchany...[/FONT] [FONT=Arial]buuhahaha... Diler DOMINUJE Age :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]wilejkaros...uruchom wyobraźnie :cool1:[/FONT] wyjasniam: NIE JESTEM PLUSZAKIEM!:diabloti: Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='dealer']wyjasniam: NIE JESTEM PLUSZAKIEM!:diabloti:[FONT=Arial] :glaszcze: tak Aguś ......my wszystko wiemy :evil_lol: [/FONT] Quote
agbar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]:glaszcze: tak Aguś ......my wszystko wiemy :evil_lol:[/FONT] ciekawe skad wy takie madre jestescie....bo nie wygladacie na takie:diabloti: Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='dealer']ciekawe skad wy takie madre jestescie....bo nie wygladacie na takie:diabloti:[FONT=Arial]:cool1:.....pozory mylą ....:eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
malawaszka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 dzień dobry cześć i człołem, zgadnijcie skąąąd sięęęwziąłeeeemmm :p Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='malawaszka']dzień dobry cześć i człołem, zgadnijcie skąąąd sięęęwziąłeeeemmm :p[FONT=Arial]:hmmmm: ...jesteś wesoły Romek ........ cześć Waszencjo co masz na wsi domek :eviltong::eviltong::eviltong: [/FONT] Quote
Recommended Posts