Alicja Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='evaxon']:lol::loveu::loveu::loveu::loveu:miłość Alu miłość:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]aaaaa no tak .... [/FONT] [quote name='emdziolek']:siara:Oto jest wieczór w którym odwiedza cie emdziolek! Weselmy sie! weselmy sie i radujmy sie w nim!!:bigcool: HUUURA!! NARESZCIE U ALI!!:sweetCyb: JAK W DOMKU! PRAWIEŻE:eviltong: Hejka Alu :loveu::loveu::loveu: przyznaje sie bez bicia ze nie nadrobie u ciebie tych zaległości bo za dużo ich:eviltong: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:przyznaje że tez bym nie nadrabiała :razz: witanko ...czuj się jak w domeczku :p [/FONT] Quote
emdziolek Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:przyznaje że tez bym nie nadrabiała :razz: witanko ...czuj się jak w domeczku :p [/FONT] No tak ma sie tego lenia w..... cenzurka:razz: TO jak mam sie czuć jak w domeczku to powiedz mi gdzie masz soczek bo pić mi sie chce a nie wiem gdzie szukać taki duży ten nasz domek:evil_lol: Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='emdziolek']No tak ma sie tego lenia w..... cenzurka:razz: TO jak mam sie czuć jak w domeczku to powiedz mi gdzie masz soczek bo pić mi sie chce a nie wiem gdzie szukać taki duży ten nasz domek:evil_lol:[FONT=Arial]:p soczek stoi w lodówce na drzwiczkach ....wybierz jaki chcesz ....[/FONT] Quote
emdziolek Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:p soczek stoi w lodówce na drzwiczkach ....wybierz jaki chcesz ....[/FONT] ło Boże ile tu ich??:crazyeye: dobra biore pomarańczowy:razz: wypije i lece kimać musze odespać cały tydzień:diabloti: Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='emdziolek']ło Boże ile tu ich??:crazyeye: dobra biore pomarańczowy:razz: wypije i lece kimać musze odespać cały tydzień:diabloti::p[FONT=Arial]poramańczowy najlepsiejszy :loveu: no a jak lecisz spać to dogobranoc Emilko [/FONT] Quote
emdziolek Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:p[FONT=Arial]poramańczowy najlepsiejszy :loveu:[/FONT] mniam mniam dobre było ale sie skończyło, dolewki nie biore bo co za dużo to nie zdrowo:eviltong: idem kimac musze odespać tą szkołe:evil_lol: BRanoc kochana:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='emdziolek']mniam mniam dobre było ale sie skończyło, dolewki nie biore bo co za dużo to nie zdrowo:eviltong: idem kimac musze odespać tą szkołe:evil_lol: BRanoc kochana:loveu::loveu: [FONT=Arial]:loveu:Branoc EMI :p Branoc Wszystkim :loveu: [/FONT] Quote
Paula Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]...Ozzy nie chce na spacerki ....ja zresztą też:oops:[/FONT] Ja bym chciała, żeby Maksiu tak czasem :cool1: On nienormalny jest :shake: nawet w deszcz chce, żeby mu rzucać patyczki :roll: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]JEŁOPEK MOrderca...krzyżówka najgorsza z najgorszych :eek2::eek2::eek2:[/FONT] :evil_lol: :grin: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:tak ...zalizuje dziewice na śmierć :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Uff, to dlatego żyjemy :evil_lol: Dobranoc Alu :loveu: :hand: Quote
agaciaaa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Witam :) nie znalazłam żadnych fotek od 3643 strony... :mad: Czytać tyle nie mam siły :eviltong: :evil_lol: więc tylko przesyłam pozdrowienia ;) Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='paula_z']Ja bym chciała, żeby Maksiu tak czasem :cool1: On nienormalny jest :shake: nawet w deszcz chce, żeby mu rzucać patyczki :roll: [FONT=Arial]o masz ....no to chyba ja mam lepiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] :evil_lol: :grin: Uff, to dlatego żyjemy :evil_lol: [FONT=Arial]ale ja psałam że lizanie powoduje skutki uboczne ;)u lizanych [/FONT] Dobranoc Alu :loveu: :hand:[FONT=Arial]teraz to już dzieńdoberek :loveu:[/FONT] [quote name='agaciaaa']Witam :) nie znalazłam żadnych fotek od 3643 strony... :mad: Czytać tyle nie mam siły :eviltong: :evil_lol: więc tylko przesyłam pozdrowienia ;)[FONT=Arial]oj Agatko nie bądź taka .....ja mam dopiero 1828 stronkę ......będą fotaski ;)........pozdrówka :multi::multi: WITANKO wszystkim :multi::multi::multi:u nas dziś zaświeciło słonko choć wcale nie jest ciepło ....ale zaraz inny nastrój :p [/FONT] Quote
clockwork Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]oj Agatko nie bądź taka .....ja mam dopiero 1828 stronkę ......będą fotaski ;)........pozdrówka :multi::multi: [/FONT] [FONT=Arial]będą fotaski ;) na [/FONT][FONT=Arial]3643 stronie :cool1: melduje że wanna NIEBIESKA... szyja niebieska, ręce niebieskie, poduszka niebieska , ręcznik niebieski .....a ja nadal TURKUSOWA,:angryy: w poniedziałek jade zakupić NIEBIESKĄ farbe:cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]będą fotaski ;) na[/FONT][FONT=Arial]3643 stronie :cool1: melduje że wanna NIEBIESKA... szyja niebieska, ręce niebieskie, poduszka niebieska , ręcznik niebieski .....a ja nadal TURKUSOWA,:angryy: w poniedziałek jade zakupić NIEBIESKĄ farbe:cool1:[/FONT][FONT=Arial]:loveu:o jak się rozmarzyłam ......jak pięknie będzie wygladać woda do kapieli w niebieskiej wannie .....jak ocean :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....tak tak , jestem za zakupem niebieskiej farbki .......turkus to zdecydowanie nietwarzowy kolor :roll:[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]będą fotaski ;) na[/FONT][FONT=Arial]3643 stronie :cool1: melduje że wanna NIEBIESKA... szyja niebieska, ręce niebieskie, poduszka niebieska , ręcznik niebieski .....a ja nadal TURKUSOWA,:angryy: w poniedziałek jade zakupić NIEBIESKĄ farbe:cool1:[/FONT] Buhahahahaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial] WITANKO wszystkim :multi::multi::multi:u nas dziś zaświeciło słonko choć wcale nie jest ciepło ....ale zaraz inny nastrój :p [/FONT] Qrwa, u wszystkich słońce a u mnie deszcz:roll: Do doopy, wyprowadzam się z tego złotoryjca:roll: Quote
jonQuilla Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 cześć :) niebieskim tonerem zrób sobie włoski :) :eviltong: Quote
clockwork Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu:o jak się rozmarzyłam ......jak pięknie będzie wygladać woda do kapieli w niebieskiej wannie .....jak ocean :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....tak tak , jestem za zakupem niebieskiej farbki .......turkus to zdecydowanie nietwarzowy kolor :roll:[/FONT] [FONT=Arial]OCEAN... :multi: a w wannie i obok piach/plaża ... z klokłorka :loveu::loveu::loveu: i pająki- imitacja ośmiornic :cool1: [/FONT] [quote name='madzia i medor']Buhahahahaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Qrwa, u wszystkich słońce a u mnie deszcz:roll: Do doopy, wyprowadzam się z tego złotoryjca:roll: [FONT=Arial]u mnie na zmiane... słonko, chmury, ale jest cieplej... dziś już mam INO 3 golfy, bez kurtki :p[/FONT] [quote name='jonQuilla']cześć :) niebieskim tonerem zrób sobie włoski :) :eviltong: [FONT=Arial]że ja??? przeca robiłam NIEBIESKIM :cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='madzia i medor']Buhahahahaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Qrwa, u wszystkich słońce a u mnie deszcz:roll: Do doopy, wyprowadzam się z tego złotoryjca:roll:[FONT=Arial]no jest słoneczko i chmurki :p....wyprowadź się np .....do ......:hmmmm: TYCH :grins:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]OCEAN... :multi: a w wannie i obok piach/plaża ... z klokłorka :loveu::loveu::loveu: i pająki- imitacja ośmiornic :cool1: :multi::multi::multi:tak tak ......wiedziałaś o co mi chodzi ;) [/FONT] [FONT=Arial]u mnie na zmiane... słonko, chmury, ale jest cieplej... dziś już mam INO 3 golfy, bez kurtki :p a ja miałam bluze z długim rękawkiem , bluze z kapturkiem i kurtałke :p [/FONT] [FONT=Arial]że ja??? przeca robiłam NIEBIESKIM :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]a co z tym brokatem :razz:[/FONT] [quote name='Tina.Sara']dzień doberek, Aluś i Ozzzzzzuś :p [FONT=Arial]witanko :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [FONT=Arial]PRZERYWNIKI :grins: [/FONT] Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [FONT=Arial]:cool1:CD....przerywników [/FONT] Quote
clockwork Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]a co z tym brokatem :razz:[/FONT] :niewiem:[FONT=Arial] nie widze.... :p kamila potłukła mi lusterko :angryy: może został na poduszce :razz: http://images30.fotosik.pl/77/ba514d2a91cf9f18.jpg buzi buzi... przerywniczek MÓJ :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='clockwork']:niewiem:[FONT=Arial] nie widze.... :p kamila potłukła mi lusterko :angryy: może został na poduszce :razz: http://images30.fotosik.pl/77/ba514d2a91cf9f18.jpg buzi buzi... przerywniczek MÓJ :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT][FONT=Arial]:hmmmm: myślałam ze jak się komuś coś zniszczy to kupuje się w zastępstwie taką rzecz.....o masz jaka ja gupia ....:razz: no niech Ci będzie ze Twój przerywniczek ....bo myślałam że NASZ:eviltong: [/FONT] Quote
Wyjątek Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [FONT=Arial]http://images30.fotosik.pl/77/ba514d2a91cf9f18.jpg Ozzus zakochany?? :cool3::diabloti: [/FONT] Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:właśnie dostałam foteczki Naszego rudziaszka Behemocika vel Tofficzka , któremu mama Ani znalazła domeczek :loveu::loveu::loveu: Śliczności ,aż się nie chce wierzyć że to ta mała , chuda , brudna bidulka która jechała przez pół Polski ze Śląska do swojego domeczku :multi: [/FONT] Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='Wyjątek'][FONT=Arial]http://images30.fotosik.pl/77/ba514d2a91cf9f18.jpg Ozzus zakochany?? :cool3::diabloti: [/FONT][FONT=Arial];)Ozzulek bardzo lubi Dulkę :p[/FONT] Quote
Recommended Posts