Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Właśnie mam estremalne doznania podczas przemysleń co ona sobie chce puścić :crazyeye: :evil_lol:

Więc nie będę pisała co chcę puścić, żeby Ci nie zepsuć tych doznań:diabloti::evil_lol:

Posted

ło matko jak tutaj tłumnie :diabloti:
i to z samiuteńkiego ranka

czy wy kobitki spania nie macie czy co?????

witam Cie Alutka o rozsądnej porze................no i oczywiście z pracy

Posted

[quote name='dbsst']tak jak dobre to o nas jak złe to o mnie

cos mi sie tu hm nie podoba :diabloti:nie nie nie Domimisiu:razz:...o NAS wsio naj;)

[quote name='Pysia']Jak był szczeniakiem to Ala mu w poprzek kość na noc do snu wsadzała w pychol :diabloti:

I teraz ma taki pojemny uśmiech :diabloti::diabloti:taa bo liczyłam że da rade cię połknąć:eviltong:

[quote name='bonita']Jestem :multi: jestem u Cię sis :loveu::multi:witam cię o radosna sis:loveu:

[quote name='Pysia']Przez chwilę myślałam żeś w totka wygrała :evil_lol:;)eee to napewno na fo... takich rzeczy by nie pisała ze wygrała

Posted

[quote name='bonita']Wywróż mi to wywróż:loveu:, puszczę sobie w sobotę:loveu::evil_lol:

[quote name='Pysia']Puscisz....sobie ....w sobote? :crazyeye:

[quote name='evaxon']dobrze ze nie się:diabloti::evil_lol:

[quote name='Pysia']Właśnie mam estremalne doznania podczas przemysleń co ona sobie chce puścić :crazyeye: :evil_lol:

[quote name='malawaszka']nie wierz jej :shake: mi wywróżyła, że wygram w totka i nic :placz:

[quote name='bonita']Więc nie będę pisała co chcę puścić, żeby Ci nie zepsuć tych doznań:diabloti::evil_lol:
:cool1:..no taaa gdy rozum śpi .......budzą się dzikie rządze :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Ka-ka']dziękuję :loveu::p...proszę

[quote name='Vectra']:loveu: :loveu: :loveu: jako pierwsza , jedyna , córka mówię DZIEŃ DOBRY mamusiu :loveu: :loveu: :loveu:doberek pierwsza i jedyna córciu

[quote name='madzia i medor']Dzień dobry ciociu:loveu:
Jako druga, bo ta przede mną mnie z kolejki wypchała:shake:oj nie bądź taka...bądź milutka jak na Madzie przystało ....doberek jako druga

[quote name='evaxon']doberek:loveu::loveu::loveu:doberek Ewuś

[quote name='Imbir1']no to my też się witamy:multi::multi::multi:witanko serdeczne

[quote name='BeaC']ło matko jak tutaj tłumnie :diabloti:
i to z samiuteńkiego ranka

czy wy kobitki spania nie macie czy co?????

witam Cie Alutka o rozsądnej porze................no i oczywiście z pracy
witam Cię Bea spośród tłumu wypatrzoną....jeszcze przed pracą;)

[quote name='tygra']Skoro tak tu tłumnie to i ja sie zgłaszam :)
Witanko Alu!!!witaj Beatko

Witanko wsystkim:multi:
ja jeszcze przed pracką .......kto to widział w piątek na 11 do pracy .................buuuuuuuuuuu

Posted

[quote name='BeaC']nie widzisz mnie:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
:mad:widziałam ...tylko podzieliłam na części bo się z emotkami nie idzie wyrobić ....co to jest 30 sztuk :diabloti:

Posted

Miałam nic nie pisać bo mnie tu połknięciem straszą, ale przypomniałam sobie żem odwazna - i piszę :eviltong:
Jest straaaaaaaaaaaszny upał :roll: Nie idę na spacer bo mi czarnych szkoda :shake:

Posted

[quote name='Pysia']Miałam nic nie pisać bo mnie tu połknięciem straszą, ale przypomniałam sobie żem odwazna - i piszę :eviltong:
Jest straaaaaaaaaaaszny upał :roll: Nie idę na spacer bo mi czarnych szkoda :shake::diabloti:jest upał ...duchota ....wrociłam ze spacerku ...Ozzy wymiękł...a ja muszę do pracy :angryy:
witaj Pysiu odważna kobieto matko mła :p

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witaj Alu z rana :loveu:

Jeśli Cię to pocieszy, według naszych kochany prognoz pogody, jutro ma wrócić ziąb :roll::placz::placz::placz:ale własnie jutro miało być ciepło ...tak se zamówiłam ...
witanko Justynko :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
Witanko wsystkim:multi:
ja jeszcze przed pracką .......kto to widział w piątek na 11 do pracy .................buuuuuuuuuuu

to dzisiaj jest piątek??:roll:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witaj Alu z rana :loveu:

Jeśli Cię to pocieszy, według naszych kochany prognoz pogody, jutro ma wrócić ziąb :roll:

wypluj te słowa..... cie prosze...

jutro ma być gorąc, duchota, skwar, ukrop... i tak przez kolejne min. 4 mies....

jutro mój Pawcio gra koncerta i jak bedzie lało... to dupa.... bo ja chciałam na zewnątrz posiedzieć , a nie w środku przy tych wydrzymordach :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']e tam przesadzacie z tą duchotą - ja jadę w teren robić foty po dąbrowie :cool3:nie przesadzamy .....

[quote name='evaxon']to dzisiaj jest piątek??:roll:o tak Ewuniu i już wróciłam z pracy ....

[quote name='teqquila']ta piatek :)
Witajcie Alu i reszcie ez witajta :evil_lol: :evil_lol:witajta....

[quote name='clockwork']wypluj te słowa..... cie prosze...

jutro ma być gorąc, duchota, skwar, ukrop... i tak przez kolejne min. 4 mies....

jutro mój Pawcio gra koncerta i jak bedzie lało... to dupa.... bo ja chciałam na zewnątrz posiedzieć , a nie w środku przy tych wydrzymordach :evil_lol::evil_lol:
:razz:no ja też liczyłam na stoliczek po zewnętrznej ;)

[quote name='clockwork']a! cześć MŁA Alicyjo :loveu:cześć Mła Madzialeno:loveu::loveu::loveu:

Gosia>>>;6588274 napisał(a):
Czesc Ozzulińscy:multi:
hey Gosiaczku

[quote name='agaciaaa']Witamy :multi: Ale z Ozzy'ego przystojniacha :loveu:

http://images30.fotosik.pl/67/9e9580c63c2ee2ae.jpg i jaką ma słodką różową plamke koło nosa :loveu:

Pozdrawiamy!:multi:witam nowych gosci w naszym blogasku

Udało mi się jak ślepemu psu na obcej wsi :eviltong:...dziecka poszły o 15.....i nie musiałam siedzieć do 16 ....i już jestem w domeczku ...po kapieli i po obiadku ...odebrawszy Qbie kompka ...koffany synuś :loveu: