Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kiłi']Dzieńdoberek! Przyszliśmy się przywitać i obejrzeć Ozziego;) Pięknusi z niego pienosek:loveu: :loveu: Buziolki dla fąfla!witanko...miło Nam ze Ozzy się podoba...a buziolki przekazane:loveu:

[quote name='Imbir1']Witaj zapracowana Alu:lol:
widzę, ze wstawiłaś przerywnik:diabloti:, śliczny jest:loveu: i też lubi Tyskie:lol:;)witanko......a Tyskie jest oki ;)

[quote name='clockwork']Alyszja... jak juz wrócisz z tej UKOCHANEJ pracy od UWIELBIANYCH dzieciaków.. to chono do NAS na chwilke :loveu:już jestem Wrócona do Cia pobiegłam zaraz:loveu:

[quote name='aga1215']Miłego dzionka :loveu:dzieki i wzajemnie

[quote name='Rybka_39']Witam to widzę że macie zabawe z pogodą:cool3:, u nas spokojnie tylko deszczeyk kropi...az za spokojnie:evil_lol:witanko...u nas skwar....i duchota

[quote name='Vectra']siemanko mamuśka :loveu: :diabloti:
dziś u nas za to skwar :cool1: :cool1:cześć córcia....

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']ano mielismy potężne gradowalenie.....w pokoju zbierałam szufelką bo inaczej się nie dało

można było szklaneczkę z drineczkiem wystawić za okno i by napadało lodziku mmmmmniammmm :p

Posted

[quote name='malawaszka']można było szklaneczkę z drineczkiem wystawić za okno i by napadało lodziku mmmmmniammmm :p:placz::placz::placz:kiedy se Rumu z czechów nie przywiozłam :diabloti:miałam ino Colę

Posted

[quote name='paula_z']Jak nie picie, to rozmowa o piciu :evil_lol:

Witanko :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie koffana ....o GRADOpiciu :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Chyba tu już dzisiaj byłam:hmmmm::hmmmm:
Nieważne:evil_lol::Cześć pracująca?? Alu:razz::hmmmm: nie wiem .....czy byłaś ...ale witam Cię cieplutko :p...
jeszcze tylko ;)...aż:razz:3 dni i mam wolne od dziecków na 10 miesięcy :evil_lol:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć :loveu:
Co się ich tak szybko pozbywasz? :diabloti::cool1:bo idę .....na zasłużony Urlopik Zdrowotny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

To jest koteczek mieszkający u mojego TZta w pracy...
Wilejkaros znalazła domeczek dla Rudzika w Warszawie ...ale jest jeden problem ...jeśli sie uda go jakoś przesloczyć mały mógłby pojechać w sobote z Katowic do Warszawy...bedziemy jutro kombinować.........

Posted

[quote name='Imbir1']Tyskie jest najlepsze, właśnie sobie piję:p;)wiesz co dobre ..

a teraz uciekam już do wyrka ...nie wiem jak jutro wstanę o 5 rano.....:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)wiesz co dobre ..

a teraz uciekam już do wyrka ...nie wiem jak jutro wstanę o 5 rano.....:diabloti:

.... zwłaszcza na kaca:cool3::evil_lol:

dobranoc, ja jutro też wcześnie wstaję, o 6 muszę być w pracy:roll:

Posted

Słuchajta, słuchajta,
mam transport z Katowic do Wawy na sobotę, ale Dziewczyna, która może Go przewieźć wyjeżdża rano, więc musiałybyśmy wymyśleć jakiś sposób na przetransportowanie malucha z Rybnika do Katowic. Ala mówi, że to godzina jazdy pociągiem. Czy ktoś akurat nie wybiera się w tą stronę w sobotę rano i nie zabrałby brudaska? Oferuję zwrot kosztów za bilet lub paliwo.

Posted

Alu......jeszcze u Ciebie nie byłam :cool3: ale Ty lubisz szerokie psie uśmiechy :loveu: więc rottkowy apel napewno wpuścisz do swojej galerii :cool3:

PROSIMY O POMOC !!!!!!!!!!!

Pomorska Fundacja Rottka ma szansę na karmę dla swoich psów, ale potrzeba NAPRAWDĘ DUŻO głosów! Będziemy wdzięczni za oddanie głosu i powiadomienie kogo się da z miłośników zwierząt na głosowanie na „rottkę”. To szansa na karmę dla naszych wielu psów w domach tymczasowych i hotelach!!! Jedna z naszych wolontariuszek (Nick: Joleczka) zgłosiła fundację i daje instrukcję jak głosować:
a więc : wchodzimy na : http://www.krakvet.pl/forum/index.php
REJESTRUJEMY sie- to konieczne
i tutaj :
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=5132 - GŁOSUJEMY

UWAGA:
Regulamin:
1. od dnia 1 kazdego miesiaca, do ok. 16 nalezy zglaszac schroniska ktore wezma udzial w glosowaniu
2. ok. 16 dnia miesiaca zostanie utworzona ankieta, w ktorej bedzie mozliwosc oddawania glosu na zaproponowane schronika
3. schronisko ktore otrzyma najwieksza ilosc glosow otrzyma pomoc w postaci wybranych przez niego produktow zoologicznych (np karm) o wartosci:
-sumy rabatow z ktorych Klienci sklepu Krakvet zrezygnowali na rzecz pomocy schronisku
-kwoty ktora przeznaczy sklep Krakvet jako zapomoge dla schroniska
4. aby miec mozliwosc oddania glosu, nalezy zarejestrowac sie na forum
5. Glosowanie na schroniko/organizacje ktore otrzyma pomoc jest otwarte - kazdy ma prawo wziac w nim udzial.
6. Kazdy uzytkownik ma prawo oddania 1 glosu.
7. Z jednego komputera (1 adresu IP) moze zostac oddany tylko 1 glos.
8. W przypadku stwierdzenia przez administratorow faktu oddawania przez jednego uzytkownia (np o rozych nick-ach) kilku glosow, schronisko na ktore glosy zostaly oddane zostanie z konkursu wycofane.

nie patrzcie, ile głosów brakuje-po prostu GŁOSUJCIE...ziarnko do ziarnka i.....
z góry dziękuję :loveu:

Posted

[quote name='Wilejkaros']Słuchajta, słuchajta,
mam transport z Katowic do Wawy na sobotę, ale Dziewczyna, która może Go przewieźć wyjeżdża rano, więc musiałybyśmy wymyśleć jakiś sposób na przetransportowanie malucha z Rybnika do Katowic. Ala mówi, że to godzina jazdy pociągiem. Czy ktoś akurat nie wybiera się w tą stronę w sobotę rano i nie zabrałby brudaska? Oferuję zwrot kosztów za bilet lub paliwo.WStałam , zaraz pędzę do pracy :diabloti:....
myślę ,że i popołudnie w piątek byłoby dobrym pomyslem ...będę dzis kombinować , ale po 12...jak wrócę do domu i skontaktuję się z Katowiczanką;)...

Kamilko zagłosuję na Krakwecie jak wrócę ;)

Posted

ja też w pracy..... i za 6 godzin kończe... buuuuuu... nie chce kończyć... nie chce z tąd wychodzić... nieeeeee :placz::placz::placz::placz:chcę tu zostać ... na forever :cool1:

:diabloti: