Vectra Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 wpadłam pomilczeć i posta sobie nabić :diabloti: Quote
beria Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Vectra napisał(a):wpadłam pomilczeć i posta sobie nabić :diabloti: Widziałam gdzie nabijasz :eviltong: Niedługo off się zrobi na całym dogo, bo każdy będzie chciał nadrobić, co stracił :evil_lol: Quote
agbar Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Vectra napisał(a):wpadłam pomilczeć i posta sobie nabić :diabloti: pomilcze z toba.... a moze se poziewamy?:diabloti: Quote
Medorowa Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Przyszłam powiedzieć "CZEŚĆ" i nadrabiam:mdleje::mdleje: Quote
Vectra Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 dealer napisał(a):pomilcze z toba.... a moze se poziewamy?:diabloti: poziewamy to jutro na skype :diabloti: na żywo jest efektowniej :cool3: Quote
beria Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Vectra napisał(a):poziewamy to jutro na skype :diabloti: na żywo jest efektowniej :cool3: Właśnie sobie słuchawki kupiłam, ale nie wiem jak to ustrojstwo działa :shake: Quote
Vectra Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 beria napisał(a):Właśnie sobie słuchawki kupiłam, ale nie wiem jak to ustrojstwo działa :shake: no to mus wypróbować :cool3: :cool3: :cool3: a mikrofona masz :razz: Quote
Vectra Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 beria napisał(a):w słuchawkach podłączone ? no to test zrób , jest taka opcja w skype :cool3: :cool3: Quote
agbar Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Vectra napisał(a):poziewamy to jutro na skype :diabloti: na żywo jest efektowniej :cool3: o tak.....to bardzo nawet efektowne.....aaaaaaaaa:diabloti: Quote
Vectra Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 dealer napisał(a):o tak.....to bardzo nawet efektowne.....aaaaaaaaa:diabloti: ja nadal ziewam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Vectra']wpadłam pomilczeć i posta sobie nabić :diabloti:[FONT=Arial]łołoło pomilczmy razem....łułu[/FONT] [quote name='beria']Widziałam gdzie nabijasz :eviltong: Niedługo off się zrobi na całym dogo, bo każdy będzie chciał nadrobić, co stracił :evil_lol:[FONT=Arial]ha ha ha [/FONT] [quote name='dealer']pomilcze z toba.... a moze se poziewamy?:diabloti:[FONT=Arial]ziewłam se...[/FONT] [quote name='bonita']Dobry Alu z jednym ognikiem :megagrin:[FONT=Arial]ale masz zaje2biste stacjonarne ogniki[/FONT] [quote name='madzia i medor']Przyszłam powiedzieć "CZEŚĆ" i nadrabiam:mdleje::mdleje:[FONT=Arial]cześć....nadrabiaj[/FONT] [quote name='Vectra']poziewamy to jutro na skype :diabloti: na żywo jest efektowniej :cool3:[FONT=Arial]ziewanie konferencyjne...??[/FONT] [quote name='beria']Właśnie sobie słuchawki kupiłam, ale nie wiem jak to ustrojstwo działa :shake:[FONT=Arial]wow ...nastepna do ziewania[/FONT] Quote
agnes1 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:znowu mam atak śmiechu[/FONT] Koffana Alu tu sie nie ma z czego śmiać:mad: to wszystko prawda i tylko prawda;) (chyba adwokat mi w głowie namącił:evil_lol: ) zerknij tylko ile ja mam postów :cool1: , no ile - wielkie 0 :crazyeye: mnie nie ma :shake: mogę se robić i pisać co chcę :multi: bo co mogą zrobić komuś kogo nie ma;):diabloti:. A tak poza tym to znasz Klockową to wiesz że inaczej być nie może:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='agnes1']Koffana Alu tu sie nie ma z czego śmiać:mad: to wszystko prawda i tylko prawda;) (chyba adwokat mi w głowie namącił:evil_lol: ) zerknij tylko ile ja mam postów :cool1: , no ile - wielkie 0 :crazyeye: mnie nie ma :shake: mogę se robić i pisać co chcę :multi: bo co mogą zrobić komuś kogo nie ma;):diabloti:. A tak poza tym to znasz Klockową to wiesz że inaczej być nie może:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale ten Adwokat narozrabiał;) A ja się nie śmieję ...a moze ...bo z tego tylko nam się śmiać pozostało;) postów masz ....magiczną cyfrę ...0...piękna cyfra ...taka doskonała;) A Klockowa to znam ...a jakże by mogło być inaczej;) Ciebie też;) [/FONT] Quote
Maga100 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='clockwork']o nie nie kochaniutka!! moja siostra agnes jeszcze nie wypowiedziala ani slowa... ale wyciągnij średnią ze stażu i wyjdzie, że ja jestem na minusie :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Maga100']ale wyciągnij średnią ze stażu i wyjdzie, że ja jestem na minusie :evil_lol: [FONT=Arial]hmmm...czyli mniej niż zero...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Pysia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 beria napisał(a):Tak, tak, niektórzy widzą białe myszki, a Pysia widziała jakieś posty i może jeszcze ogniska :cool3: Przyłączam się do adwokata z piffkiem :beerchug: Pysia chodziła dzisiaj po placu rozpaczając nad ognikami i postami :placz: Oczywiscie zamiast patrzeć pod nogi...:cool1: Quote
beria Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Pysia napisał(a):Pysia chodziła dzisiaj po placu rozpaczając nad ognikami i postami :placz: Oczywiscie zamiast patrzeć pod nogi...:cool1: ... i wdepnęła w jeża :diabloti: Słuchawki kupiłam ze złym gniazdem i nie działają na laptopie :mad: Ale mikrofon z laptopa działa :evil_lol: Jutro naprawię ten błąd, bo nie chcę żeby TZ słuchał :shake: A ryczy ta cholera jak diabli :diabloti: Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Pysia']Pysia chodziła dzisiaj po placu rozpaczając nad ognikami i postami :placz: Oczywiscie zamiast patrzeć pod nogi...:cool1:[FONT=Arial]Pysiu :loveu::loveu::loveu:....chromol łapki i ogniki ....ważne że dogo działą[/FONT] [quote name='beria']... i wdepnęła w jeża :diabloti: Słuchawki kupiłam ze złym gniazdem i nie działają na laptopie :mad: Ale mikrofon z laptopa działa :evil_lol: Jutro naprawię ten błąd, bo nie chcę żeby TZ słuchał :shake: A ryczy ta cholera jak diabli :diabloti:[FONT=Arial];)oj koniecznie ...po co TZ ma słuchać;)[/FONT] [quote name='clockwork']ble ble ble... gaduly"!!!![FONT=Arial]:diabloti:aleś nagadała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Pysia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 beria napisał(a):... i wdepnęła w jeża :diabloti: Nie...Skręciła noge w kostce...Na kamieniach na podjeździe ...A mówiłam TZtowi ze tam trzeba położyć kostke :mad: Quote
agbar Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Pysia napisał(a):Nie...Skręciła noge w kostce...Na kamieniach na podjeździe ...A mówiłam TZtowi ze tam trzeba położyć kostke :mad: no to polozylas..swoja..w ofierze:diabloti: Quote
clockwork Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]:diabloti:aleś nagadała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] naga-dala sie i poszla :cool1:...angliki szykuja sie do sleepingu.. bede musiala zmykac soon:diabloti: Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Pysia']Nie...Skręciła noge w kostce...Na kamieniach na podjeździe ...A mówiłam TZtowi ze tam trzeba położyć kostke :mad:[FONT=Arial]oj mla biedna Pysiu:razz:[/FONT] [quote name='clockwork']naga-dala sie i poszla :cool1:...angliki szykuja sie do sleepingu.. bede musiala zmykac soon:diabloti::razz:[FONT=Arial]...no ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:... czy te Angliki tylko śpia i piją piff:razz:...w nocy przecie sie przy kompku siedzi:eviltong: [/FONT] Quote
Recommended Posts