Medorowa Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Jakieś dwa mordercy widziałam bez kagańców:crazyeye: Ucikammmm... :evil_lol: :evil_lol: Witam, przylozłam z kawusią:cool3: Quote
groszek83 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiesz...powinnaś podać do sądu weterynarza , który ciął uszy tej biednej psince bo one jakieś takie nie symetryczne:shake::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Byłam , wszystko widziałam , śliczne foty bullowate :diabloti: Quote
Alicja Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='evaxon']świntuszek:oops: :oops: :oops:mam sie obrazić:razz: [quote name='agabass']no no niezły pokazywacz jajów :lol::cool1:pełnojajeczny [quote name='madzia i medor']Jakieś dwa mordercy widziałam bez kagańców:crazyeye: Ucikammmm... :evil_lol: :evil_lol: Witam, przylozłam z kawusią:cool3::loveu:moje morderce.... ja pije tyskie:razz: [quote name='groszek83']Wiesz...powinnaś podać do sądu weterynarza , który ciął uszy tej biednej psince bo one jakieś takie nie symetryczne:shake::evil_lol::evil_lol::razz:pewnie ciął otwieraczem do konserw:eviltong:.....cze Grochalku;) Quote
Alicja Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='Vectra']Byłam , wszystko widziałam , śliczne foty bullowate :diabloti::loveu:nie ma to jak bublowate ;)...no nie:evil_lol: Quote
Vectra Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:nie ma to jak bublowate ;)...no nie:evil_lol: tak jest moja kochana :loveu: :loveu: wszystko co paskudne kochane jest :loveu: :loveu: a bublowate w szczególności :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='Vectra']tak jest moja kochana :loveu: :loveu: wszystko co paskudne kochane jest :loveu: :loveu: a bublowate w szczególności :loveu: :loveu::multi::multi::multi:yes yes yes ....bublowate ...rulez:loveu::loveu::loveu: Quote
agbar Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 halo buble:diabloti: i inne piekne maszkarony:diabloti: Quote
Alicja Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='dealer']halo buble:diabloti: i inne piekne maszkarony:diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu:o nasza koffana dilerka:loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :loveu:moje morderce.... ja pije tyskie:razz: Tyskie, tyskie:hmmmm:Coś mi to mówi:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='madzia i medor']Tyskie, tyskie:hmmmm:Coś mi to mówi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:uchyl rąbka tajemnicy;).....byłam w niedziele w Tychach .....ktosik mi zrobił wycieczkę :p Quote
agbar Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 madzia i medor napisał(a):Tyskie, tyskie:hmmmm:Coś mi to mówi:evil_lol: to je napoj z Tych...albo z tamtych....:diabloti: Quote
agbar Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Vectra napisał(a):ja też mam tyskie :diabloti: bo tyskie ponad wszystkie....ja mam soczek bo ja porzadna dziewoja nadobna jestem:diabloti: Quote
Alicja Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='Vectra']ja też mam tyskie :diabloti::razz:jakiś popularny ten napój:eviltong: Quote
Alicja Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='dealer']to je napoj z Tych...albo z tamtych....:diabloti::razz: to z tych czy z tamtych....:evil_lol: [quote name='dealer']bo tyskie ponad wszystkie....ja mam soczek bo ja porzadna dziewoja nadobna jestem:diabloti:soczek ....bo nie masz tyskiego;) Quote
agbar Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz: to z tych czy z tamtych....:evil_lol: soczek ....bo nie masz tyskiego;) z tamtych tych...:) soczek bom ja niepijaca i niedauzywajaca i ogolnie porzadna:diabloti: Quote
Alicja Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='groszek83']Ja wole żywca:cool1::razz:Tyskie albo Leszek ....:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Kazde pifffo jest bleeeeeeeeee ;-) a smierdzi ..... a jak sie krany obklejaja ......a jak ludzie po nim spiewaja heheeheheheh;-) pozdrawiankooooo piwoszki ;-) Quote
BeaC Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:yes yes yes ....bublowate ...rulez:loveu::loveu::loveu: yes yes yes dołaczam sieeeee:multi::multi::multi: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Tyskie albo Leszek ....:evil_lol: tyskie:eviltong::eviltong::eviltong: Witaj Alicjo...........ja dzisiaj mam maratonik w pracyyyyy:placz::placz::placz: Quote
Patka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 e tam okocim palone :razz: a kiedyś było akie piwo perła uwielbiam te ciemne i słodkie :cool3: Quote
bonita Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='Patka']e tam okocim palone :razz: a kiedyś było akie piwo perła uwielbiam te ciemne i słodkie :cool3: Warka Strong:loveu:, Okocim palone też może być:cool3: Quote
e.v.a Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 witanko w ten upalny poranek:multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts