agbar Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :multi::multi::multi:jestem jestem:loveu::loveu::loveu: to dobrze:diabloti: tak tylko obecnosc sprawdzalam....:cool1: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='clockwork']we własnej osobie.. cała i zdrowa :multi: no dobra... z tym zdrowiem to pomówienia :oops: :poj jak miło się patrzy na te niebiewskie literki;)....hmmm no to się zgodze zdrowie już nie to;) [quote name='agnes1']Ja nie pytałam:angryy: :mad: przecie wiesz że ja wścibska i ciekawska kobita jezdem:eviltong: Zaserwowałas Ali odżywkę do włosów, czy krem do twarzy:cool3: Klocek nie miał czasu bo po całym dniu lenistwa był bardzo zmęczony i poszedł sie wyspać:cool3:oj .....już tak nie dopytuj .......tak przy ludzich:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='dealer']to dobrze:diabloti: tak tylko obecnosc sprawdzalam....:cool1::loveu:no to jesteśmu w komplecie;) 3 razy 1/3:p Quote
agbar Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:no to jesteśmu w komplecie;) 3 razy 1/3:p hurrrraaaaaa:multi: nareszcie.... a ja mam raczej dobra wiadomosc....nie wytrzymalam i zadzwonilam do wet.....to nie TO:p Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='dealer']hurrrraaaaaa:multi: nareszcie.... a ja mam raczej dobra wiadomosc....nie wytrzymalam i zadzwonilam do wet.....to nie TO:p:loveu::loveu::loveu::loveu:no cieszkam z Wami:multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='agnes1']Ja nie pytałam:angryy: :mad: przecie wiesz że ja wścibska i ciekawska kobita jezdem:eviltong: Zaserwowałas Ali odżywkę do włosów, czy krem do twarzy:cool3: Klocek nie miał czasu bo po całym dniu lenistwa był bardzo zmęczony i poszedł sie wyspać:cool3: trafiony... Klocek spał :shake: [quote name='dealer']to dobrze:diabloti: tak tylko obecnosc sprawdzalam....:cool1: obecna!! :multi: [quote name='dealer']hurrrraaaaaa:multi: nareszcie.... a ja mam raczej dobra wiadomosc....nie wytrzymalam i zadzwonilam do wet.....to nie TO:p nie co????... bom nie doinformowana :cool1: ktoś mi nic nie pisał i nie dzwonił o TYM Quote
agbar Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='clockwork']trafiony... Klocek spał :shake: obecna!! :multi: nie co????... bom nie doinformowana :cool1: ktoś mi nic nie pisał i nie dzwonił o TYM jutro ci zadzwonie o TYM i o tamtym tyz:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='clockwork'] nie co????... bom nie doinformowana :cool1: ktoś mi nic nie pisał i nie dzwonił o TYM:razz:o masz nie napisałam ...ale myślałamże aga zadzwoniła ...ale najważniejsze że można się cieszyć a ja ci napisze zaraz;) Quote
agbar Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:o masz nie napisałam ...ale myślałamże aga zadzwoniła ...ale najważniejsze że można się cieszyć a ja ci napisze zaraz;) noo nie dzwonilam dzis...chcialam dac Klockowej odpoczac ode mnie:diabloti: i popracowac troche:evil_lol: Quote
clockwork Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='dealer']jutro ci zadzwonie o TYM i o tamtym tyz:evil_lol: czekam na phona z dojczów... od mojego osobistego dilera... eee... dilerka.. zamkną mnie kiedyś za te telefony.."cześć tu Twoja dilerka":evil_lol: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:o masz nie napisałam ...ale myślałamże aga zadzwoniła ...ale najważniejsze że można się cieszyć a ja ci napisze zaraz;) tera jezdem tu i nie rozpraszaj mnie eskami- potem napisz ;) Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='clockwork']czekam na phona z dojczów... od mojego osobistego dilera... eee... dilerka.. zamkną mnie kiedyś za te telefony.."cześć tu Twoja dilerka":evil_lol: :evil_lol: tera jezdem tu i nie rozpraszaj mnie eskami- potem napisz ;);)napisze ci dobranocnego esesmanka .....a reszte Nasza Dilerka ci dopowie z juterka:p Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='clockwork']a co z tym pifffkiem for mnie??tak jak obiecałam :p...czeka w lodówce;)....nie przyjszłaś.....:razz: Quote
clockwork Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 nie zmieściłam sie w czasie.. ja spadać :placz: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='clockwork']nie zmieściłam sie w czasie.. ja spadać :placz: :loveu:nie płaczaj ...będzie czekać;) Quote
agbar Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='clockwork']nie zmieściłam sie w czasie.. ja spadać :placz: no nie plakaj bo mi smutno tez....:-( Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='dealer']no nie plakaj bo mi smutno tez....:-(:placz::placz:mi też smutno ...takie fajne niebiewskie literki byli:loveu: Quote
agnes1 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz:mi też smutno ...takie fajne niebiewskie literki byli:loveu: chodzi o literki:cool3: niebiewskie:cool3: no to prosiem:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='agnes1']chodzi o literki:cool3: niebiewskie:cool3: no to prosiem:evil_lol::razz:od razu widać ze falsyfikat ...nieudana podróba:eviltong:..... kkkurde musi inny odcień;)...ale masz plusa za starania;) Quote
agnes1 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:od razu widać ze falsyfikat ...nieudana podróba:eviltong:..... kkkurde musi inny odcień;)...ale masz plusa za starania;) odcień ten tylko czcionka inna:eviltong: czy teraz się zgadza:cool3: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='agnes1']odcień ten tylko czcionka inna:eviltong: czy teraz się zgadza:cool3: ;)....ino inny styl......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agnes1 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)....ino inny styl......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ta Klockowa jest niedopodrobienia:diabloti: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='agnes1']Ta Klockowa jest niedopodrobienia:diabloti: ;)jedyna w swoim rodzaju...:eviltong: Quote
AlKil Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Dzień dobry...:lol: Podobno jest tu świeżutka kawa??? :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='AlKil']Dzień dobry...:lol: Podobno jest tu świeżutka kawa??? :evil_lol: :multi::multi::multi:zapraszam ...już podaję DZIEŃ DOBEREK DLA WSZYSTKICH:multi: Quote
Recommended Posts