Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

:multi::multi::multi:jestem jestem:loveu::loveu::loveu:

to dobrze:diabloti: tak tylko obecnosc sprawdzalam....:cool1:

Posted

[quote name='clockwork']we własnej osobie.. cała i zdrowa :multi:
no dobra... z tym zdrowiem to pomówienia :oops: :poj jak miło się patrzy na te niebiewskie literki;)....hmmm no to się zgodze zdrowie już nie to;)

[quote name='agnes1']Ja nie pytałam:angryy: :mad: przecie wiesz że ja wścibska i ciekawska kobita jezdem:eviltong:
Zaserwowałas Ali odżywkę do włosów, czy krem do twarzy:cool3:
Klocek nie miał czasu bo po całym dniu lenistwa był bardzo zmęczony i poszedł sie wyspać:cool3:oj .....już tak nie dopytuj .......tak przy ludzich:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:no to jesteśmu w komplecie;) 3 razy 1/3:p

hurrrraaaaaa:multi: nareszcie....
a ja mam raczej dobra wiadomosc....nie wytrzymalam i zadzwonilam do wet.....to nie TO:p

Posted

[quote name='dealer']hurrrraaaaaa:multi: nareszcie....
a ja mam raczej dobra wiadomosc....nie wytrzymalam i zadzwonilam do wet.....to nie TO:p:loveu::loveu::loveu::loveu:no cieszkam z Wami:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='agnes1']Ja nie pytałam:angryy: :mad: przecie wiesz że ja wścibska i ciekawska kobita jezdem:eviltong:
Zaserwowałas Ali odżywkę do włosów, czy krem do twarzy:cool3:
Klocek nie miał czasu bo po całym dniu lenistwa był bardzo zmęczony i poszedł sie wyspać:cool3:
trafiony... Klocek spał :shake:

[quote name='dealer']to dobrze:diabloti: tak tylko obecnosc sprawdzalam....:cool1:
obecna!! :multi:

[quote name='dealer']hurrrraaaaaa:multi: nareszcie....
a ja mam raczej dobra wiadomosc....nie wytrzymalam i zadzwonilam do wet.....to nie TO:p
nie co????... bom nie doinformowana :cool1: ktoś mi nic nie pisał i nie dzwonił o TYM

Posted

[quote name='clockwork']trafiony... Klocek spał :shake:

obecna!! :multi:

nie co????... bom nie doinformowana :cool1: ktoś mi nic nie pisał i nie dzwonił o TYM

jutro ci zadzwonie o TYM i o tamtym tyz:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']
nie co????... bom nie doinformowana :cool1: ktoś mi nic nie pisał i nie dzwonił o TYM:razz:o masz nie napisałam ...ale myślałamże aga zadzwoniła ...ale najważniejsze że można się cieszyć a ja ci napisze zaraz;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:o masz nie napisałam ...ale myślałamże aga zadzwoniła ...ale najważniejsze że można się cieszyć a ja ci napisze zaraz;)
noo nie dzwonilam dzis...chcialam dac Klockowej odpoczac ode mnie:diabloti: i popracowac troche:evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']jutro ci zadzwonie o TYM i o tamtym tyz:evil_lol:
czekam na phona z dojczów... od mojego osobistego dilera... eee... dilerka.. zamkną mnie kiedyś za te telefony.."cześć tu Twoja dilerka":evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:o masz nie napisałam ...ale myślałamże aga zadzwoniła ...ale najważniejsze że można się cieszyć a ja ci napisze zaraz;)
tera jezdem tu i nie rozpraszaj mnie eskami- potem napisz ;)

Posted

[quote name='clockwork']czekam na phona z dojczów... od mojego osobistego dilera... eee... dilerka.. zamkną mnie kiedyś za te telefony.."cześć tu Twoja dilerka":evil_lol: :evil_lol:

tera jezdem tu i nie rozpraszaj mnie eskami- potem napisz ;);)napisze ci dobranocnego esesmanka .....a reszte Nasza Dilerka ci dopowie z juterka:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz:mi też smutno ...takie fajne niebiewskie literki byli:loveu:
chodzi o literki:cool3: niebiewskie:cool3: no to prosiem:evil_lol:

Posted

[quote name='agnes1']chodzi o literki:cool3: niebiewskie:cool3: no to prosiem:evil_lol::razz:od razu widać ze falsyfikat ...nieudana podróba:eviltong:.....
kkkurde musi inny odcień;)...ale masz plusa za starania;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:od razu widać ze falsyfikat ...nieudana podróba:eviltong:.....
kkkurde musi inny odcień;)...ale masz plusa za starania;)

odcień ten tylko czcionka inna:eviltong: czy teraz się zgadza:cool3:

Posted

[quote name='agnes1']odcień ten tylko czcionka inna:eviltong: czy teraz się zgadza:cool3: ;)....ino inny styl......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']Dzień dobry...:lol:
Podobno jest tu świeżutka kawa??? :evil_lol:
:multi::multi::multi:zapraszam ...już podaję

DZIEŃ DOBEREK DLA WSZYSTKICH:multi: