BoJa2 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:kawy 3 wypiłam ........nie dam rady wiecej:cool3:...wypije piwelko jak wróce ze spacerku Ja mam po drodze lodówki sklepowe;) może zawezmę cóś????:grins: :fadein: :fadein: Quote
Medorowa Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:kawy 3 wypiłam ........nie dam rady wiecej:cool3:...wypije piwelko jak wróce ze spacerku Czykam, wypijemy razem:grins::grins: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Ja mam po drodze lodówki sklepowe;) może zawezmę cóś????:grins: :fadein: :fadein::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i będziemy śpiewać w lesie:razz: [quote name='madzia i medor']Czykam, wypijemy razem:grins::grins:oki .....no to czekaj;) Quote
agbar Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i będziemy śpiewać w lesie:razz: oki .....no to czekaj;) ja sobie tez pije ....mmmm..pyyychaaaa..kawe se pije bez domyslow:diabloti: Quote
Kate I Luka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Hej Alutku :multi: Trzymam kciukasy za rozmowę z szefostwem ;) Mnie czeka powoażna rozmowa ostatniego, a już zaczynam się denerwować na samą myśl :roll: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='dealer']ja sobie tez pije ....mmmm..pyyychaaaa..kawe se pije bez domyslow:diabloti:a ze śmietanką masz:razz: [quote name='Kate I Luka']Hej Alutku :multi: Trzymam kciukasy za rozmowę z szefostwem ;) Mnie czeka powoażna rozmowa ostatniego, a już zaczynam się denerwować na samą myśl :roll:a ja trzymam za twoją;) Quote
agbar Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']a ze śmietanką masz:razz: ze mlekiem i z cukierem:razz: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='dealer']ze mlekiem i z cukierem:razz::pto ja jutro zrobię sobie;) Quote
Anja33 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']witaj ...dzieciaczków ciutek za dużo przychodzi ....20 sztuk czyli komplet ...dziś już wysiadałam :diabloti: wróciłam z pracki ...byłam, do 15 ..... no zaczynam się psychicznie przygotowywać do rozmowy z dyrekcją ....dziś nie miała czasu więc jutro robie napad na nią ......trzymajta kciukasy za pozytywne rozpatrzenie sprawy;) a urlopik wypoczynkowy mam na 100% od 1 lipca:multi::multi::multi: no Anuś jak to mamcia cie nie zauważa ...zawsze odpisuję ....:placz: A wcoraj mnie nie widziałaś ja teraz na dogo mało nadrabiam na psim gnacie:placz: :placz: :placz: Quote
Anja33 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 I oczywiście będe trzymać kciuki za rozmowę z dyrekcją. Mam nadzieję że będzie wynik pozytywny dla Cię bo jak nie to ja się do tego Rybnika pofatyguje z odpowiednimi akcesorjami:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
groszek83 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 :hmmmm:YY....a jeśli ktoś sam sobie jest szefem to do kogo ma sie o urlop zwrócić????:hmmmm::hmmmm::help1::evil_lol: Quote
agnes1 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='groszek83']:hmmmm:YY....a jeśli ktoś sam sobie jest szefem to do kogo ma sie o urlop zwrócić????:hmmmm::hmmmm::help1::evil_lol: do samego siebie-ale jak jesteś dziadem to se nie dasz urlopu!!!!!... ja se nigdy nie daje, i po premi se jade... i takie tam... Klockowa :diabloti: Quote
groszek83 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 :look3::look3:Booszzzz ja to wiedziałam już od tego filmu z zajączkiem że bez uczuć jesteś ale zeby aż tak:shake::shake::shake: Quote
agbar Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='agnes1']do samego siebie-ale jak jesteś dziadem to se nie dasz urlopu!!!!!... ja se nigdy nie daje, i po premi se jade... i takie tam... Klockowa :diabloti: a no bo kurde personel trza krotko za pysk trzymac:diabloti: Quote
Paula Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Cześć Alu :multi: Ja też trzymam mocno kciuki za rozmowę z dyr :kciuki: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='groszek83']:hmmmm:YY....a jeśli ktoś sam sobie jest szefem to do kogo ma sie o urlop zwrócić????:hmmmm::hmmmm::help1::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ktoś mi posłał esesmankiem ,ze powinnaś złożyć podanie o urlopa do prezesa Pudliszek......albo Cię Klockowa odpuszkuje za kaucją:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='agnes1']do samego siebie-ale jak jesteś dziadem to se nie dasz urlopu!!!!!... ja se nigdy nie daje, i po premi se jade... i takie tam... Klockowa :diabloti: :razz:ja ci wypisze .....wezme karte urlopową z pracy:evil_lol: [quote name='paula_z']Cześć Alu :multi: Ja też trzymam mocno kciuki za rozmowę z dyr :kciuki::multi:oj trzymaj przyda się:loveu: Quote
agnes1 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 :multi: :multi: :multi: hejka Alu. Jak tam zdrówko po wczorajszej wizycie:diabloti: u 1/3 mózga:cool3: Dostalaś tym razem ciompkę od Klocka, albo od ... Pawcia:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='agnes1']:multi: :multi: :multi: hejka Alu. Jak tam zdrówko po wczorajszej wizycie:diabloti: u 1/3 mózga:cool3: Dostalaś tym razem ciompkę od Klocka, albo od ... Pawcia:evil_lol: Hejka...... :razz:o patrzaj jak ciekawska .......:eviltong: Quote
agnes1 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:o patrzaj jak ciekawska .......:eviltong: Miałam nadzieję że zdradzisz mi jaka tajemnicę bo klockowa milczy jak grób:eviltong: Quote
agbar Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 haloooo Alaaaaaa jezdes?????bo ja jezdem:diabloti: Quote
clockwork Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='groszek83']:look3::look3:Booszzzz ja to wiedziałam już od tego filmu z zajączkiem że bez uczuć jesteś ale zeby aż tak:shake::shake::shake: jaki filmik?? jaki króliczek... toż to fotomontage był :diabloti: a moje uczucia wyginęły z ... dziewicami :eviltong: [quote name='dealer']a no bo kurde personel trza krotko za pysk trzymac:diabloti: trzymam :diabloti: :diabloti: :diabloti: za pisk i... o podłoge :p [quote name='agnes1']Miałam nadzieję że zdradzisz mi jaka tajemnicę bo klockowa milczy jak grób:eviltong: przeca nie pytałaś..... JA Ale wyślimtałam :evil_lol: bo Klocek nie miał czasu ;) Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='agnes1']Miałam nadzieję że zdradzisz mi jaka tajemnicę bo klockowa milczy jak grób:eviltong: :shake:nic nie powiem ...nawet na torturach :diabloti:....a wiesz ze ciekawość to 1szy stopień do .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: [quote name='dealer']haloooo Alaaaaaa jezdes?????bo ja jezdem:diabloti::multi::multi::multi:jestem jestem:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='clockwork'] przeca nie pytałaś..... JA Ale wyślimtałam :evil_lol: bo Klocek nie miał czasu ;) :loveu::loveu::loveu:no i sie wydało:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nasza Klocusiowa .....:loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:no i sie wydało:oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nasza Klocusiowa .....:loveu::loveu::loveu: we własnej osobie.. cała i zdrowa :multi: no dobra... z tym zdrowiem to pomówienia :oops: Quote
agnes1 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='clockwork'] a moje uczucia wyginęły z ... dziewicami :eviltong: własnie miałam napitać że ty i uczucia:shake: przeca nie pytałaś..... JA Ale wyślimtałam :evil_lol: bo Klocek nie miał czasu ;) Ja nie pytałam:angryy: :mad: przecie wiesz że ja wścibska i ciekawska kobita jezdem:eviltong: Zaserwowałas Ali odżywkę do włosów, czy krem do twarzy:cool3: Klocek nie miał czasu bo po całym dniu lenistwa był bardzo zmęczony i poszedł sie wyspać:cool3: Quote
Recommended Posts