agbar Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Vectra napisał(a):do garów wiedźmo :diabloti: idz se czajnik ugotuj:diabloti: Quote
Vectra Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 dealer napisał(a):idz se czajnik ugotuj:diabloti: garnuszki uprane ? zmiękczone ? wyprasowane ? :razz: :diabloti: Quote
agbar Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Vectra napisał(a):garnuszki uprane ? zmiękczone ? wyprasowane ? :razz: :diabloti: tesciowa przyjedzie to wyprasuje..nie bedzie sie kobieta nudzic...:diabloti: Quote
Vectra Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 dealer napisał(a):tesciowa przyjedzie to wyprasuje..nie bedzie sie kobieta nudzic...:diabloti: już z dwoja złego wolę sama poprasować :cool1: niech się moja teściowa nie fatyguje i nie przyjeżdza :diabloti: :diabloti: gorąc taki .... :evil_lol: Quote
agbar Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Vectra napisał(a):już z dwoja złego wolę sama poprasować :cool1: niech się moja teściowa nie fatyguje i nie przyjeżdza :diabloti: :diabloti: gorąc taki .... :evil_lol: a ja czekam ..na potwierdzenie jakze radosnej informacji...:cool1: Quote
Vectra Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 dealer napisał(a):a ja czekam ..na potwierdzenie jakze radosnej informacji...:cool1: uuuu biedna Ty moja :-( :-( :-( Quote
Anja33 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Cześć Mła Matre Najmilsza Ja teraz jestem rzadko kupa roboty w robocie ale nadrobiłam u Cia już wsio Ozzy jak zwykle CUDO a szczyle Pysi Bowskie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
agbar Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Vectra napisał(a):uuuu biedna Ty moja :-( :-( :-( ech......moze nie bedzie tak zle...jakos sie musze pocieszac....:cool1: Quote
Vectra Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 dealer napisał(a):ech......moze nie bedzie tak zle...jakos sie musze pocieszac....:cool1: będzie rewelacyjnie :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
agbar Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Vectra napisał(a):będzie rewelacyjnie :loveu: :loveu: :diabloti: z pewnoscia zapewni mi wiele atrakcji....:diabloti: Quote
zuzolandia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Witanko i mizianko Ozzulkoweeeee;-) nadrabiac 4 dni nie bede bo bym padła trupem;-) .....ale do weeku bede na biezaco ;-) hhe potem pewnikiem znowuuuu przymusowa przerwa;-) buzioleeeee Quote
Vectra Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 dealer napisał(a):z pewnoscia zapewni mi wiele atrakcji....:diabloti: ile się ciekawych rzeczy o sobie dowiesz - domniemam :evil_lol: Quote
BeaC Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 ................w oddaleniu.....Pan TZ Alicjowy szykuje.........żarełko i co? Ozzul szerzej już nie mógł??? Witam Cię Alicjo mła widzialam ześ niezłą wycieczkę miała ????mizianie na całego a dziecki w psedckolu.jak?? nie zamęczyły Cię swoimi rodzicielami?? trzymaj się dzielnie:p:p:p Vectra napisał(a):już z dwoja złego wolę sama poprasować :cool1: niech się moja teściowa nie fatyguje i nie przyjeżdza :diabloti: :diabloti: gorąc taki .... :evil_lol: ...........patrz kofana jakaś ty dobra dla swojej teściuweczki......a ja tak nie maaaaaaaaaam:placz::placz::placz: ( nie mam tesciowej:mad:) a mój Pan dentysta mówi: proszę splunąć jak po teściowej:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Vectra Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 BeaC napisał(a): ...........patrz kofana jakaś ty dobra dla swojej teściuweczki......a ja tak nie maaaaaaaaaam:placz::placz::placz: ( nie mam tesciowej:mad:) a mój Pan dentysta mówi: proszę splunąć jak po teściowej:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: chcesz , oddam ci swoją :cool3: :cool3: :cool3: pan mówi by dzielić się z bliźnimi :diabloti: Quote
BeaC Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Vectra napisał(a):chcesz , oddam ci swoją :cool3: :cool3: :cool3: pan mówi by dzielić się z bliźnimi :diabloti: święte słowa pana:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Kate I Luka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Cześć Alutku, i jak - milusio i bardzo sympatycznie było na spotkaniu przedzkolnym???? Quote
agbar Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Kate I Luka napisał(a):Cześć Alutku, i jak - milusio i bardzo sympatycznie było na spotkaniu przedzkolnym???? ja juz wiem i donosze ze bylo milusio i szybciutko:diabloti: Quote
Dobcia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Cześć Alu;) Ale tu fot, fiu, fiu...:evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a): To się dopiero nazywa szeroki uśmiech:evil_lol: Quote
groszek83 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Tu też se pomacham a co!!:hand::hand::hand::hand::hand::hand: Quote
Vectra Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 dealer napisał(a):sprawdzam tylko czy wszyscy grzeczni....:loveu: oczywiście że grzeczni :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
agbar Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Vectra napisał(a):oczywiście że grzeczni :diabloti: :diabloti: :diabloti: tobie jakos nie ufam.....ty cos kombinujesz:diabloti: Quote
Paula Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Cześć Alu :multi: Jak tam po imprezce i spotkanku? :razz: Zadowolona? :p Quote
Recommended Posts