Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
garnuszki uprane ? zmiękczone ? wyprasowane ? :razz: :diabloti:

tesciowa przyjedzie to wyprasuje..nie bedzie sie kobieta nudzic...:diabloti:

Posted

dealer napisał(a):
tesciowa przyjedzie to wyprasuje..nie bedzie sie kobieta nudzic...:diabloti:

już z dwoja złego wolę sama poprasować :cool1: niech się moja teściowa nie fatyguje i nie przyjeżdza :diabloti: :diabloti: gorąc taki .... :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
już z dwoja złego wolę sama poprasować :cool1: niech się moja teściowa nie fatyguje i nie przyjeżdza :diabloti: :diabloti: gorąc taki .... :evil_lol:

a ja czekam ..na potwierdzenie jakze radosnej informacji...:cool1:

Posted

Cześć Mła Matre Najmilsza
Ja teraz jestem rzadko kupa roboty w robocie ale nadrobiłam u Cia już wsio Ozzy jak zwykle CUDO a szczyle Pysi Bowskie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Witanko i mizianko Ozzulkoweeeee;-) nadrabiac 4 dni nie bede bo bym padła trupem;-) .....ale do weeku bede na biezaco ;-) hhe potem pewnikiem znowuuuu przymusowa przerwa;-)
buzioleeeee

Posted

................w oddaleniu.....Pan TZ Alicjowy szykuje.........żarełko

i co? Ozzul szerzej już nie mógł???

Witam Cię Alicjo mła
widzialam ześ niezłą wycieczkę miała ????mizianie na całego
a dziecki w psedckolu.jak?? nie zamęczyły Cię swoimi rodzicielami??
trzymaj się dzielnie:p:p:p

Vectra napisał(a):

...........patrz kofana jakaś ty dobra dla swojej teściuweczki......a ja tak nie maaaaaaaaaam:placz::placz::placz: ( nie mam tesciowej:mad:)
a mój Pan dentysta mówi: proszę splunąć jak po teściowej:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

BeaC napisał(a):

...........patrz kofana jakaś ty dobra dla swojej teściuweczki......a ja tak nie maaaaaaaaaam:placz::placz::placz: ( nie mam tesciowej:mad:)
a mój Pan dentysta mówi: proszę splunąć jak po teściowej:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

chcesz , oddam ci swoją :cool3: :cool3: :cool3: pan mówi by dzielić się z bliźnimi :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
chcesz , oddam ci swoją :cool3: :cool3: :cool3: pan mówi by dzielić się z bliźnimi :diabloti:

święte słowa pana:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
Cześć Alutku, i jak - milusio i bardzo sympatycznie było na spotkaniu przedzkolnym????

ja juz wiem i donosze ze bylo milusio i szybciutko:diabloti: