Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:multi::multi::multi::multi:Jestem ......wróciłam ...jakiś czas temu:evil_lol:

Dziękuję Naszej Dilerce :loveu::loveu::loveu:i córci za pilnowanie blogaska.:loveu::loveu:

Imprezka w przedszkolu udała się super ...dawno nie byłam tak zadowolona i szczęśliwa ze wszystko się udało ....poszło sprawnie w miłej i serdecznej atmosferze ....:loveu::loveu::loveu:Naprawdę wiele to dla mnie znaczy .....kurde głupia jestem chyba:diabloti:

Aga ...to nie ja sie zakamuflowałam ...byłam w samochodzie pod domkiem;)...trzeba było z malym wyjść na spacerek;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi::multi:Jestem ......wróciłam ...jakiś czas temu:evil_lol:

Dziękuję Naszej Dilerce :loveu::loveu::loveu:i córci za pilnowanie blogaska.:loveu::loveu:

Imprezka w przedszkolu udała się super ...dawno nie byłam tak zadowolona i szczęśliwa ze wszystko się udało ....poszło sprawnie w miłej i serdecznej atmosferze ....:loveu::loveu::loveu:Naprawdę wiele to dla mnie znaczy .....kurde głupia jestem chyba:diabloti:

Aga ...to nie ja sie zakamuflowałam ...byłam w samochodzie pod domkiem;)...trzeba było z malym wyjść na spacerek;)

No patrz i ta siostra czarownica :diabloti: nic nie powiedziała:mad: dopiero wieczorkiem doczytałam że jedziesz się kamuflować:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi::multi:Jestem ......wróciłam ...jakiś czas temu:evil_lol:

:obrazic: tysz pilnowałam.......:-(

Posted

[quote name='aga1215']:obrazic: tysz pilnowałam.......:-(:loveu:oj aguniu ....nie zauważyłam bo tak szybko czytałam .....tysz dziekuję:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='agnes1']No patrz i ta siostra czarownica :diabloti: nic nie powiedziała:mad: dopiero wieczorkiem doczytałam że jedziesz się kamuflować:evil_lol:o mła koffana to trzeba czytać .....;)

[quote name='AlKil']Dzień dobry Alu! :lol:doberek;)

[quote name='BeaC']................witaj alicjo:multi:
nie wiem kiedy jesteś:-( a kiedy Cię nie ma:cool3:
więc na wszelki wielki powitam Cie
witaj ....wczoraj wcale mnie nie było ...dopiero w nocy;)a dziś tylko przelotem :razz:

Posted

[quote name='Patka']miłego latania Alu :multi:;)nooo polatam se dziś polatam....

[quote name='dealer']juhuuuu:diabloti::loveu:jesteś tu widze cie.....KCM:eviltong:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Alunia.....

milego dzionka .......
Alu jak tam Twoje cieciaszki????witaj ...dzieciaczków ciutek za dużo przychodzi ....20 sztuk czyli komplet ...dziś już wysiadałam :diabloti:

[quote name='aga1215']Witaj Alusiu!
Wpadłam na tradycyjna poranna kawkę a Cie nie ma:shake: :roll:
..... szykujesz sie do urlopu?:multi:wróciłam z pracki ...byłam, do 15 .....
no zaczynam się psychicznie przygotowywać do rozmowy z dyrekcją ....dziś nie miała czasu więc jutro robie napad na nią ......trzymajta kciukasy za pozytywne rozpatrzenie sprawy;)
a urlopik wypoczynkowy mam na 100% od 1 lipca:multi::multi::multi:

[quote name='Anka12']Yoł Rodzicielko
Mówie ładnie Dzień Dobry
I siem obrażam bo mnie nie zauważasz:obrazic: no Anuś jak to mamcia cie nie zauważa ...zawsze odpisuję ....:placz:

[quote name='madzia i medor']Alu, rzuć pracę i choo na kaffę:razz: :loveu: :loveu: :loveu:chętnie porzucę ....teraz ide do lodówki po napój:evil_lol:

[quote name='Imbir1']cześć Ozzulki:multi::multi::multi::multi::loveu:cze Imbirki

[quote name='evaxon']witanko:multi:witaczki:multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

chętnie porzucę ....teraz ide do lodówki po napój:evil_lol:

Ile Ty będziesz wracać od tej lodówki:shake: :shake: :shake::diabloti:
Choo się kaffy napijemy:razz: :razz:

Posted

[quote name='madzia i medor']Ile Ty będziesz wracać od tej lodówki:shake: :shake: :shake::diabloti:
Choo się kaffy napijemy:razz: :razz::razz:kawy 3 wypiłam ........nie dam rady wiecej:cool3:...wypije piwelko jak wróce ze spacerku