Alicja Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='Gosiek']dzieńdoberek coś mało zdjęć :roll: toż to się zaczyna robić blog a nie fotoblog :eviltong: jak tam przygotowanka do świąt? ja juz sobie spokojnie siedzę przed kompikiem (wreszcie) i delektuję się nadrabianiem zaległosci :p pozdrawiam świątecznie:evil_lol:a ja mam święta co tydzień jak mam wolny weekend wiec dla mnie to nie różnica;) Ale najpierw nalezało sie przywitać:oops:.....cześć Gosiu;) fotki ......no były wrzucane ...ale kilka dni temu:evil_lol: A ha i mam nowy banerek made by ciocia Sylwiaskalska Quote
Paula Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']A ha i mam nowy banerek made by ciocia Sylwiaskalska No właśnie przylazłam pochwalić nowy, śliczny banerek :loveu: Quote
Gosiek Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 hahaha nio - bannerek śliczny i taki.... taki... no... groźny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='Gosiek']hahaha nio - bannerek śliczny i taki.... taki... no... groźny :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o rany Gosiu ale się ubawiłam .....a ty musisz kiedys poznac tego bardzio groźnego Ozzulka:loveu: Quote
malawaszka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 BANER REWELKA!!!!! jest i Harley i Ozzy :loveu: :multi: Quote
sylwiaskalska Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='paula_z'] Słodki świąteczny Harlejek :loveu: Cześć Alu :multi: Trzymam kciuki za pogodę, co by świąteczne ognisko się udało :kciuki: Ja też trzymam kciuki :) za pogodynke, ach te kofane bokserki niby takie duże a sercem łagodne i kochające cały świat :). Quote
bonita Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] A ha i mam nowy banerek made by ciocia Sylwiaskalska Świetny :loveu: do twarzy mi w fiolecie:cool3: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='malawaszka']BANER REWELKA!!!!! jest i Harley i Ozzy :loveu: :multi:udało się połączyć ....wsie pasje ...bo oprócz psiaków to jeszcze szło o Kuby motory ...chociaż od czasu odkąd Sylwia go zrobiła to Kubę już motory aż tak nie kręcą;) [quote name='sylwiaskalska']Ja też trzymam kciuki :) za pogodynke, ach te kofane bokserki niby takie duże a sercem łagodne i kochające cały świat :).nooo i mają takie słodkie faflunki:loveu::loveu::loveu: [quote name='bonita']Świetny :loveu: do twarzy mi w fiolecie:cool3: :evil_lol: ;)bezsprzecznie mła sis Quote
Alicja Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='madzia i medor']Alu masz super banerek :cool2::p:multi::multi::multi:Sylwia zrobiła Ozzulkowi:loveu: Quote
e.v.a Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 :loveu: :loveu: Alu Alu jaki sliczny banerek:loveu: :loveu: Quote
Patikujek Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Na wielkanocnym stole baba się rozpycha, mówiąc do mazurka: "Ale jestem pycha". A mazurek prycha do czekoladowych kurek: "To jasne jak słońce, że jam lepszy od początku po końce." Jajka bardzo się zgniewały, mazurkowi przyganiały: "Każdy powie, że jajko na zdrowie, mazurek niedobry!" Odezwał się zza firanek okienny papierowy baranek: "Przestańcie sobie przyganiać. Bardzo was proszę. Bo kurki zjem po trosze, a jajka całe na twardo. Przysiegam na palmę z kokardą. Palmy się pogniewały... I oto nasz wierszyk cały. Lepper w rządzie? To nie bajka! Wielkanocna to PISanka!!! Bez wyroku nie masz szansy By z kaczkami wejść w aliansy!!! Rydzyk już się z prawem buja... Wesołego Alleluja!!! Quote
Pysia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 No popatrz Alu :crazyeye: Odmłodniałaś z tym banerkiem :multi::loveu: Strasznie mi się podoba :loveu: Quote
Basia_Sz Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Alusia, wpadłam, żeby życzyć Tobie, Ozzyemu i przystojnemu TZcikowi: Quote
Vectra Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Maga100']Alicjo, baner mnie urzekł :loveu: no mnie też :cool3: :loveu: Quote
Pysia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 A ja przyszłam się polansować :diabloti: Wstawiłam kilka nowych fotek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Alu, życzę wesołych świąt tobie i twojej rodzince :loveu: PS. w banerku to Ozzy jakiś taki niezadowolony :evil_lol: ;) Quote
Alicja Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='evaxon']:loveu: :loveu: Alu Alu jaki sliczny banerek:loveu: :loveu::pja też jestem zachwycona:loveu: [quote name='Patikujek_Zabrze'] ;)Pati dzięki [quote name='Pysia']No popatrz Alu :crazyeye: Odmłodniałaś z tym banerkiem :multi::loveu: Strasznie mi się podoba :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:forever yung [quote name='Basia_Sz']Alusia, wpadłam, żeby życzyć Tobie, Ozzyemu i przystojnemu TZcikowi: :loveu:Basiu thanks....no i powiem TZcikowi ze przystojny;) [quote name='Vectra']no mnie też :cool3: :loveu:mamy taki sam gust [quote name='Pysia']A ja przyszłam się polansować :diabloti: Wstawiłam kilka nowych fotek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)byłam Quote
Alicja Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='Maga100']Alicjo, baner mnie urzekł :loveu: :loveu:wiedziałam że Tobie powinien się spodobać;) [quote name='mmbbaj']Alu, życzę wesołych świąt tobie i twojej rodzince :loveu: PS. w banerku to Ozzy jakiś taki niezadowolony :evil_lol: ;)dzieki Gosiu....Ozzy naśladuje silnik;) Quote
mmbbaj Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] dzieki Gosiu....Ozzy naśladuje silnik;) Aaaaaaaa... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [CENTER]:loveu: :loveu: :loveu: :p :bigok: [/CENTER] Quote
Alicja Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='mmbbaj']Aaaaaaaa... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)nooooooo [quote name='PIKA']Ale masz ladny banerek :loveu:czy będę bardzo nieskromna jak powiem że śliczny:loveu::loveu::loveu:taki ...taki ......Ozzulkowy:evil_lol: [quote name='HankaRupczewska']:loveu: :loveu: :loveu: :p :bigok: :loveu::loveu::loveu:ooooooooo moja koffana Teściówka POBUDKA nie spać :diabloti:........pustki jakieś .......a ja tak walczyłam o kompka:razz: Quote
Recommended Posts