Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosiek']dzieńdoberek

coś mało zdjęć :roll: toż to się zaczyna robić blog a nie fotoblog :eviltong:

jak tam przygotowanka do świąt? ja juz sobie spokojnie siedzę przed kompikiem (wreszcie) i delektuję się nadrabianiem zaległosci :p

pozdrawiam świątecznie:evil_lol:a ja mam święta co tydzień jak mam wolny weekend wiec dla mnie to nie różnica;)
Ale najpierw nalezało sie przywitać:oops:.....cześć Gosiu;)
fotki ......no były wrzucane ...ale kilka dni temu:evil_lol:

A ha i mam nowy banerek made by ciocia Sylwiaskalska

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']A ha i mam nowy banerek made by ciocia Sylwiaskalska
No właśnie przylazłam pochwalić nowy, śliczny banerek :loveu:

Posted

[quote name='Gosiek']hahaha nio - bannerek śliczny i taki.... taki...

no... groźny :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o rany Gosiu ale się ubawiłam .....a ty musisz kiedys poznac tego bardzio groźnego Ozzulka:loveu:

Posted

[quote name='paula_z']
Słodki świąteczny Harlejek :loveu:

Cześć Alu :multi: Trzymam kciuki za pogodę, co by świąteczne ognisko się udało :kciuki:

Ja też trzymam kciuki :) za pogodynke, ach te kofane bokserki niby takie duże a sercem łagodne i kochające cały świat :).

Posted

[quote name='malawaszka']BANER REWELKA!!!!! jest i Harley i Ozzy :loveu: :multi:udało się połączyć ....wsie pasje ...bo oprócz psiaków to jeszcze szło o Kuby motory ...chociaż od czasu odkąd Sylwia go zrobiła to Kubę już motory aż tak nie kręcą;)

[quote name='sylwiaskalska']Ja też trzymam kciuki :) za pogodynke, ach te kofane bokserki niby takie duże a sercem łagodne i kochające cały świat :).nooo i mają takie słodkie faflunki:loveu::loveu::loveu:

[quote name='bonita']Świetny :loveu: do twarzy mi w fiolecie:cool3: :evil_lol: ;)bezsprzecznie mła sis

Posted

Na wielkanocnym stole
baba się rozpycha,
mówiąc do mazurka:
"Ale jestem pycha".
A mazurek prycha
do czekoladowych kurek:
"To jasne jak słońce,
że jam lepszy
od początku po końce."
Jajka bardzo się zgniewały,
mazurkowi przyganiały:
"Każdy powie,
że jajko na zdrowie,
mazurek niedobry!"
Odezwał się zza firanek
okienny papierowy baranek:
"Przestańcie sobie przyganiać.
Bardzo was proszę.
Bo kurki zjem po trosze,
a jajka całe na twardo.
Przysiegam na palmę
z kokardą.
Palmy się pogniewały...
I oto nasz wierszyk cały.

Lepper w rządzie? To nie bajka!
Wielkanocna to PISanka!!!
Bez wyroku nie masz szansy
By z kaczkami wejść w aliansy!!!
Rydzyk już się z prawem buja...
Wesołego Alleluja!!!

Posted

[quote name='evaxon']:loveu: :loveu: Alu Alu jaki sliczny banerek:loveu: :loveu::pja też jestem zachwycona:loveu:

[quote name='Patikujek_Zabrze']

;)Pati dzięki

[quote name='Pysia']No popatrz Alu :crazyeye: Odmłodniałaś z tym banerkiem :multi::loveu: Strasznie mi się podoba :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:forever yung

[quote name='Basia_Sz']Alusia, wpadłam, żeby życzyć Tobie, Ozzyemu i przystojnemu TZcikowi:
:loveu:Basiu thanks....no i powiem TZcikowi ze przystojny;)

[quote name='Vectra']no mnie też :cool3: :loveu:mamy taki sam gust

[quote name='Pysia']A ja przyszłam się polansować :diabloti: Wstawiłam kilka nowych fotek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)byłam

Posted

[quote name='Maga100']Alicjo, baner mnie urzekł :loveu: :loveu:wiedziałam że Tobie powinien się spodobać;)

[quote name='mmbbaj']Alu, życzę wesołych świąt tobie i twojej rodzince :loveu:

PS. w banerku to Ozzy jakiś taki niezadowolony :evil_lol: ;)dzieki Gosiu....Ozzy naśladuje silnik;)

Posted

[quote name='mmbbaj']Aaaaaaaa... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)nooooooo

[quote name='PIKA']Ale masz ladny banerek :loveu:czy będę bardzo nieskromna jak powiem że śliczny:loveu::loveu::loveu:taki ...taki ......Ozzulkowy:evil_lol:

[quote name='HankaRupczewska']

:loveu: :loveu: :loveu:

:p
:bigok:

:loveu::loveu::loveu:ooooooooo moja koffana Teściówka

POBUDKA nie spać :diabloti:........pustki jakieś .......a ja tak walczyłam o kompka:razz: