Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonita']Czy ja mogę być tą siostrą? mogę? bardzo proszę:modla: :modla:

Doda, nie możesz :shake: Przecież Ty istniejesz!
No, chyba, że nie istniejesz, to możesz :evil_lol:

Posted

[quote name='Behemot']Doda, nie możesz :shake: Przecież Ty istniejesz!
No, chyba, że nie istniejesz, to możesz :evil_lol:

A Kto by się tam przejmował takimi rzeczami jak istnienie:evil_lol:

Posted

ja moga byc twoja siostrzyczka ale dopiero jutro...jutro nie bede istniec bo ide na urodziny i sie zaleje i bede zalana ( tzn. w zalewie alkoholowej )i w innym wymiarze..to tak jakbym nie istniala:evil_lol:

Posted

[quote name='bonita']A Kto by się tam przejmował takimi rzeczami jak istnienie:evil_lol:

Hamlet...?
Ale to straszny lamus był :evil_lol: Łaził z tą czachą i smędził :shake:

Posted

[quote name='dealer']ja moga byc twoja siostrzyczka ale dopiero jutro...jutro nie bede istniec bo ide na urodziny i sie zaleje i bede zalana ( tzn. w zalewie alkoholowej )i w innym wymiarze..to tak jakbym nie istniala:evil_lol:

Ja to zrobię dzisiaj:eviltong: i to ja będę siostrą Groszka:multi:

Posted

[quote name='groszek83']Ale wtedy Musiałabyś zmienić nicka na taki ,który brzmiałby bardziej ARYSTOKRATYCZNIE:evil_lol::evil_lol:

Princessa:loveu: może być:cool3:

Posted

[quote name='Behemot']Hamlet...?
Ale to straszny lamus był :evil_lol: Łaził z tą czachą i smędził :shake:

na oka mi sie rzucilo...patrze i czytam ' lazil z czacza'..i nie rozumiem o co chodzi....:evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']na oka mi sie rzucilo...patrze i czytam ' lazil z czacza'..i nie rozumiem o co chodzi....:evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Możesz przestać mnie rozśmieszać? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='bonita']Princessa:loveu: może być:cool3:
:loveu::loveu::loveu::loveu: ach ślicznie ślicznie ależ to będzie najpopularniejszy blogasek teraz prosze o wasze nr.tel.i gie na pw żebym juz mogła wysyłać zaproszenia blogasek założe jak nalicze 8000 tys. próśb abym blogasek założyła bo tak to mi sie nie chce

Posted

[quote name='Behemot']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Możesz przestać mnie rozśmieszać? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

moge....ale juz teraz ? bo tak jakos dzialam dzis w zwolnionym tempie i zanim zajarze to moze potrwac:)

Posted

[quote name='groszek83']:loveu::loveu::loveu::loveu: ach ślicznie ślicznie ależ to będzie najpopularniejszy blogasek teraz prosze o wasze nr.tel.i gie na pw żebym juz mogła wysyłać zaproszenia blogasek założe jak nalicze 8000 tys. próśb abym blogasek założyła bo tak to mi sie nie chce

A masz skypa? jak nie to mój brat ( nieistniejący:evil_lol: ) może Ci go zainstalować:cool3:

Posted

[quote name='Vectra']Groszek ,a czy ja moge pomóc ci przy blogasku :cool3: :loveu: bo wiesz ja nie mam pieska bo mam alergie na siostre mamy :shake:

cheba sie musisz ustawic w kolejce....albo dac lapowke....czekolade albo cus:)

Posted

[quote name='bonita']A masz skypa? jak nie to mój brat ( nieistniejący:evil_lol: ) może Ci go zainstalować:cool3:
Nie siostro Princesso nie mam skype możesz przysłać do mnie swego brata Princesska Juniora pozwole mu w swej łaskawości zainstalować sobie skype i będe Was dodatkowo swoim głosem anielskim zapraszać:loveu::loveu::loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
Groszek ,a czy ja moge pomóc ci przy blogasku :cool3: :loveu: bo wiesz ja nie mam pieska bo mam alergie na siostre mamy :shake:

Dobrze od tej pory możesz zliczać prośby o blogasek jak dojdą do odpowiedniej liczby to mi zgłoś :loveu::loveu: aaa też niestety musisz zmienić nick bo ten taki siakiś plebejski:roll::roll::diabloti:

Posted

[quote name='groszek83']Nie siostro Princesso nie mam skype możesz przysłać do mnie swego brata Princesska Juniora pozwole mu w swej łaskawości zainstalować sobie skype i będe Was dodatkowo swoim głosem anielskim zapraszać:loveu::loveu::loveu:

....a uszy ich puchli i wiedli i nagla potrzeba wiedzeni w jeden glos krzyczec poczeli......litosciiiii...litosciiiiii...

Posted

[quote name='dealer']cheba sie musisz ustawic w kolejce....albo dac lapowke....czekolade albo cus:)
Taaa koniecznie miętową:diabloti::diabloti: przepraszam gdzie jest gospodyni tego dennego blogaska:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']....a uszy ich puchli i wiedli i nagla potrzeba wiedzeni w jeden glos krzyczec poczeli......litosciiiii...litosciiiiii...
Ale ja jeszcze nawet nie zaczełam:roll::roll:

Posted

Behemot napisał(a):
To ja ci mogem przez skajpa zaśpiewać Szatana kcesz?
Ale jak ja nie mam skajpa, to mogem śpiewać do tej dziurki, co sie sluchawki w niom wsadza? :oops:

gdybym mniała słuchafki to bym ci ja porzyczyła - przyjaciułko moja :loveu:

Groszek kiedy ja nie umniem liczyć :-( w przeczkolu dopiero nas pisać uczom :oops:

Posted

[quote name='dealer']....a uszy ich puchli i wiedli i nagla potrzeba wiedzeni w jeden glos krzyczec poczeli......litosciiiii...litosciiiiii...

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sikuuuuu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dilerko, nie rób mi tego :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: