clockwork Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:bo robir porządek na kompie i wyawalam badziewie:eviltong: i wywaliła Cezarego :diabloti: Quote
Alicja Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 clockwork napisał(a):i wywaliła Cezarego :diabloti::eviltong:...a co reflektujesz ....troche przechodzony ....ale po ziemniaki do komórki można posłać:evil_lol: Quote
clockwork Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::eviltong:...a co reflektujesz ....troche przechodzony ....ale po ziemniaki do komórki można posłać:evil_lol: Cezary!! czy ty to widzisz co ta zołza pisza?? przechodzony to i może... ale na pewno nie troche :eviltong: Quote
Alicja Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 clockwork napisał(a): Cezary!! czy ty to widzisz co ta zołza pisza?? przechodzony to i może... ale na pewno nie troche :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wcale nie dużo przechodzony ....tylko szanowałam i troche zapleśniał:eviltong: Ja zołza:crazyeye:.....no czekaj:evil_lol: Quote
Vectra Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::eviltong:...a co reflektujesz ....troche przechodzony ....ale po ziemniaki do komórki można posłać:evil_lol: ranyy tak o moim tatku biednym :crazyeye: :shake: :mad: czekaj przyjkdzie babcia Hanna to ci da :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Vectra napisał(a):obawiam się że już się samo uhodowało i zatruwa srodowisko :shake: ahhhhh mam nadzieję, że do maja da radę :diabloti: Quote
e.v.a Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): :loveu: jakie wygibasy:multi: Quote
AlKil Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Alicjo szanująca Cezarego....:cool3: Teraz to ja już w ogóle nie wiem jak zdążę obskoczyć to wszystko + łysą górę...:cool1: Quote
Medorowa Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): Skojarzył mi się z takimi karlikami co są w cyrkach:oops: :oops: :eviltong: :evil_lol: Quote
Paula Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 clockwork napisał(a):i zmarszczki mimiczne :diabloti: Juz mam :eviltong: Wygibasek :grin: Quote
Pysia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Witaj Alu :multi: Uśmiałam się z tej foty :evil_lol: Wybacz mi nieobecność ale jestem zakochana :loveu: Quote
aga1215 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):mam jeszcze jakieś foty;) ach :loveu: Alicjarydzewska napisał(a): wycieczka jak bedzie to gdziś w maju;):multi:no to czekam :multi: "Alicjarydzewska" napisał(a): blogaska pozwalam ci pilnować:p o dzięki Ci Alu Droga :modla: "Alicjarydzewska" napisał(a):A Marzanne chciałam topić :evil_lol:ale mamy w tym dniu teatrzyk .....chyba profilaktycznie co by nam głupoty do głowy nie przyszły:evil_lol::evil_lol::evil_lol:"Alicjarydzewska" napisał(a): no chyba teatrzyk nie będzie cały dzień - zdążysz:evil_lol: Quote
PIKA Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Cześc Ala :multi: Całe dogo huczy, ze masz od dzisiaj wolny weekend :crazyeye: To prawda??? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 PIKA napisał(a):Cześc Ala :multi: Całe dogo huczy, ze masz od dzisiaj wolny weekend :crazyeye: To prawda??? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol: Pewnie ze ma wolne :evil_lol: Nie widać? Szaleje na dogo aż wióry lecą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Może Ci Pysiu pozazdrościła stanu zakochania i ruszyła na pana R. :cool3: Quote
Pysia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 AlKil napisał(a):Może Ci Pysiu pozazdrościła stanu zakochania i ruszyła na pana R. :cool3: Och Boże aby jej się udało :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: Quote
AlKil Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 ma kobieta doświadczenie... da radę! Wierzę w nią...:lol: Quote
Maga100 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 ja pitolę, przecież prosiłam, PROSIŁAM, aby zwolnić tempo :motz: ja jako kobieta mając wolny weekend dopiero w piatek późną porą, NIE NADĄŻAM :bad-word: Quote
Pysia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Maga100 napisał(a):ja pitolę, przecież prosiłam, PROSIŁAM, aby zwolnić tempo :motz: ja jako kobieta mając wolny weekend dopiero w piatek późną porą, NIE NADĄŻAM :bad-word: Jakies problemy z koordynacją czasową ? :diabloti: Quote
AlKil Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Przepraszam...:ices_bla: ja po prostu chciałam się troszkę polansować, tak jak inni....:oops: Quote
Vectra Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 AlKil napisał(a):Przepraszam...:ices_bla: ja po prostu chciałam się troszkę polansować, tak jak inni....:oops: a za co Ty przepraszasz :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: to się robi tak : :cool1: Gastuś jest super :lol: kocham cię misiu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zapraszam do mojej galerii są nowe zdjęcia :diabloti: i jeszcze dodaj że się przeprowadzasz :cool3: to zobaczysz jak ci popularność wzrośnie :evil_lol: nie zapomnij o trymowaniu :cool1: Quote
AlKil Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Vectra.... zapraszam do mojej galerii są nowe zdjęcia...:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts