Alicja Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 [quote name='justysiek']cześć Ala:)[/QUOTE] :hand: dwupaczku ;) Quote
Doginka Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Byłam i ja się przywitać i życzyć zdrówka;-):hand: Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='Alicja'] na urlopik to ja poczekam [/QUOTE] To tak ja ja, a tak bym się gdzieś wybrała na dłużej, w jakąś głuszę najlepiej. Quote
Alicja Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 [quote name='Doginka']Byłam i ja się przywitać i życzyć zdrówka;-):hand:[/QUOTE] wzajemnie Doginko :) [quote name='Ania!']To tak ja ja, a tak bym się gdzieś wybrała na dłużej, w jakąś głuszę najlepiej.[/QUOTE] my w tym roku póki co nie mamy wyjazdu w planie , troszkę ze względu na mamę bo się nam klinika szykuje , troszke ze względów pogodowych a troszkę remontowych ... łazienkę cza pobulić ;) może jak się wszystko unormuje to w Bory się wybierzemy , oby tylko miejsce noclegowe było , a jak nie to u nas coś na małe 1dniowe wyjazdówki poszukamy Quote
Zahra as-Sahra Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='Alicja'] może jak się wszystko unormuje to w Bory się wybierzemy , oby tylko miejsce noclegowe było , a jak nie to u nas coś na małe 1dniowe wyjazdówki poszukamy[/QUOTE] Zapraszam do Jury! :cool1: Quote
zuzolandia Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Topry;-) mnie si ew tym roku udało hihih tzn jeszcze wsio przede mna i wydarzyc sie moze wiele ale jak sie nie wydarzy to w drugiej polowie czerwca jedziemy nad polskie morze ....jesuuu choc teraz mnie to przeraza jak widze co sie wyprawia za oknem....a w sierpniu do Chorwacji z czego ciesze sie najbardziej ;-) ....oby sie zrealizowało ;-) buziamy slodko!!!!! Quote
Doginka Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 W sierpniu to i ja nad nasze morze wyjeżdżam, jak mi TZ nocleg załatwi, bo przegapiłam:razz::angryy: Quote
Alicja Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='Zahra as-Sahra']Zapraszam do Jury! :cool1:[/QUOTE] Pamiętam o zaproszonku :) [quote name='zuzolandia']Topry;-) mnie si ew tym roku udało hihih tzn jeszcze wsio przede mna i wydarzyc sie moze wiele ale jak sie nie wydarzy to w drugiej polowie czerwca jedziemy nad polskie morze ....jesuuu choc teraz mnie to przeraza jak widze co sie wyprawia za oknem....a w sierpniu do Chorwacji z czego ciesze sie najbardziej ;-) ....oby sie zrealizowało ;-) buziamy slodko!!!!![/QUOTE] no to ja :kciuki: trzymam za realizację ;) [quote name='Doginka']W sierpniu to i ja nad nasze morze wyjeżdżam, jak mi TZ nocleg załatwi, bo przegapiłam:razz::angryy:[/QUOTE] załatwi , kwatery będą się biły o turystów Ja myślę , ze na dupie w tym roku osiąde , co najwyżej wyskoczę do lasu czy nad rzekę , a tak marnie widzę to lato , no jeszcze do siostry do Opola się wybieram i to raczej wsio [quote name='Asiaczek']Meldujemy się i my na watku:) pzdr.[/QUOTE] ooooooooooooooooooo Witaj kopę czasu cię tutaj nie było , ale co się dziwić , brak atrakcji , brak fot , brak polotu :) Quote
zuzolandia Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Boszzzzzzzzz przeczytałam brak płotu hihihihih Zywię nadzieje ze jednak słoneczko wyjdzie i będzie ciepełko ;-) Quote
Alicja Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='zuzolandia']Boszzzzzzzzz przeczytałam brak płotu hihihihih Zywię nadzieje ze jednak słoneczko wyjdzie i będzie ciepełko ;-)[/QUOTE] jakby nie było płotu tysz brak :lol: ani nie mów o słoneczku ...bo normalnie w deprechę można wpaść :( Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Alicja'] ani nie mów o słoneczku ...bo normalnie w deprechę można wpaść :([/QUOTE] Oj można :shake: Quote
Doginka Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Ja też tęsknię do słoneczka, chociaż dla mnie tak powinno być lepiej, bo słonko dla mnie jest zakazane:sad: Alu jak biodro, u mnie kolejna faza ostrego bólu i wróciłam od dzisiaj do tramalu:sad: Quote
Alicja Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='Ania!']Oj można :shake:[/QUOTE] ja mam ostatnio kiepski czas , do tego zdrówko dało popalić , ale jeden tego plus , do 19 czerwca siedzę na L4 Quote
Alicja Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='Doginka']Ja też tęsknię do słoneczka, chociaż dla mnie tak powinno być lepiej, bo słonko dla mnie jest zakazane:sad: Alu jak biodro, u mnie kolejna faza ostrego bólu i wróciłam od dzisiaj do tramalu:sad:[/QUOTE] stany zwyrodnieniowe się odzywają , na razie leki , potem rehabilitacja , można blokady ( nie bardzo mi się uśmiecha ) kiedyś operacja ( też mi się nie widzi ) Teraz mam zalecone leki i masaże , basen ale na leniucha plus jacuzzi ( szkoda że recepty nie wypisał na to) leżenie na płasko , nogi pod kątem 90 stopni , nie siedzieć , albo jak najmniej , no i operacja stóp się kłania Quote
Luzia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Alicja']ja mam ostatnio kiepski czas , do tego zdrówko dało popalić , ale jeden tego plus , do 19 czerwca siedzę na L4[/QUOTE] Z jednej strony dobrze bo sobie odpoczniesz, ale z drugiej nie fajnie jak zdrowie szwankuje :roll: Quote
Alicja Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='Luzia']Z jednej strony dobrze bo sobie odpoczniesz, ale z drugiej nie fajnie jak zdrowie szwankuje :roll:[/QUOTE] nie było by źle , gdyby nie to , ze ja nigdy na dupie nie umiałam usiedzieć a teraz cza wyhamować Quote
zuzolandia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Alicja']nie było by źle , gdyby nie to , ze ja nigdy na dupie nie umiałam usiedzieć a teraz cza wyhamować[/QUOTE] adhd ;-) ale zawsze to jakis relaks jak sie ma wollne buziamy descofooooo ;-) Quote
Doginka Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='Alicja']stany zwyrodnieniowe się odzywają , na razie leki , potem rehabilitacja , można blokady ( nie bardzo mi się uśmiecha ) kiedyś operacja ( też mi się nie widzi ) Teraz mam zalecone leki i masaże , basen ale na leniucha plus jacuzzi ( szkoda że recepty nie wypisał na to) leżenie na płasko , nogi pod kątem 90 stopni , nie siedzieć , albo jak najmniej , no i operacja stóp się kłania[/QUOTE] Ty chociaż masz jakąś rehabilitację, a ja mam całkowity zakaz, bo po każdej rehabilitacji wraca stan ostrego bólu:razz: Ale też siedzę na L4, na razie do końca czerwca, a później przedłużka:razz: Quote
Alicja Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 [quote name='Doginka']Ty chociaż masz jakąś rehabilitację, a ja mam całkowity zakaz, bo po każdej rehabilitacji wraca stan ostrego bólu:razz: Ale też siedzę na L4, na razie do końca czerwca, a później przedłużka:razz:[/QUOTE] ja 20 czerwca muszę wrócić do pracy , szkoda by mi było nie zrobić dzieckom pożegnania i zakończenia roku przed wakacjami , potem urlopi załatwianie papierów na Urlop na poratowanie zdrowia , z tym ze wcale nie jest pewne ze go dostanę tyle ile chcę czyli na cały rok szkolny , bo rybnik jako miasto wiodące w idiotyzmach wysyła nauczycieli do wojewódzkiego inspektoratu medycyny pracy na komisję ...zresztą tak czy inaczej decyduję się na tą operacje stóp , więc do pracy i tak się na dłużej w roku szkolnym nie wybieram [quote name='Izabela124.']No to dużo zdrówka Aluś Ci życzę![/QUOTE] dzięki :) [quote name='FredziaFredzia']Jak tam L4 spędzasz Ala?[/QUOTE] na lataniu po lekarzach bo miałam umówioną wizytę u endokrynologa na dziś no i na klepaniu na kompie obserwacji dzieci , dokumentację muszę skończyć przed 25 czerwca ...ale za to śpię do 8 :grins: Quote
maciaszek Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Oj, biednaś :(. Trzymam kciuki za planów realizację i lepsze samopoczucie! Quote
Tengusia Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='Alicja']a Klarcia do cioci kiedy :lol: a tak serio to nie wcześniej tyłek z domu ruszę aniżeli w lipcu ... [/QUOTE] Klarcia do cioci to nie bardzo bo mogłaby w przedpokoju się zaklinować :eviltong: Quote
Alicja Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 [quote name='Tengusia']Klarcia do cioci to nie bardzo bo mogłaby w przedpokoju się zaklinować :eviltong:[/QUOTE] oj nie mów że nie wyrobiła by na zakręcie :hmmmm: Quote
Recommended Posts