Alicja Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 [quote name='madzia i medor']A jakiego ma koompela-bulteriera fajnego :cool3: :cool3: :cool3: :loveu: :pKumpelka to Dulcynea;) Quote
Medorowa Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pKumpelka to Dulcynea;) Oppssss:oops: :oops: :oops: No to kooompelkę;) Quote
Vectra Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 a gdzie Ozzy ma ogon :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
malawaszka Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 hahahha Ala skopiowałaś mu ogon :crazyeye: Ozzy jako buldog angielski całkiem ładny zadek ma Quote
Maga100 Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 oglądam. Jestem. Pisać sił nie mam :grab: Quote
Ivan8888 Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Witam, Ozzy zawsze nosił szelki? słyszałem że szelki to ostateczność i lepiej używać obroży ( dlaczego nie wiem, ale dużo osób odradza szelek) Quote
aga1215 Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Dobry wieczór! :lol: [quote name='Alicjarydzewska'] ooo - piłeczka sie wietrzy ;) :evil_lol: Quote
Paula Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Hihihi, Dulka jak smiesznie siedzi :D [quote name='Ivan8888']słyszałem że szelki to ostateczność i lepiej używać obroży ( dlaczego nie wiem, ale dużo osób odradza szelek) Juz o tym pisales. Ktos Ci farmazonów nawciskał ;) Quote
Cola Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Cześć :multi: Jest moja kochana Ozzulkowa mordka :loveu: :loveu: Widze, że mamy taki sam sznureczke :cool3: mam nadzieje, że dłuuugo pociągnie (piłeczki u nas robią kaput po kilku minutach :evil_lol: ) Quote
Maga100 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='Ivan8888']Witam, Ozzy zawsze nosił szelki? słyszałem że szelki to ostateczność i lepiej używać obroży ( dlaczego nie wiem, ale dużo osób odradza szelek) ostateczność, bo co? nie powielaj głupot. A jak już się pisze, ze coś jest złe, to trzeba umieć to uargumentować. Quote
barbara.h Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 ja tam nie rozumiem jak można pisać że,szelki są złe!!! :shake: jak się panuje nad psem w szelkach właśnie takim jak Ozulek, to można się tylko szczycić :loveu::loveu: a co lepiej wygląda taki pitbulterier w wieku 7 m-cy w kolczatce wielkiej i cieżkiej niczym ten szczeniak (taką zafundowała mu pańcia na szkolenie w naszej szkółce :cool3::cool3:) już mi tak potłukł nogi że,teraz zwiewam od niego :cool3: Quote
Alicja Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 [quote name='Ivan8888']Witam, Ozzy zawsze nosił szelki? słyszałem że szelki to ostateczność i lepiej używać obroży ( dlaczego nie wiem, ale dużo osób odradza szelek):cool1:to widocznie źle słuchałeś albo eksperci się goowno znają , :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ostateczność ...tylko wytłumacz mi czego :niewiem: Może napisz nam jakiego ty masz psa ;)no i jak sobie radzicie:razz: Witaczki :multi::multi::multi: Córcia -jeśli idzie o TĄ fotę to jest bardzo udane zdjęcie ogona w ruchu:p Waszka-zawsze chciałam buldoga ang.;) Maga-cieszkam że jestes:multi: Aga-piłeczka dba o świezy oddech:evil_lol: Paula -Ozzy też tak czasem siada:evil_lol: Cola - szniureczek ma już 1 rok;) A tak wogóle to za chwile wybywam do pracy:placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 [quote name='barbara.h']ja tam nie rozumiem jak można pisać że,szelki są złe!!! :shake: jak się panuje nad psem w szelkach właśnie takim jak Ozulek, to można się tylko szczycić :loveu::loveu: a co lepiej wygląda taki pitbulterier w wieku 7 m-cy w kolczatce wielkiej i cieżkiej niczym ten szczeniak (taką zafundowała mu pańcia na szkolenie w naszej szkółce :cool3::cool3:) już mi tak potłukł nogi że,teraz zwiewam od niego :cool3: Jeśli Ozzy w wieku późnoszczennięcym nosiłby obrożę to miałabym chyba psa z uszkodzoną tchawicą , krtanią i ....jeden wie z czym:razz: Mamy teraz zamówione szelki które jeszcze lepiej dają prowadzić psa ;) Ozzy na wyjścia między tłumy ma półkolce / leciutkie , krótkie/lub rolexa;)ale to tyko dlatego zeby nie ciągnął do interesujących rzeczy;) Quote
sylwiaskalska Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Co do szelek . Szelek to nie powinno się zakładać szczeniakom jak im kości rosną, ale tak nie widze przeszkód , sama mam szelki dla obu moich psów. Ja teraz zamówiłam mojemu boxowi kantarek cieńki ale ten http://www.karusek.com.pl/index.php?search_full_name=Gentle+Leader&action=search&search_category=&search_maker=&szukaj=szukaj bo wtedy ani nie ciagnie i chodzi ładnie przy nodze :) (wiem bo tak chodzi mi w obrozy uzdowej) a mały chodzi w szelkach :) Quote
Bila Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Sylwia, a co to jest ta obroża uzdowa? Bo ja taka niekumata. Witaj Alu, Ozzy z tych myślących jest. Czółko aż mu siem pomarszczyło. Fot więcej mi tu dawaj:loveu: Quote
aga1215 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Witaczki :multi::multi::multi: Aga-piłeczka dba o świezy oddech:evil_lol: A tak wogóle to za chwile wybywam do pracy:placz::placz::placz: no to czekam na Ozziego i wywietrzoną piłeczkę;) :lol: Quote
sylwiaskalska Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Źle się wyraziłam ale to takie cosik :) czyli raczej kaganieć uzdowy http://www.allegro.pl/item123333935_obroza_uzdowa_kantar_.html Ale teraz nie będe tego zakładać bo w piątala ma usunięcie guzków z pyszczka i za bardzo mogę go ranić po zabiegu. Więc kantarek żem sobie zamówiła cieńki Quote
leemonca Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 gęsiego, proszę państwa, gęsiego :evil_lol: Quote
Bila Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Źle się wyraziłam ale to takie cosik :) czyli raczej kaganieć uzdowy http://www.allegro.pl/item123333935_obroza_uzdowa_kantar_.html Ale teraz nie będe tego zakładać bo w piątala ma usunięcie guzków z pyszczka i za bardzo mogę go ranić po zabiegu. Więc kantarek żem sobie zamówiła cieńki Aaaaa, ale ja bym chyba nie umiała psu tego założyć:oops: :oops: :oops:. My kantarek mamy taki cienki właśnie, ale nie powiem zeby Bilbo uwielbiał w tym chodzić:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Trzymamy kciukasy za piątek Quote
sylwiaskalska Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Bila napisał(a):Aaaaa, ale ja bym chyba nie umiała psu tego założyć:oops: :oops: :oops:. My kantarek mamy taki cienki właśnie, ale nie powiem zeby Bilbo uwielbiał w tym chodzić:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Trzymamy kciukasy za piątek No mój tez nie pała entuzjazmem jak zakładam kaganiec uzdowy he he . No może na starość jakoś zwolni tęmpo :evil_lol: :evil_lol: Dawajcie tu Ozzulkowych zdjęć :) Quote
Vectra Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Witaj mamuś :multi::multi: co do szelek :hmmmm: ja słyszałam duużo "przeciw" :p jak mój Kano był młody to nie mógł chodzić w niczym innym niż w szelkach - powód wyłaził z każdej jednej obroży :mad:i uciekał :evil_lol::evil_lol: kochał wolność :cool1: ile ja się nasłuchałam że będzie miał łokcie krzywe ,że tam jakieś inne dolegliwości ,bla bla bla - siakoś kurna nic mu nie jest :evil_lol::evil_lol: no pomijając fakt że z szelek naumiał się też uwolnić i kupowałam coraz to inszy model.Z obroży wyskakiwał szybciej tak szybko że nie można było zareagować :mad: z szelek potrzebawał ze 2 sekundy. Lalcia też chodziła w szelkach bo jej wsie obroże spadywały no ,ale jak się ma szyje równą z głową :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 hahaha Vectra aleś se karki wyhodowała:lol: Quote
Alicja Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 sylwiaskalska napisał(a):No mój tez nie pała entuzjazmem jak zakładam kaganiec uzdowy he he . No może na starość jakoś zwolni tęmpo :evil_lol: :evil_lol: Dawajcie tu Ozzulkowych zdjęć :):razz:spokojnie fotki są ;)ale w duzym formacie i mus je pomniejszyć :p Quote
Teklunia Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Hej hej :bye: Witajcie po przerwie Ozzy i Alu :) Quote
Recommended Posts