Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='barbara.h']:loveu: fajne stadko :lol: a taki sam pit chodzi z nami do szkoły,(do Inez klasy oczywiście) jest świetny :loveu::razz:Basiu to są 2 Amstaffy / suka i samiec/ i Bullterier -suczka :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Cytat:
Napisał(a) Hugo-Kochaś
Ona w ten sposób pokazuje jak Baaaaaardzo GO kocha:lol:

:pa on jej na to pozwala:evil_lol:

no to mamy romans :multi: :multi: :multi: :loveu: ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']O kiluja Ozulka :evil_lol:

cześć Ala :multi::razz:i on na to kilim się sam nadstawiał :evil_lol:.A przed chwilą na spacerku turlal i fikołkował w mokrej trawie i wcale mu nie przeszkadzał deszcz:mad:

Posted

[quote name='paula_z']Czesc Ala :lol: Super foteczki i towarzystwo :multi:

Dulka wyskakuje z kadru :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ona najczęściej mi wyskakiwała , za szybka na mój aparat:razz:TZ stwierdził ze powinnam kręcić film:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool3:wiem ,że fotki beznadziejne , ale co ja poradze jak się zgapiłam ......

Witaj Alu :loveu:
Ale super fotki :multi: Ile psów morderców w jednym miejscu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czy ktokolwiek tam przechodził w tym czasie ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:oops:a na to ,że robiłam foty na auto:cool1:zamiast na ruch albo TV

ale macie super aparaty, "ruch" :-o , "foto" :-o , ja mam tylko auto :cool1: ha, ha, czyli nic innego jak głupi jasiu :cool3:

Posted

PIKA napisał(a):
To z Ozulka tylko Kilim został? :crazyeye: :-(

Ozzy to jest z linii hodowlanej na worki treningowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: on ma to w genach by dawać się zagryzać :evil_lol::evil_lol:;)