kinia_w Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 A ja wysłałam maile i nikt mi jeszcze nie odpisał. Pisałam je w niedzielę w nocy, dzisiaj mamy wtorek, sprawdzają maile raz na tydzień? ;) Quote
Agnes Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 a moze troche cierpliwosci co? Myslisz, ze wszyscy siedza jak na szpilkach i tylko czekaja na maila do dogomaniakow? :wink: Zapewniam Cie, ze maja duzo ciekawsze rzeczy do robienia. Z takich probek nie wyzyja, nie zarobia fortuny, wiec daj im czasu. Ja czekalam chyba z tydzien jak nie wiecej na odzew jednej z firm - do tej pory nie dostalam odp od wszystkich, ale to nie tragedia ;) Quote
PARSONRK Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 No troszkę trzeba poczekać. Do mnie dopiero odezwała się purina po tygodniu :D Quote
kinia_w Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Do mnie właśnie dzisiaj odezwała się Purina. I dostałam jedną próbkę Biomila. Młody dostanie na kolację :) Quote
PARSONRK Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='kinia_w']I dostałam jedną próbkę Biomila. Młody dostanie na kolację :)[/quote] A jutro jak nie przyślą to ma dietę :lol: :wink: Quote
kinia_w Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Jutro dostanie znowu gotowane i trochę Royala (piernik zaczął łaskawie jeść karmę 8) ) Quote
Alicja Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 / A my poprosilismy o karmy Lamb &Rice i dostaliśmy Pro pac 4 szt. Purina pro plan 1 szt/ poleconym :wink: / Acana 2 szt Eagle Pack 2 szt Royal odpisał ze mam sobie isć po próbki do weta a do Bosha nie wysłałam jeszcze kopertki :wink: a Nutra Gold dostalismy próbki w hurtowni Quote
Dafne Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 A ja napisałam na te wszystki adresy z czego odpisalo mi chyba polowa i im podalam mój adres... a dostalam narazie tylko z royala i puriny... kurcze poczekam jeszcze tydz i odpisze maila ze skarga ... no sorka skoro pisza ze mam podac adres to co sobie w kulki leca ;)... zartuje ale niezbyt przyjazne sa te wszystkie firmy dla klijenta :( Quote
Agnes Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 kolejne niecierpliwe...dafne zobacz jak mozesz ilu uzytkownikow napisalo cokolwiek w tym topicu - to da Ci odpowiedz ile osob napisalo do tych wszystkich firm. Oni naprawde nie zyja tylko z probkek ;) Quote
souris Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 A do mnie jak już wcześniej napisalam prawie nikt mi nie przysłal próbek nie wiem czemu :( Quote
Sonika Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Ja dostalam tylko próbki z Acany i royala :-? z piriny dostalam odpowiedzą i powiedzieli ze przyślą, ale minęły juz trzy tygonie i nic :-? jeszcze dostalam odpowiedz od nutry i jeszcze jakis tam firm, no ale nie przysłali... Za to ze nie przesłali mi probek nigdy u nich karmy nie kupie :evilbat: :-? Quote
kinia_w Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 A młody Biomilem pluje. Nie zjadł nawet całej próbki :( Quote
coztego Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 [quote name='kinia_w']A młody Biomilem pluje. Nie zjadł nawet całej próbki :([/quote] To przyślij do mnie :D Kreska zje ze smakiem ;) Albo jak będę w Tychach u wujka to sama odbiorę ;) Quote
Agnes Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 [b]kinia_w[/b] ale dziekie temu ze dostalas probke wiesz, zeby nie zamawiac tej karmy :) Ja dzieki tym probkom wybralam Azie karme :) na poczatku chcialam tylko jako nagrodki, ale...potem stwierdzilam, ze chyba zmienie dotychczasowa karme na cos innego :) A Aza uwielbia Biomila - jadla jak durna :) Tylko ja ceny nie polubilam :-? :lol: Quote
alqua Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Ta a ja dostałam w końcu z Puruny próbki 2 po 100g. ale dla psów dorosłych od 1 roku życia , a ja mam szczeniaczka! :// wrrr Quote
souris Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Dyskryminacja :( JA chyba też przejdę na Acanę, ale nie wiem czy to nie wyjdzie za drogo, bo oni chyba tylko wysyłkowo sprzedają ? Quote
kinia_w Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Pewnie, mogę oddać próbkę. Niech pomyślę, ile jej tam jest? Dostałam małą paczkę 120 g dla szczeniaczków ras małych. Muszkieteroza dostał z tego małą miseczkę, którą z ledwością zjadł. Pewnie zostało z 7 - 8 deko :) Jak chce Ci się po taką ilość przyjeżdżać, to zapraszam :D:D:D Quote
alqua Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Mi mają z Puriny jeszcze raz wysłać, bo ponoć nie mieli na stanie, nawet ulotki nie mieli,dostałam tylko naklejke na szybe samochodu - bezpiecznej podróży z psem :). A ciekawe czy teraz w końcu przylą mi lam&rice i dla szczeniąt dużych ras.... :) Quote
asher Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 [quote name='souris']Dyskryminacja :( JA chyba też przejdę na Acanę, ale nie wiem czy to nie wyjdzie za drogo, bo oni chyba tylko wysyłkowo sprzedają ?[/quote]W sklepach też jest, ale w niewielu, no i kosztuje wtedy więcej, niż u dystrybutora. Duże paczki (15 i 20 kg) podstawiają co pod drzwi za darmo :D Quote
Agnes Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 souris a skad jestes? Jesli masz gdzies niedaleko siebie dystrybutora to u niego spokojnie kupisz Acane, nie placa za dowoz (chyba ze jest to mniejsza paczka niz 15 kg) - wtedy masz karme podstawiona pod dom. Jesli jednak kolo siebie nie masz dystrybutora to tak jak pisz asher, mozna spokojnie kupic w sklepie internetowym, gdzie czesto tez nie placisz za dowoz pod dom, a czasem tak...trzeba poszukac dobrego sklepu gdzies w okolicach swojego miejsca zamieszkania ;) Ja wlasnie przechodze z Acany na Eagle Pack - chociaz prosze sie tym nie sugerowac ;) Quote
Ludek Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Na [url]www.acana.com[/url] można zamówić. Dostarczają za darmo do domu:) Quote
Agnes Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 dostalam prbke od Puriny Pro Plan, ale ulotki sa do Puriny Dog Chow i Frieskies - ja rozumiem ze tu i tu purina, ale ja prosilam o pro plan a nie o smiecie typu PDG albo F...sie trudno mowi - probka jest ;) Quote
alqua Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Ja to samo dostałam ulotke DOG CHOW no i ią naklejkę ,a Pro Planu ulotki ni ma. A też chciałam tylko Pro Plan. A dostałaś dobrze dobrana próbkę dla psa? Quote
PARSONRK Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 [quote name='alqua']Ja to samo dostałam ulotke DOG CHOW no i ią naklejkę ,a Pro Planu ulotki ni ma. A też chciałam tylko Pro Plan. A dostałaś dobrze dobrana próbkę dla psa?[/quote] oj [b]alqua[/b] ty to pecha masz. Jak nie ta karma (próbka) o którą ci chodziło, to niedopasowane próbki do wieku psiaka :roll: Quote
Agnes Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 ja dostalam Pro Plan dla psow doroslych, prosilam o karme dla owczrakow niemieckich - psow duzych. Niby dostalam dobra karme, choc chodzilo mi o o jakas large breed - a moze takiej nie maja? Quote
Recommended Posts