Ardzio Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='baffi2']Ardzio, z Eukanuby można zamowić na ich stronie próbke 100g dla szczeniaka razem z klikerem i książeczką. [URL="http://kit.eukanuba.com/html/eukanuba/imedia/main.php?useLanguage=pl"]Eukanuba - Make a Good Dog Great[/URL] ale nie polecam kupować tej karmy.[/quote] Tak widzialam ta wyprawke na ich stronie tylko,ze ja nie mam szczeniaczka wiec mi zbedna ta probka,a odpisali,ze nie maja probek dla doroslych psow.Informacja na stronie eukanuby brzmi tak: "ZAREJESTRUJ SIĘ TERAZ, aby otrzymać kupon uprawniający do odebrania bezpłatnego opakowania karmy Eukanuba dla szczeniąt przy zakupie identycznego opakowania oraz aby uzyskać przydatne informacje dotyczące opieki nad szczenięciem." Po co komu probka przy zakupie karmy :crazyeye:..... Quote
Molli Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Blue_Lagoon do mni próbki Hillsa dzisiaj doszły(kurierem). Quote
.::Blue_Lagoon::. Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Molli do mnie też doszły kurierem, dostałam 2 paczuszki i ulotki. Quote
Molli Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ja też dostałam ulotki, 2 próbki karmy dla dorosłych psów i 2 próbki karmy dla kociąt. Quote
.::Blue_Lagoon::. Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ja zamówiłam darmową książeczkę o rasie z Eukanuby i wysyłają próbkę karmy 100 g dla dorosłych psów - dostałam dla boksera i jack russell terriera. Dodatkowo kupon, o którym już ktoś wspominał. Książeczka to bardziej ulotka, 2 strony o rasie, reszta to reklama karmy, ale próbki się przydały. Quote
Juszes Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Ja próbki otrzymałam jedynie od Royal Canin- dwie paczuszki po 60 g. i dwie książeczki, jedna dot. opieki and psem, a druga żywienia. Reszta w ogóle nie odpisuje, a e-maile wysyłałam już dawno temu :roll: Quote
Ardzio Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Ja dostalam od hillsa,royal canin,red mills,kober's,biomill,nutram,taste of the wild oraz chicken soup. Quote
hekate811 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 po napisaniu maila przyszły do mnie próbki z bozity, fish4dogs (karma +smaczki), kobersa (tu było tego dość sporo) Quote
Ardzio Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Mi zalezalo na probklach fish4dogs,ale niestety nawet nie odpisali :-(.Chcialam mu kupic pod choinke ich przysmaczki,ale bez testowania takich wynalazkow sie nie skusze bo mam psa z wrazliwym ukladem pokarmowym :placz:. Quote
Anja93 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Ardzio']Mi zalezalo na probklach fish4dogs,ale niestety nawet nie odpisali :-(.Chcialam mu kupic pod choinke ich przysmaczki,ale bez testowania takich wynalazkow sie nie skusze bo mam psa z wrazliwym ukladem pokarmowym :placz:.[/quote] Nie pamiętam już kiedy napisałam do nich z prośbą o próbki, nie odpisali , ale po jakimś czasie dostałam próbkę karmy dla szczeniaków i dorosłych psów i próbkę smakołyków, z daleka czuć rybą :diabloti: więc wytężaj węch i czekaj :evil_lol: Quote
Ardzio Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Pisalam juz z miesiac temu wiec watpie juz jakos w przybycie tych probek....jednak natchnelas mnie pozytywna opinia wiec czekam :lol:. Quote
mimi_91 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 mi też z fish4dogs przesłali po dłuższym czasie paczkę bez zapowiedzi;) więc myślę, że i Tobie prześlą;) Quote
ola171 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 przedwczoraj wyslalam maila do kilku frm to tylko z royal canin mi napisali ze przysla probke. Quote
Magdalenkl Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Ja dostawaliscie probki z Hill's-a to przywozil wam to kurier i sie cos placilo ? Bo ja wlasnie zamowilam i sie zastanawiam czy czegos nie zaplace Quote
Molli Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Ja też otrzymałam próbki Hills'a kurierem, ale nic nie płaciłam. Pozdrawiam. Quote
Bewarka Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Z Hillsa dają?! :-o Jak pisałam do nich rok temu to nic nie dostałam...Może ktoś dać maila? Quote
Magdalenkl Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Justys95']Z Hillsa dają?! :-o Jak pisałam do nich rok temu to nic nie dostałam...Może ktoś dać maila?[/quote] Jest oni zmieniali mail'a to jest do goscia ktory zajmuje sie probkami [email][email protected][/email] Quote
Molli Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 A ja we wrześniu pisałam na inny adres: [email][email protected][/email] Quote
Bewarka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Magdalenkl']Jest oni zmieniali mail'a to jest do goscia ktory zajmuje sie probkami [email][email protected][/email][/QUOTE] Dzięki Magda :loveu: Quote
Magdalenkl Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Molli']Ja też otrzymałam próbki Hills'a kurierem, ale nic nie płaciłam. Pozdrawiam.[/quote] Dziekuje :multi: Quote
emdziolek Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 ja z hillsa dostalam 4 takie malutkie torebeczki. Quote
anika_82 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Mam pytanie: wysłałam wczoraj maile do paru firm z prośbą o darmowe próbki karmy i dostałam odpowiedzi o prośbę podania numeru telefonu. Jedna z firm odpisała,że dysponują próbkami i jest tego ok.7-8kg z opłatą 30 zł za przesyłkę. Rozumiem,że przy tak dużych przesyłkach jest opłata,ale czy przy innych przesyłkach też powinnam się liczyć z opłatami? Quote
Magdalenkl Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='anika_82']Mam pytanie: wysłałam wczoraj maile do paru firm z prośbą o darmowe próbki karmy i dostałam odpowiedzi o prośbę podania numeru telefonu. Jedna z firm odpisała,że dysponują próbkami i jest tego ok.7-8kg z opłatą 30 zł za przesyłkę. Rozumiem,że przy tak dużych przesyłkach jest opłata,ale czy przy innych przesyłkach też powinnam się liczyć z opłatami?[/quote] ale to jest 8 kg karmy i tyle placi sie za kuriera Quote
Bewarka Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='anika_82'] Jedna z firm odpisała,że dysponują próbkami i jest tego ok.7-8kg z opłatą 30 zł za przesyłkę. Rozumiem,że przy tak dużych przesyłkach jest opłata,ale czy przy innych przesyłkach też powinnam się liczyć z opłatami?[/quote] Jaka to? :-o Przy mniejszych raczej nie, przynajmniej ja się z tym nie spotkałam ;) Quote
Mona Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Myślę że chodzi o Nutra Nuggets.W tym tygodniu dostalam od nich kurierem cały karton próbek.Zapłaciłam 30 zł. Quote
Recommended Posts