Jade_Natalia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Ja wysłałam maila do brita i acany chyba z miesiac temu i nadal nic, zero odpowiedzi. A wy długo czekaliscie na odpowiedz?? Quote
Eriu Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Z brita to mi zaraz na następny dzień odpisali, że przyślą, ale próbek jeszcze nie widać ;). Quote
Bewarka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='ewka i haker']ja dzisiaj dostałam jakieś próbki od tej firmy aport:lol: czy coś takiego adres na pierwszej stronie.ale dostałam tylko dwie próbki i w dodatku zapakowane w takie przezroczyste woreczki zamykane i jakaś ulotka z cenami na której nie ma chyba tej karmy co mi przesłali podpisane markerem porostu porazka :shake:[/quote]Ja dostałam jedną paczuszke (nie było napisane, ile tam jest gramów) ładnie zapakowaną, szczelną, wszystkie składniki były na kartce na woreczku napisane, ale cennika mi nie przysłali :diabloti: [quote name='Jeyp93']Ja wysłałam maila do brita i acany chyba z miesiac temu i nadal nic, zero odpowiedzi. A wy długo czekaliscie na odpowiedz??[/quote] z brita mi w ogóle nie odpisali a z acany to nie pamiętam...już sama nie wiem czy mi mają czy nie mają przysłać próbek...:lol: Z royala nie dostałam...pisze do nich :angryy: ale za to dostałam od Calibry 4 paczuszki po 70 g. :-o i jeszcze cennik, nie cennik, reklama, nie reklama...nie wiem cóż to :niewiem: ale i tak chwale sobie tę karmę, bo mi przysłali paczką a nie listem w ekspresowym tempie...:p EDIT:Sorry...pomyliłam się...z apportu jeszcze nic nie dostałam :angryy: Quote
Macia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Ja też dostałam dziś od Calibry 6 paczuszek (po 2 na psa) plus ulotkę o produktach i jestem bardzo zadowolona (a psy jeszcze bardziej:diabloti: ). Quote
agaciaaa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 właśnie wysłałam kilka maili z prośbami o próbki, mam nadzieję, że coś dostanę:) i mam jeszcze pytanie, jak długo czekaliście na paczuszkę dla maluszka z pedigree? ja zamawiałam już ponad miesiąc temu i narazie ani widać ani słychać.. Quote
moli1111 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Patka']darmowe sa też próbki z chicken soup :razz:[/QUOTE] Moglabys podac maila do nich?:eviltong: Quote
Patka Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [url]http://www.e-karma.pl/[/url] - po lewej stronie szybki kontakt można przez gg lub mailem jak kto woli :razz: Quote
yash Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 a do mnie wczoraj doszła Paczuszka dla maluszka :P Tylko, że to jest ta z zeszłej akcji, bo ja dostałam też zabawkę [sznur], więc.. :P Ale nie no, ogólnie ok bardzo ;) Quote
Bewarka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='yash']a do mnie wczoraj doszła Paczuszka dla maluszka :P Tylko, że to jest ta z zeszłej akcji, bo ja dostałam też zabawkę [sznur], więc.. :P Ale nie no, ogólnie ok bardzo ;)[/QUOTE] W tej akcji też jest sznur, tylko książeczka jest troche mniejsza ;) Quote
BlackSheWolf Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='yash']a do mnie wczoraj doszła Paczuszka dla maluszka :P Tylko, że to jest ta z zeszłej akcji, bo ja dostałam też zabawkę [sznur], więc.. :P Ale nie no, ogólnie ok bardzo ;)[/quote] przepraszam :D ale nie ty dostalas zabawke :D tylko twoj psiak :D nie ladnie tak mu ja zabierac :D haha ;) no i jak wam sie paczuszka podoba ?? bo po tej co przyszla dla mojego psiaka juz nic nei ma :D Quote
Bewarka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 A Niki nawet nie spróbowała karmy z pedigree z "Paczuszki..." bo zawiozłam nią razem z 3 saszetkami na wieś...tam jest taki jeden piesek który bardzo się z tego ucieszył, bo jedyne co je to chleb z mlekiem ;) Quote
BlackSheWolf Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 aha ;) no moj tez nie jadl bo to nie szczeniak ;) Osko zjadl ;) Quote
Bewarka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='butterfly15']aha ;) no moj tez nie jadl bo to nie szczeniak ;) Osko zjadl ;)[/quote] Moja to nie wiem czy by po tych próbkach biomilla to tknęła...w dame się zamieniła, ale chyba nie będe jej tym karmić, bo sierść jej wypada od tego :( kupki nieładne, rzadkie...nie jest to dla niej za dobra karma :roll: nie przyswaja jej skubana... Quote
yash Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [b]justys95[/b], aha, no to możliwe, że to ta z tej aktualnej akcji, choć na stronie nie ma powiedzianego, że jest sznur, więc myślałam, że nie ma ;) [b]butterfly15[/b], haha, no faktycznie napisałam, że 'ja' :D :D lool .. :D a paczka mi się podoba, wszystko elegancko w kartonie, super ;) ale suchą karmę to ja wezmę jako smakołyki do szkolenia [będę całą porcję wykarmiać w kilku sesjach], a saszetki to pewnie zje [jejkuu jaki z niego łakomczuch :P], a na zabwkę postaram się go nakręcić, co będzie trudne, bo on za zabawkami nie przepada :P Quote
Bewarka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Moja bawi się tym sznurkiem...miał iść do psiaka tylko znalezdz jej innego nie mogłam, a nie chciałam, żeby mi zniszczyła jak pojade z tym żarciem a ona w domu sama...:lol: PS;teraz przeczytałam, że jest nieczytelnie, więc nie musicie tego czytać :lol: Quote
Cimi Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='justys95']Moja to nie wiem czy by po tych próbkach biomilla to tknęła...w dame się zamieniła, ale chyba nie będe jej tym karmić, bo sierść jej wypada od tego :( kupki nieładne, rzadkie...nie jest to dla niej za dobra karma :roll: nie przyswaja jej skubana...[/QUOTE] Od jakiej karmy ? Quote
Bewarka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='Cimi']Od jakiej karmy ?[/QUOTE] pedigree oczywiście...a biomilla lubi, alee...też nie przyswaja :( PS:za jakieś niejasności przepraszam :lol: Quote
yash Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Jejku, ale się zdziwiłam.. Rocky wżera Pedigree jak szalony :O A Bozita Rocky'emu bardzo smakuje też :D Quote
BlackSheWolf Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 a moj je tylko Royala ;) specjalna na nerki :D Quote
Bewarka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Moja to musi się najpierw pobawić karmą, żeby potem nią zjeść :D Quote
Bewarka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Nie wysłąłam maila do Royala co z tymi próbkami bo czasu nie miałam a potem zapomniałam, a ona mi dziś przysłała widomość, że wysyła próbki...a ja myślałam, że już wysłała :roll: Quote
Recommended Posts