Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='ewka i haker']ja dzisiaj dostałam jakieś próbki od tej firmy aport:lol: czy coś takiego adres na pierwszej stronie.ale dostałam tylko dwie próbki i w dodatku zapakowane
w takie przezroczyste woreczki zamykane i jakaś ulotka z cenami na której nie ma chyba tej karmy co mi przesłali podpisane markerem porostu porazka :shake:[/quote]Ja dostałam jedną paczuszke (nie było napisane, ile tam jest gramów) ładnie zapakowaną, szczelną, wszystkie składniki były na kartce na woreczku napisane, ale cennika mi nie przysłali :diabloti:

[quote name='Jeyp93']Ja wysłałam maila do brita i acany chyba z miesiac temu i nadal nic, zero odpowiedzi. A wy długo czekaliscie na odpowiedz??[/quote]
z brita mi w ogóle nie odpisali a z acany to nie pamiętam...już sama nie wiem czy mi mają czy nie mają przysłać próbek...:lol:

Z royala nie dostałam...pisze do nich :angryy: ale za to dostałam od Calibry 4 paczuszki po 70 g. :-o i jeszcze cennik, nie cennik, reklama, nie reklama...nie wiem cóż to :niewiem: ale i tak chwale sobie tę karmę, bo mi przysłali paczką a nie listem w ekspresowym tempie...:p

EDIT:Sorry...pomyliłam się...z apportu jeszcze nic nie dostałam :angryy:

Posted

Ja też dostałam dziś od Calibry 6 paczuszek (po 2 na psa) plus ulotkę o produktach i jestem bardzo zadowolona (a psy jeszcze bardziej:diabloti: ).

Posted

właśnie wysłałam kilka maili z prośbami o próbki, mam nadzieję, że coś dostanę:)

i mam jeszcze pytanie, jak długo czekaliście na paczuszkę dla maluszka z pedigree? ja zamawiałam już ponad miesiąc temu i narazie ani widać ani słychać..

Posted

a do mnie wczoraj doszła Paczuszka dla maluszka :P Tylko, że to jest ta z zeszłej akcji, bo ja dostałam też zabawkę [sznur], więc.. :P Ale nie no, ogólnie ok bardzo ;)

Posted

[quote name='yash']a do mnie wczoraj doszła Paczuszka dla maluszka :P Tylko, że to jest ta z zeszłej akcji, bo ja dostałam też zabawkę [sznur], więc.. :P Ale nie no, ogólnie ok bardzo ;)[/QUOTE]
W tej akcji też jest sznur, tylko książeczka jest troche mniejsza ;)

Posted

[quote name='yash']a do mnie wczoraj doszła Paczuszka dla maluszka :P Tylko, że to jest ta z zeszłej akcji, bo ja dostałam też zabawkę [sznur], więc.. :P Ale nie no, ogólnie ok bardzo ;)[/quote]
przepraszam :D ale nie ty dostalas zabawke :D tylko twoj psiak :D nie ladnie tak mu ja zabierac :D haha ;)
no i jak wam sie paczuszka podoba ?? bo po tej co przyszla dla mojego psiaka juz nic nei ma :D

Posted

A Niki nawet nie spróbowała karmy z pedigree z "Paczuszki..." bo zawiozłam nią razem z 3 saszetkami na wieś...tam jest taki jeden piesek który bardzo się z tego ucieszył, bo jedyne co je to chleb z mlekiem ;)

Posted

[quote name='butterfly15']aha ;) no moj tez nie jadl bo to nie szczeniak ;) Osko zjadl ;)[/quote]
Moja to nie wiem czy by po tych próbkach biomilla to tknęła...w dame się zamieniła, ale chyba nie będe jej tym karmić, bo sierść jej wypada od tego :( kupki nieładne, rzadkie...nie jest to dla niej za dobra karma :roll: nie przyswaja jej skubana...

Posted

[b]justys95[/b], aha, no to możliwe, że to ta z tej aktualnej akcji, choć na stronie nie ma powiedzianego, że jest sznur, więc myślałam, że nie ma ;)
[b]butterfly15[/b], haha, no faktycznie napisałam, że 'ja' :D :D lool .. :D
a paczka mi się podoba, wszystko elegancko w kartonie, super ;) ale suchą karmę to ja wezmę jako smakołyki do szkolenia [będę całą porcję wykarmiać w kilku sesjach], a saszetki to pewnie zje [jejkuu jaki z niego łakomczuch :P], a na zabwkę postaram się go nakręcić, co będzie trudne, bo on za zabawkami nie przepada :P

Posted

Moja bawi się tym sznurkiem...miał iść do psiaka tylko znalezdz jej innego nie mogłam, a nie chciałam, żeby mi zniszczyła jak pojade z tym żarciem a ona w domu sama...:lol:

PS;teraz przeczytałam, że jest nieczytelnie, więc nie musicie tego czytać :lol:

Posted

[quote name='justys95']Moja to nie wiem czy by po tych próbkach biomilla to tknęła...w dame się zamieniła, ale chyba nie będe jej tym karmić, bo sierść jej wypada od tego :( kupki nieładne, rzadkie...nie jest to dla niej za dobra karma :roll: nie przyswaja jej skubana...[/QUOTE]

Od jakiej karmy ?

Posted

[quote name='Cimi']Od jakiej karmy ?[/QUOTE]
pedigree oczywiście...a biomilla lubi, alee...też nie przyswaja :(

PS:za jakieś niejasności przepraszam :lol:

Posted

Nie wysłąłam maila do Royala co z tymi próbkami bo czasu nie miałam a potem zapomniałam, a ona mi dziś przysłała widomość, że wysyła próbki...a ja myślałam, że już wysłała :roll: