irma Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 ukochaj go ode mnie i wytłumacz, że nie ma się czego bac bo pańcia go obroni wymiziaj całe stadko Quote
wisela1 Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Zapewniam i Rexika i Zoreczkę....Ale chyba muszę się sklonować bo nie mogę być równocześnie w szafie z Rexikiem i w łazience z Zoreńką.... Franuś trochę lepszy ku mojej OGROMNEJ radości. Dzisiaj trochę odetchnęłam, ale wczoraj przepłakałam całe popołudnie i wieczór... Quote
wisela1 Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Mój słodki Rexik nawet Febe się bardzo boi... Biedaczysko, jak już nie mam pomysłów jak tchnąc w to zwierzątko troche odwagi... Quote
wisela1 Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Zaczynamy mieć jakieś problemy z układem trawiennym.... Za wiele qpek na dobę i czasem bardzo luzackie... Pan doktor kazał zmienić karmę ale ...... W przyszłym tygodniu znowu ze mną zacznę chodzić do weta jak wróci...Albo bedę chodził razem z Frankiem bo on też jeszcze nie za dobry.... Pozdrawiam ciocie Rex Quote
wisela1 Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Jak widać w Krakowie znowu burza... [URL=http://imageshack.us] [IMG]http://img404.imageshack.us/img404/456/wida263mnieha6.png[/IMG][/URL] Quote
asiuniap Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Ja nie wiem co Rex zrobiłby bez tej szafy :razz: Pozdrowienia i dużo zdrówka dla dzieci i ich rodziców! Quote
wisela1 Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 Moze to wpływ wyjątkowo wrednej pogody.... ale Rexik znowu ma kłopoty z oddychaniem....Znowu do weta :-( Quote
malagos Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 A ja Wam życzę, mimo tej wizyty u weta, udanego dnia i dobrego zdrówka. Trzymajcie się. Quote
wisela1 Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 Rexik mnie martwi.... Ledwie Franek się wylizał - zaczyna się z Rexem. Weta nie ma.... no to po poradę udałam się do naszego kardiologa....Sam ma kota wiec rozumie:-) Rexik nie powinien mieć stresów....Ma dość silną arytmie. Ale jak ja mam to zrobić skoro on tak nerwowo reaguje na KAŻDY głosniejszy dźwiek :-( Ja jestem bliska wariactwa.... Quote
wisela1 Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Aż ściska za gardło jak Rexik prosi oczkami zeby uwolnić go ze smyczki.... Dzisiaj rano uległam i teraz cieżko żałuję. Szalał :-) z radości i potem już w domku ledwie dyszał. Ten biedaczek musi już dożywotnio być okiełznany..... A nie ma ŻADNEJ potrzeby. Jest grzeczny, nie oddala sie za bardzo i nie atakuje innych psów.... Quote
wisela1 Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Dzisiaj poranny spacerek był dłuuuuuuuuuuuuuuuuugi. Zoreczka była w dobrej formie i postanowiła sobie połazikować. Poszła naszymi starymi trsami którymi chodziliśmy jeszcze z Gasparkiem i Turkiem.A że Rexik nie pozwala Zorce powąchać ani źdźbła trawki wiecej niż on, to dreptał za nią szybciutko :-) Jak sie zorientował ze jest na nieznanym sobie terenie to jednak troszke sie zaniepokoił. Mamunia ukochała, pocieszyła i zapewniła że wracamy do domku.. I wtedy już baaaaaaardzo się spieszył, a jak poczuł znajomą ścieżkę to naprzwdę wyraźnie się ucieszył.:-) Quote
Toska Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 no skoro urodziny ....:lol: :lol: :lol: to proszę Rexia wyglaskać:loveu: , podrapać w ulubione miejsca:loveu: , wyściskać:loveu: i szepnąć na uszko , że ciocia Toska często o nim mysli i śledzi jego losy :lol: :lol: :lol: Rexiu -wszystkiego dobrego w twoim psim życiu i zdrówka :new-bday: uklony dla Ciebie Elu ! Quote
shirrrapeira Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 To zyczymy zdrowka przede wszystkim:new-bday: Quote
Blondella Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 No to wszystkiego najlepszego dla Rexika i jego cudownej rodzinki od naszej ludzko-psio-kociej gromady:bday: Quote
wisela1 Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 No i po imprezie urodzinowej..... Torcik Rexikowy:diabloti: [url]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e5b70ffa1e35d6b7.html[/url] I po torciku......... [url]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7003523cab740168.html[/url] Quote
wisela1 Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 U Franka następny kryzys..... Chyba już czas........................ Quote
Agn Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 :cool3::cool3::cool3: Zgadnij, kto to?:lol: Hej, Elu, wreszcie znalazłam Twój watek i na dogo. Rexik - nie dokładaj mamusi zmartwień... wiesz, jak bardzo martwi się w was wszystkich... A, i jeszcze spóźnione, choć ponowione - życzenia z okazji roku w nowym domku. Dopisane: Elu, tutaj też jestem z Tobą jeśli chodzi o Franka... Quote
wisela1 Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Witaj na dogo.... Może wstawisz Ziutkę ? Quote
wisela1 Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Rexik stwierdził że urodzinowy torcik to mu się należy codziennie i jako zaliczkę wziął sobie pęto białej surowej..... Quote
Agn Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Znowu będę donosić. Mam nadzieję, że Ela [jak zwykle] wybaczy. Franuś nie ma się rewelacyjnie, cudem jest to, że żyje. Wet pomaga Eli ukraść jeszcze trochę czasu dla nich, żeby mogli pobyć jeszcze razem. Po dzisiejszej wizycie Franuś rusza się nieco lepiej, skubnął nieco jedzonka i popił mleka:crazyeye:. Ale jemu już [zresztą zawsze tak było] wszystko wolno. Ela mówiła, że Franek wykazuje ogromną wolę, by pokazać jej, że jeszcze chce z nią być. A ja go kuszę listownie wizją pięknej jesieni... Quote
wisela1 Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Dzieki Aga za współpracę...... Jestem w y k o ń c z o n a ... codziennie wet ale walczymy.Wet też z tych co to niechetnie skłądają broń i chwałam mu za to bo WIDZĘ ze FRanek chce żyć!!!!! Bardzo stara mi się pokazać że jest lepiej. Może to atawiazm. Pewnie ktoś nie zwiazany z nim emocjonalnie tak powie... Ale ja wogóle takiej ewentualnosci nie biorę pod uwagę.... Quote
wisela1 Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 Pieszczoszek Rexik przespał calusieńką nockę na kanapie wtulony w mamunię;-) Franek - niewielka poprawa, ale wet nadal codziennie Filemon - próbuje przejac schedę po Franku (władzę nad stadkiem) Febe - już u siebia :-) Zoreczka - nadspodziewanie dobrze Quote
Recommended Posts