wisela1 Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 Lusia miała wyniki doskonałe. Kot zdrowy, a chory.....Leczenie było tylko zachowawcze ale na szczęście Lusia dziś już wróciła do formy. Jedyne co znaleźli to nadmiar złogów w jelitkach i okrężnicy. Jak się w końcu ze....a na środku pokoju to następnego dnia odżyła. Mamy...... [URL=http://img805.imageshack.us/i/obraz631w.jpg/][IMG]http://img805.imageshack.us/img805/503/obraz631w.jpg[/IMG][/URL] Zadbany, przesłodki, kochany.... Chyba się komuś zgubił. Przekopałam dzisiaj net ale jakoś nikt psinki nie szuka..... Na słupach, drzewach i okolicznych tablicach też nie ma ogłoszeń.... Trzeba rozgłosić i okleić okolicę..... Quote
panbazyl Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 a kto to taki śliczny? i nadal nie znalazłaś własciciela pewnie.... Quote
wisela1 Posted May 28, 2013 Author Posted May 28, 2013 [quote name='panbazyl']a kto to taki śliczny? i nadal nie znalazłaś własciciela pewnie....[/QUOTE] A no nieeee......... Jako żywo nie rozumiem jak można nie tęsknić, nie szukać. To naprawdę same zalety które przyoblekły sie w psie futerko.... Quote
panbazyl Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Elu - co się dzieje? Dziewczyny z bazarku się niepokoją. Wejdź i coś napisz. Quote
ania14p Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Ela załapała dość męczącą pracę i nie ma siły, ani czasu na powrót na forum, nie jestem pewna co z jej kompem, ale jak się odbije, to znowu będzie naszą Elą! Quote
panbazyl Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 jak masz z Nią kontakt to poproś o sprawy bazarkowe - dotyczy ostatniego bazarku. Bo się dziewczyny niepokoją o jego losy. Quote
ania14p Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Zadzwonię do niej i sprawdzę jak się sprawy mają, mam nadzieję, że dobrze. Quote
merryjanee Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 proszę o kontakt z Wiselą.. już 2 miesiące czekam na fanty z bazarku, jakieś rozliczenie lub chociażby informacje co się dzieje. Dziwnie się czuję w tej sytuacji, nie chcę nikogo obrażać ani oceniać, ale pierwszy raz kupuję na jej bazarku i czuję się trochę oszukana, że nie ma żadnej informacji.. Quote
wisela1 Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 (edited) Nawaliłam kiedyś ? Nie. Jeśli mnie nie ma to znaczy że coś sie dzieje nie koniecznie dobrego. Bazarek zakończyłam. Paczki w drodze. Tym najbardziej nerwowym zdrowia życzę.Nadal robię to co robiłam. Saram się pomagać zwierzakom jak mogę i będę to robić póki zdrowia i sił wystarczy a nie ma tego już wiele. Czy wrócę na dogo - nie wiem, więc Anuś nie obiecuj ;-) Edited August 18, 2013 by wisela1 Quote
jadwiga Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 serdecznie pozdrawiam i życzę poprawy sytuacji, byłoby smutno, gdyby tak oddani sprawom zwierząt, jak Wisela, opuścili dogomanię Quote
jadwiga Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 ja też bardzo się martwię brakiem wiadomości... Quote
jadwiga Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 wciąż brak kontaktu...czy nie ma nikogo,kto mógłby się czegoś dowiedzieć, co się dzieje? bardzo się niepokoję..Póki co - zdrowych,spokojnych Świąt, oby następnego roku zaświeciło słoneczko i znalazły się domki dla wszystkich potrzebujących! Quote
asiaf1 Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Trudno mi powiedzieć dlaczego Ela nie pojawi się na dogo, w każdym razie żyje. Quote
panbazyl Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Elu jak tu zaglądasz - wszystkiego najlepszego - spokojnych Świąt i pięknego przyszlego roku! Quote
jadwiga Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 kamień z serca! jeszcze raz wszystkiego najlepszego,zdrowia i spokoju, obyś kiedyś jeszcze się tu pojawiła,tak miło było czytać Twoje posty i dowiadywać się,co nowego u Twoich czterołapych przyjaciół... Quote
Recommended Posts