Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lusia miała wyniki doskonałe. Kot zdrowy, a chory.....Leczenie było tylko zachowawcze ale na szczęście Lusia dziś już wróciła do formy. Jedyne co znaleźli to nadmiar złogów w jelitkach i okrężnicy.
Jak się w końcu ze....a na środku pokoju to następnego dnia odżyła.

Mamy......

[URL=http://img805.imageshack.us/i/obraz631w.jpg/][IMG]http://img805.imageshack.us/img805/503/obraz631w.jpg[/IMG][/URL]

Zadbany, przesłodki, kochany....
Chyba się komuś zgubił. Przekopałam dzisiaj net ale jakoś nikt psinki nie szuka..... Na słupach, drzewach i okolicznych tablicach też nie ma ogłoszeń....
Trzeba rozgłosić i okleić okolicę.....

Posted

[quote name='panbazyl']a kto to taki śliczny?
i nadal nie znalazłaś własciciela pewnie....[/QUOTE]

A no nieeee.........
Jako żywo nie rozumiem jak można nie tęsknić, nie szukać. To naprawdę same zalety które przyoblekły sie w psie futerko....

• 1 month later...
Posted

Ela załapała dość męczącą pracę i nie ma siły, ani czasu na powrót na forum, nie jestem pewna co z jej kompem, ale jak się odbije, to znowu będzie naszą Elą!

• 2 weeks later...
Posted

proszę o kontakt z Wiselą.. już 2 miesiące czekam na fanty z bazarku, jakieś rozliczenie lub chociażby informacje co się dzieje. Dziwnie się czuję w tej sytuacji, nie chcę nikogo obrażać ani oceniać, ale pierwszy raz kupuję na jej bazarku i czuję się trochę oszukana, że nie ma żadnej informacji..

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Nawaliłam kiedyś ? Nie. Jeśli mnie nie ma to znaczy że coś sie dzieje nie koniecznie dobrego. Bazarek zakończyłam. Paczki w drodze. Tym najbardziej nerwowym zdrowia życzę.Nadal robię to co robiłam. Saram się pomagać zwierzakom jak mogę i będę to robić póki zdrowia i sił wystarczy a nie ma tego już wiele. Czy wrócę na dogo - nie wiem, więc Anuś nie obiecuj ;-)

Edited by wisela1
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

wciąż brak kontaktu...czy nie ma nikogo,kto mógłby się czegoś dowiedzieć, co się dzieje? bardzo się niepokoję..Póki co - zdrowych,spokojnych Świąt, oby następnego roku zaświeciło słoneczko i znalazły się domki dla wszystkich potrzebujących!

Posted

kamień z serca! jeszcze raz wszystkiego najlepszego,zdrowia i spokoju, obyś kiedyś jeszcze się tu pojawiła,tak miło było czytać Twoje posty i dowiadywać się,co nowego u Twoich czterołapych przyjaciół...