Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj szalelismy troche na dworzu, bo pogoda super to co w domu bedzie siedzial. Mam sporo fotek, wstawiam narazie kilka z nich, reszte musze obrobic i moze tez wstawie jak bedzie mi sie chcialo i jak bede miala chwile wolnego.
wrr.. jestem grożxny nie oddam piłki

a może jednak ci przyniose, pomysle

ee nie dam tobie tylko tej małej:P

latający pies:

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mini Kąpiel
Ares spotkał sie pierwszy raz z węzem ogrodowym :D:

hmm ciekawe co to jest??

Uciekaj zły potworze woow woow

albo lepiej ja spadam:

pod ławką będzie bezpiecznie

brr... To nic nie dało i tak jestem mokry :evil:

Gdzie jest Ares???

trzeba sie wytrzeć

a potem wygrzewamy sie na słoneczku

• 4 weeks later...
Posted

Dziekuje wszystkim :)
Ares coraz lepiej pozuje do zdjec, dłuzej wytrzymuje w jedenj pozycji i mozna mu robic ciekawe fotki :D ale szybko mu sie nudzi to pozowanie wedlug niego apart jest po to zeby go zjeść :lol:

Posted

Koleżanka (właścicielka Bandziorka) ma nowego psiaka, młodego wilczka- Ramzesa :D. Ares szybko przyzwyczaił sie do nowego kolegi i juz go zaczepia chce sie bawić, Bandziorek czasami jeszcze na Ramziego powarkuje ale jest coraz lepiej :). A oto fotki wspaniałej trójki:
Ramzes:

Bandziorek i Ares:

i cała trójka razem:

Posted

Myslalam ze dopiszesz"....i coraz bardziej smierdzi."
Heheh moja Roksia smierdzi jak mokra owca,nie wiem z czego raczej sie nie tarza nigdzie a nawet jak sie wytarza to idzie pod prysznic :o

Posted

Nie mój raczej nie smierdzi, chyba ze tak jak ostatnio wytarzał sie w hmm nieważne, albo kiedys na spacerze znalazł zdechłą mysz i zanim zareagowałam on juz sie w niej tarzał. To wtedy jego zapach to bleeee tragedia :d :lol: :lol: