Marta_Ares Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 Dzisiaj szalelismy troche na dworzu, bo pogoda super to co w domu bedzie siedzial. Mam sporo fotek, wstawiam narazie kilka z nich, reszte musze obrobic i moze tez wstawie jak bedzie mi sie chcialo i jak bede miala chwile wolnego. wrr.. jestem grożxny nie oddam piłki a może jednak ci przyniose, pomysle ee nie dam tobie tylko tej małej:P latający pies: Quote
Marta_Ares Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 i kolejne fotki: No daj wreście nie chce mi sie już skakac: próbuje latać mam piłeczke Quote
Marta_Ares Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 Mini Kąpiel Ares spotkał sie pierwszy raz z węzem ogrodowym :D: hmm ciekawe co to jest?? Uciekaj zły potworze woow woow albo lepiej ja spadam: pod ławką będzie bezpiecznie brr... To nic nie dało i tak jestem mokry :evil: Gdzie jest Ares??? trzeba sie wytrzeć a potem wygrzewamy sie na słoneczku Quote
Marta_Ares Posted August 30, 2005 Author Posted August 30, 2005 Uśmiech na pożegnanie specialnie dla Dogomaniaków: a ta ciągle z tym aparatem, daj mi spokoj spadam PA PA Quote
Marta_Ares Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 wrrr.. oddaj to buzi :D uśmiech Quote
Marta_Ares Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 Nowe fotki 5 miesięcznego wariata :D :D (on ciągle rośnie :D , a miał być mały kundelek hehe, już waży ok 13kg: Quote
anetta Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Bosh, jaki on jest cudnyyyyyyyy :loveu: :biggrina: :iloveyou: Quote
angiewoop Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Uszkami i umaszczeniem nadal przypomina moja Roksice,jest tylko troszke mniejszy i bardziej puszysty :) 8) Quote
bellatriks Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 ale cukiereczek :angel: :angel: :angel: Quote
Marta_Ares Posted September 25, 2005 Author Posted September 25, 2005 Dziekuje wszystkim :) Ares coraz lepiej pozuje do zdjec, dłuzej wytrzymuje w jedenj pozycji i mozna mu robic ciekawe fotki :D ale szybko mu sie nudzi to pozowanie wedlug niego apart jest po to zeby go zjeść :lol: Quote
LAZY Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Cudny psiak. Widac jaki jest szczęśliwy! :angel: Quote
KaRa_ Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Ależ pociemniała mu sierść :o Śliczny jest i już dość spory :D Quote
Koma Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Ale on urósł :o I faktycznie ciemniejszy :lol: Śliczny! :angel: Quote
Marta_Ares Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 Koleżanka (właścicielka Bandziorka) ma nowego psiaka, młodego wilczka- Ramzesa :D. Ares szybko przyzwyczaił sie do nowego kolegi i juz go zaczepia chce sie bawić, Bandziorek czasami jeszcze na Ramziego powarkuje ale jest coraz lepiej :). A oto fotki wspaniałej trójki: Ramzes: Bandziorek i Ares: i cała trójka razem: Quote
Marta_Ares Posted October 2, 2005 Author Posted October 2, 2005 PIKA napisał(a):O rany on sie coraz ladniejszy robi :lol: Dziękuje w imieniu Aresa :) Coraz łaniejszy, coraz grubszy i coraz większy :D :D i coraz mniej mnie slucha :-? :-? Quote
angiewoop Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 Myslalam ze dopiszesz"....i coraz bardziej smierdzi." Heheh moja Roksia smierdzi jak mokra owca,nie wiem z czego raczej sie nie tarza nigdzie a nawet jak sie wytarza to idzie pod prysznic :o Quote
Marta_Ares Posted October 3, 2005 Author Posted October 3, 2005 Nie mój raczej nie smierdzi, chyba ze tak jak ostatnio wytarzał sie w hmm nieważne, albo kiedys na spacerze znalazł zdechłą mysz i zanim zareagowałam on juz sie w niej tarzał. To wtedy jego zapach to bleeee tragedia :d :lol: :lol: Quote
Recommended Posts