Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jest przeslodki :P :P :P ..a leos by ci urosl bardzo szybko :lol: -nie nacieszylabys sie szczeniecym wygladem :lol: ..ja mam 3 szczeniaki a marzy mi sie nowy-bo juz takie kluchy duze sa i tylko jedna jeszcze szczeniola przypomina :lol: ..Aresiku-zyj 100 lat :P

Posted

wet powiedział zeby wykąpac go w szamponie dla szczeniąt powyzej 4 tygodni Hiltona. Ares jest juz po pierwszej kapieli, poslanei obroza tez wyczyszczone. Za tydzien trzeba powtórzyc jesli nadal zobacze pchły

Posted

Marta&Ares napisał(a):
Ciekawa jestem co z tego wyrośnie :D Duzo osób na spacerach mówiła ze mam ślicznego wilczka :roll: 8) 8)

Nieno wilczkiem to on raczej nie będzie bo ma krótkie łapki :lol:
ale śliczny to on będzie napewno :loveu:

Posted

Sory ale niestety narazie nie bedzie nowych fotek bo nie mam aparatu :evil: Najnowsze fotkie dopiero w środe po wizycie u kuzynka w poznaniu. Ciekawe jak maluch przeżyje podróz :)

Posted

Wczoraj bylam u rodzinki w Poznaniu Ares dzielnie zniosł 3 godzinna podroz :) Na miejscu zaczął odrazu zaczepiać psa sąsiadów, ślicznego beagla- Oscara.

A teraz widać fotki??????