Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety z Bulaskiem coraz gorzej. :cry: Ostatnio jak moj tata chciał go wziasc na spacer to Bulek go zaatakował :( nie wiadomo dlaczego nagle rzucil sie z zębami, zaczą warczeć :o . krzyknełam spokój i jakoś sie uspokoił, rodzice chcą go uśpić :cry: :cry: boją sie ze wkoncu stanie sie jakaś tragedia, to nie pierwszy raz kiedy kogoś zaatakował z domowników.

Posted

Marta&Ares napisał(a):
boją sie ze wkoncu stanie sie jakaś tragedia, to nie pierwszy raz kiedy kogoś zaatakował z domowników.

No takie zachowanie może wynikać z choroby :(

A Aresik miodzio :D Jak zawsze :D

Posted

daga10011 napisał(a):
..a Bullik biedak-cos mu dolega??

Tak jest ślepy na jedno oko na drugie podobno ledwo co widzi, i teraz jeszcze załwazylam ze chyba pomału słuch zanika, oprucz tego jakaś odmiana nosówki (nie pamietam) jak sie zmeczy to paraliz na tylne łapy i strasznie skomli, wet kazał dawac do jedzenia ibuprom lub polopiryne(na krew)

Posted

Marta&Ares napisał(a):
daga10011 napisał(a):
..a Bullik biedak-cos mu dolega??

Tak jest ślepy na jedno oko na drugie podobno ledwo co widzi, i teraz jeszcze załwazylam ze chyba pomału słuch zanika, oprucz tego jakaś odmiana nosówki (nie pamietam) jak sie zmeczy to paraliz na tylne łapy i strasznie skomli, wet kazał dawac do jedzenia ibuprom lub polopiryne(na krew)

bidulek :(

trzymam kciuki żeby mu sie polepszylo .

a gdzie jakieś fotki ?

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Aresik , nadal słodziutki urwisik :lol: :

przed chwilą chciałam posłuchac muzy na kompie, a tu cisza, pies przegryzł kabel od nowych drogich głośników :evil:

Posted

Marta&Ares napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
Aresik , nadal słodziutki urwisik :lol: :

przed chwilą chciałam posłuchac muzy na kompie, a tu cisza, pies przegryzł kabel od nowych drogich głośników :evil:

:megagrin: :megagrin:
tak to jest ;)
mojej kolezanki haszczak przegryzł kabel od słuchawek do radia ,
ale wszyscy sie cieszyli bo babcia mojej kolezanki cały czas słuchala radia maryja , a teraz nie słucha :lol:

Posted

Marta&Ares napisał(a):
mojej kolezanki haszczak przegryzł kabel od słuchawek do radia ,
ale wszyscy sie cieszyli bo babcia mojej kolezanki cały czas słuchala radia maryja , a teraz nie słucha :lol:

:D :D :D :D

P.S. Fotki z pokazów psiaków policyjnych i Aresa będą wieczorkiem, bo baterie w aparacie sie ładują :)

Posted

Fotki będą za chwile, ale wyszły tragiczne nie ma zadnych ciekawych :/
Facet przez 10 minut prubowal posadzic psa do zdjecia :o Były 4 ON
ktore swoich wlascicieli mieli w.... wogole nie sluchaly tak sie zastanawialam czy to aby napewno psy policyjne :D

Posted

:loveu: jaki brzysio do miziania :lilangel:

Nie wiem czy to zauwazyliscie ale ja od jakiegos czasu przygladam sie policyjnym psom i zauwazylakm ze ich psy ledwo co moga paszczeke otworzyc :evil: tak maja waskie te kagance :evil:

Posted

Najlepszy był numer jak pies atakował pozoranta nie dosyc ze nie chcial puscic rekawa na komende to jeszcze sciagnal ten rekaw i zaczal biegac po stadionie a policjant za nim wszyscy mieli niezly ubaw :D :D :D :D