Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sunia jest bardzo leciutka. Przed zabiegiem wazyła 13 kg (Ziutka ile ?).
Ona jest bardzo delikatna i na zdjęciahc wychodzi duzo większa, zresztą do Teresina nie jest daleko i możesz się z nami przejechac.
Pliszka - czy jestes w stanie zrobic fotki tej suni z łąki? Znajdziemy dla niej miejsce, ale trzeba jakoś ją identyfikować

Posted

luka1 napisał(a):
sunia jest bardzo leciutka. Przed zabiegiem wazyła 13 kg (Ziutka ile ?).

A myślisz, że ja wiem, jak wtedy piłyśmy u mnie kawkę a ją ważyli i sterylizowali :eviltong:

Posted

luka1 napisał(a):

Ona jest bardzo delikatna i na zdjęciahc wychodzi duzo większa, zresztą do Teresina nie jest daleko i możesz się z nami przejechac.
Pliszka - czy jestes w stanie zrobic fotki tej suni z łąki? Znajdziemy dla niej miejsce, ale trzeba jakoś ją identyfikować

Prześlę koleżance zdjęcia Aury.

Niestety nie ma mnie w Sochaczewie aż do przyszłego weekendu :(, a obawiam się, że moi rodzice nie mają aparatu. Poproszę może żeby chociaż telefonem zrobili jakieś zdjęcie... Wczoraj rozmawiałam z mamą i mówiła, że nie widziała suni, ale mówiła też, że pogoda taka, że niewiele wychodzą, jak wracają z pracy to już ciemno... Pomyślałam nawet, że może się Wam udało ją złapać...
Dziewczynka jest kremowa, taka odrobinę labkowa (na wysokość i jeśli chodzi o umaszczenie), tylko dużo drobniejsza i pyszczek ma węższy. Kuleje na tylną nóżkę (chyba prawą). Ma ciemnobrązową lub czarną dość grubą obrożę. Jest chudziutka i bardzo przestraszona. Tak jak mówiłam Oli jacyś ludzie ją karmią chyba bo stoją miseczki za tymi krzakami, które oddzielają ulicę od polanki przy szkole. Przed domem moich rodziców (140A) też jest taka niezabudowana działka i ja tam ją właśnie pierwszy raz zobaczyłam. Moi rodzice też jej wynoszą jedzonko, więc i tam bywa...
Zadzwonię do mamy za jakąś godzinkę, poproszę aby zrobiła zdjęcie jak ją zobaczy. Problem, że ona ucieka na widok człowieka :( Bidusia straszna :-(

Posted

Od wczorajszego wieczora szukamy Banderasa, który sforsował ogrodzenie i udał się w niewiadomym kierunku!
Może być w promieniu nawet 60km od Sochaczewa.
Wszystkich z miejscowości w tym obszarze prosimy o otwarte oczy i pomoc w poszukiwaniach!!!!!
Chętnym do drukowania i rozwieszania ogłoszeń prześlemy tekst na maila.
RATUNKU!

Posted

ta suńka tak mi sie podoba, że gdyby nie groźba wydalenia mnie z domu za kolejnego zwierzaka, już bym ja tarmosiła ;)

Śliczna jest!!! Co za dureń ją wyrzucił, albo niedopilnował???

Posted

Srebrzysta jest przepiękna, prawda? Miesiąc prawie gościła w naszych snach - my tak mamy. No, i wreszcie jest bezpieczna:)
A durnie byli zawsze, jak świat światem:shake: Coś skopała ta ewolucja zasadniczo.