Pliszka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Dobrze, że dziewczynka ma już dzięki Wam dach nad łebkiem :loveu: Quote
Dorota Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 luka1 napisał(a):powitajmy piękny deszczowy poniedziałek Luka masz chyba "deszczową chandrę" albo nie lubisz poniedziałku , :evil_lol: a jak udzieli się ta chandra podopiecznym ?:eviltong: Quote
luka1 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 EEEE, jak tam chandra, zwyczajnie deszczowe poniedziałki też sa piękne, zwłaszcza gdy pedzi się rowerkiem wśród rozpędzonych aut. Błoto z pod kół samochodów zakleja ci oczy, a woda z kałuz wchlapuje się az do uszu. SUPER :evil_lol: Quote
malibo57 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Każdy ma jakieś ulubione zajęcie - nie nam to oceniać:evil_lol: Quote
Dorota Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 malibo57 napisał(a):Każdy ma jakieś ulubione zajęcie - nie nam to oceniać:evil_lol: słusznie powiedziane , przekonało mnie to błotko w oczach . wycofuję się z posądzeń o chandrę:evil_lol: Quote
Pliszka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Co słychać u suni? :loveu::loveu::loveu: Quote
Pliszka Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Świetne zdjęcia :loveu: Super gromadka :) Quote
Pliszka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Pokaż się ślicznotko!!!! :multi::multi::multi: Quote
kasik wawa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 ona rzeczywiscie mysli byc malenka bo lusia przy niej wydaje sie duza a to tez przeciez niewielki psiak... a uroda to ona moza zaczarowac.... Quote
Dorota Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 co ja mogę dodac , wszystko zostało powiedziane :lol: bardzo ładna sunia, i taka drobniutka .:loveu: Quote
elmira Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 To ja opowiem anegdotę :) Pokazuję pewnemu Panu fotki piesków.Pan krzywi się na Aurę-za duza głowa :D A Aurelka drobna przecież :) Tak sprawiają zdjęcia :) A poza tym, za ludźmi nie dojdziesz:) Quote
Dorota Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Za duża głowa:crazyeye: ? a może on powinien zamówić pluszaka na wymiar:evil_lol: Quote
elmira Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Dorota, ja chowam rogi, bo każdego wypłoszę:evil_lol: Quote
Pliszka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Jak to za duża głowa? :crazyeye: Bez sensu. Się Pan nie znał na psiej urodzie i tyle :eviltong: Quote
Dorota Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 to jak znajdzie odpowiedniego psa?:evil_lol: Quote
elmira Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ej, ciotki :) to była anegdota, choć prawdziwa ;) Ale jak wszysto dobrze się ułoży, to ten Pan będzie miał innego pieska :) Bo to nie jest zły człowiek :) Quote
Dorota Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Czyli z odpowiednią wielkością głowy :evil_lol: Elmira ,chyba Pan ma poczucie humoru , przy zwierzakach trzeba mieć :evil_lol: no sama powiedz co by było z Lazarem gdyby Pan Jacek nie miał między innymi ,poczucia humoru;) Quote
elmira Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ja przy adopji Lazarka wymiękam :) Bardzo fajni Ci Panowie są :) Quote
Dorota Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Lazar to kochany pies , ale duży , powinien biegac , mieć dużo ruchu , a on 7 lat wychodził dwa lub trzy razy dziennie na smyczy , na siusiu ,dla takiego psa to za mało , on jak Antonio ,zaczął "nowe życie " . Odkrywa jego uroki , ciągnie go jego psia żywiołowa natura . Jak się "nachapie" uspokoi się :lol: MOŻE.:evil_lol: Quote
Recommended Posts