Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trzeba skopiować link, który odnosi się bezpośrednio do obrazka, nie bawić się w żadne tam 'for forums' czy coś. Kopiujemy odnośnik "bezpośrednio" tudzież "Direct", wciskamy obrazkowstawiacz, wybieramy 'From URL', wklejamy adres bezpośredni, odznaczamy tego ptaszka pod spodem i powinno działać.

Edit: zapomniałam, że na nowym dogo jest świetny skrypt, który ucina foty. Każdą fotę przed załadowaniem trzeba zmniejszyć do 640*480! bo inaczej będą takie malutkie do klikania.

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny napiszcie proszę coś więcej o tej malutkiej czarnej suni z postu 1369 i tej jamniczne z postu dalej, zgłosila się do mnie pani któa chciałaby zaadoptować sunię lub pieska ale musi byc to maleństwo bo pani ma malutkie mieszkanie i juz jedna sunięstaruszkę w domu. Psinka musi być łagodna dla jej suni i w wieku tak ok 1-4 lata.
A ja tez jestem bardzo ciekawa czy kroi sie w Zmościu domek dla Saszy?

Posted

evl napisał(a):

No i jamniczka. Szkieletor. Nie mam zielonego pojęcia, czy to jest ta jamniczka, która pojechała do Wawy czy to inna (?) ale jak na nią patrzę... to ona już jest dwiema łapami za Tęczowym Mostem... :shake:

Evl, wklej ją koniecznie na jamniki w potrzebie. Ale bieda :( Nie ma żadnego wolnego dt dla tej bidulki?

Posted

Rudy, starszy psiak, do ludzi jako tako ale nie zgadza się z psami i sukami. Teraz siedzi z huskym i jako tako się akceptują, ale wcześniej zaliczył każdy boks. Prawdopodobnie zostanie uśpiony.

Pies husky, współlokator Rudego, zachęcał go do zabawy.

Malamut, chyba przywieziony po wypadku.

Młodziutki dalmatyńczyk, być może ktoś go szuka.

Posted

Młoda suczka trochę w typie boksia, szczególnie fafle takie boksiowate.

Dziadunio cane corso.

Mix kaukaza i benka. Przutylał łeb do krat aby go zmyrać.

Młodziutka chyba stafficzka, milusia, taki cukiereczek.

Posted

Ja tylko melduję, że od dziś mam komputer i internet, proszę wszystkich o odezwanie się na gg, bo nie mam kontaktów żadnych, tylko do Pauliny i evl... Potem napiszę więcej, m.in. o Milvie i nadrobię zaległości.

Posted

Czy ktoś jest w stanie ocenić, na co zmarła foksia? Nana może mieć szansę na dom, nie chcemy oddać jej zarażonej czymś, co nie jest parwo - byłybyśmy wdzięczne za sprawdzone i pewne wiadomości.

Posted

tula napisał(a):
Dziewczyny napiszcie proszę coś więcej o tej malutkiej czarnej suni z postu 1369 i tej jamniczne z postu dalej, zgłosila się do mnie pani któa chciałaby zaadoptować sunię lub pieska ale musi byc to maleństwo bo pani ma malutkie mieszkanie i juz jedna sunięstaruszkę w domu. Psinka musi być łagodna dla jej suni i w wieku tak ok 1-4 lata.
A ja tez jestem bardzo ciekawa czy kroi sie w Zmościu domek dla Saszy?

Mała czarna siedzi z jamniczką, szczeniakiem i drugą jamnikowatą suką w boksie dla szczeniąt, więc zgadza się z innymi psami. Jest naprawdę mikroskopijna.

Wkleję ONka i tę mikro-ONkę na adopcyjny wątek owczarków.

ladyS., witaj z powrotem :multi:

Posted

leni356 napisał(a):
Evl, a nie wiesz co z Leosiem się stało? Jeśli ktoś będzie w schronie zapytajcie proszę kiero

Przypomnij mi proszę Leosia.

Posted

evl napisał(a):
Mała czarna siedzi z jamniczką, szczeniakiem i drugą jamnikowatą suką w boksie dla szczeniąt, więc zgadza się z innymi psami. Jest naprawdę mikroskopijna.

Wkleję ONka i tę mikro-ONkę na adopcyjny wątek owczarków.

ladyS., witaj z powrotem :multi:

Dzięki Evl a wiesz może w jakim wieku jest ta malutka czarna sunia i jamniczka?

Posted

Poprzeglądałam wcześniejsze zdjęcia Leosia i już wiem z jakim psiakiem był w boksie i tam go nie widziałam. Ale zapytam, po boksach i psach z którymi siedział łatwiej będzie pracownikom skojarzyć. Dla nas to Leoś a dla nich imienia nie miał. Chociaż podobały im się nadane przez nas i myślę że Sasza teraz też w schronie jest pewnie Saszą czy Milva też pewnie już tam się tak nazywa.

Posted

Jamniczka według mnie jest młodziutka. Ona długo nie pociągnie w schronie. Trzymałam ją na rękach i nie waży nic. Przeraźliwie chuda, delikatna, kostki na wierzchu. Chciałyśmy obfocić szczeniaka, który uciekł do budy i nie chciał wyjść więc weszłam do kojca podniosłam dach budy a tam ta malutka calineczka, wtulona w szczeniątko.
Razem z nimi jest jeszcze coś jak ratlerek, ale nie widzę dla niego szansy w schronie. Psiak malusi i okropnie przerażony, nie wchodzi do budy, chowa się po kątach i udaje że go nie ma. Po prostu totalna panika. Jedyna nadzieja w dogomani. Marzenie to dt, który umie pracować z takimi psiakami.
To ten maluszek

Posted

Znalazłam po pokickaniu wątków jamników ten wątek wreszcie i piszę, Talctt i Zamość uwaga! (Malagos za daleko mieszka)
Mogę zabrać jakieś psy z Nowodworu i je przywieźć do Lublina lub Zamościa pod warunkiem, że wśród nich będzie ta jamniczka biedna.
Ewa