Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

E-S napisał(a):
Znalazłam po pokickaniu wątków jamników ten wątek wreszcie i piszę, Talctt i Zamość uwaga! (Malagos za daleko mieszka)
Mogę zabrać jakieś psy z Nowodworu i je przywieźć do Lublina lub Zamościa pod warunkiem, że wśród nich będzie ta jamniczka biedna.
Ewa

Z Zamościa do Wwy ma jechać biała sunia do Madalleny, tylko kiedy? wątek zamojski: http://www.dogomania.pl/threads/136450-Zamojskie-psiaki-szukajAE-domA-w-i-miA-oA-ci/page128

Posted

leni356 napisał(a):
Z Zamościa do Wwy ma jechać biała sunia do Madalleny, tylko kiedy? wątek zamojski: http://www.dogomania.pl/threads/136450-Zamojskie-psiaki-szukajAE-domA-w-i-miA-oA-ci/page128

Ponoć w sobotę jest transport Księżniczki z Zamościa do Warszawy własnie do Madalleny. Malagos mieszka 100 km za W-wą i oferuje jamnisi DT. Ktoś musiałby małą zabrać z Warszawy do Malagos. Chyba że w Zamościu dla malutkiej gdzies znalazłoby się kawałek miejsca (?).
Ewa

Posted

Wszystko fajnie... Ale jest jeden problem... :roll: Kto opłaci te DT? My mamy długi za Nanę i za Milusię jeszcze... Nie sądzę, żebyśmy się podjęły finansowania kolejnych zwierzaków dopóki mamy jeszcze +300zł długu, bo utoniemy.

Posted

Jest jeszcze Oliwka, która też jest w hotelu. Ona nie ma długu ale trzeba zbierać również fundusze. Najbardziej na sterylizację małej.

Edit: mogę wrzucać psy na adopcje.org tylko muszę mieć tekst.

• województwo
  • zdjęcia (trzy max)
  • kontakt
  • jak najwięcej info o psie

Posted

E-S napisał(a):
Ponoć w sobotę jest transport Księżniczki z Zamościa do Warszawy własnie do Madalleny. Malagos mieszka 100 km za W-wą i oferuje jamnisi DT. Ktoś musiałby małą zabrać z Warszawy do Malagos. Chyba że w Zamościu dla malutkiej gdzies znalazłoby się kawałek miejsca (?).
Ewa

Na razie nie myślę o finansach, i tak koszt dt u mnie to pokrycie kosztów karmy.
Jest jakaś sznasa na ocalenie tej jamnisi? To znaczy, zabranie jej ze schroniska zaraz, dziś, jutro?
Już sam dowóz do Warszawy to połowa zwycięstwa.

Posted

malagos napisał(a):
Na razie nie myślę o finansach, i tak koszt dt u mnie to pokrycie kosztów karmy.
Jest jakaś sznasa na ocalenie tej jamnisi? To znaczy, zabranie jej ze schroniska zaraz, dziś, jutro?
Już sam dowóz do Warszawy to połowa zwycięstwa.

A miałby ją kto odebrać w sobotę z Warszawy?

Posted

Chyba sobie siedzi w schronisku i czeka na lepsze jutro...
Czy jest mozliwość jej wyciągnięcia i przywiezienia do Warszawy? Od tego chyba musimy zacząć.

Posted

Madallena napisał(a):
Ja ja odbiore. Prawdopodobnie tez za zwrotem kosztow bede mogla zawiezc ja do malagos.

Na 100% bede wiedziala jutro wczesnym popoludniem

Czekam na info czy ktoś będzie jechał tam, może w sobotę

Posted

Powtorze.

W sobote przyjezdza z Zamoscia do mnie Ksiezniczka. Lublin jest po drodze do Warszawy. Ktos moglby wziac jamniczke ze schronu (NAZWIJMY JA JAKOS, NP. ATLANTA, moze byc?) i przewiezc do Lublina i stanac gdzies na trasie gdzie beda jechac Ci ludzie z Ksiezniczka. Oni jada do Warszawy na Goclaw, stamtad Atlanta jest do odebrania.

Posted

No i git. Czyli transort z Warszawy do malagos mamy.

Transport z zamoscia do warszawy ogarnia bardziej Tola z zamojskiego watku psiakow.

Dziewczyny z Nowodworu, teraz kolej na Was! Organizujcie sie!!!

Posted

Maddalena, super!
Dziewczyny pewnie na balu, ale myslę, ze jutro jakos tę akcję pociągną!
Zeby jeszcze dom tymczasowy dla tej maleńkiej bidy czarnej sie znalazł, co?...........

Posted

Danusiu, jest! Jest transport do Warszawy, o ile dziewczyny z Nowodworu przywiozą sunię do punktu przejazdu samochodu z Zamoscia (nie mam mapy przed sobą, zeby tyo sprawdzić...), z Warszawy do mnie moze przyjechać z Agnieszką.
Mam pytanie, czy skarpeta jamnicza mogłaby dołozyć do sterylki?....

Posted

evl napisał(a):
Mała czarna siedzi z jamniczką, szczeniakiem i drugą jamnikowatą suką w boksie dla szczeniąt, więc zgadza się z innymi psami. Jest naprawdę mikroskopijna.

Wkleję ONka i tę mikro-ONkę na adopcyjny wątek owczarków.

ladyS., witaj z powrotem :multi:

Czy macie może zdjęcia tej drugiej jamnikowatej suczki ?