zadra Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Migotka została za wcześnie oddzielona od matki.Brak odpowiedniej socjalizacji spowodował takie zachowania w stosunku do innych psów. najlepiej jak będzie jedynym psem w nowej rodzinie. Quote
Madallena Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 A mialo byc tak pieknie... NIestety jutrzejszy transport sie mega rozchorowal. Nie bedzie go. Ja przyjezdzam po Migotke w srode....i nie wejde do schroniska :eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 dzisiejsze foty Migoci... a zaczeło się pierwszego dnia od ich bójki...a teraz proszę:cool3: Quote
furciaczek Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Jejciu jaka ona slodka jest:loveu: A przy Timku jaka malutka, myslalam ze ciut wieksza jest:lol: Rewelacyjny widok:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 w ramach sprostowania, ta plama bez sierści u mojego Tima to nie wynik walki Migotki z nim tylko pozostałość po leczeniu krwiaka dużego;) Quote
Madallena Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Jacie jaka ona ladna! Dziweczyny, moze czas zaczac ja oglaszac? Kto zrobi ogloszenia?:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Madallena']Jacie jaka ona ladna! Dziweczyny, moze czas zaczac ja oglaszac? Kto zrobi ogloszenia?:loveu:[/QUOTE] zgłaszam kandydature furciaczka:cool3::cool3::cool3: fur?:diabloti: Quote
furciaczek Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ktos mnie wolal:evil_lol: Jutro, dzisiaj szczylka oglaszam;) Quote
sacred PIRANHA Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='furciaczek']Ktos mnie wolal:evil_lol: Jutro, dzisiaj szczylka oglaszam;)[/QUOTE] którego szczylka?:mad: Quote
Madallena Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Trzeba ja oglaszac trzeba. Pirania zrob jeszcze zdjecia jak masz ja przy nodze i na rekach. Trzeba pokazac ze jest mala. Widac to na zdjeciu obok wyzla ale to malo :) A i przy Twojej coreczce... Quote
sacred PIRANHA Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Madallena']Trzeba ja oglaszac trzeba. Pirania zrob jeszcze zdjecia jak masz ja przy nodze i na rekach. Trzeba pokazac ze jest mala. Widac to na zdjeciu obok wyzla ale to malo :) A i przy Twojej coreczce...[/QUOTE] na rękach to nie zrobie bo sama jestem:roll: ale przy córci moge zrobić i przy mojej suce york to będzie wiadomo jaka ona mniej więcej, może jeszcze przy krześle?:cool3: Quote
zadra Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Na zdjeciach Migotka wygląda jak niwinne psiątko , co nie wie po co ma zęby. Quote
furciaczek Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Nowe alllegro :) http://allegro.pl/show_item.php?item=802985688 Teraz zabieram sie za inne ogloszenia. Quote
eve-w Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Jejku juz jutro usciskam ta mala zlosnice :P:P:P:P Wszystko juz przygotowane... Tylko na Ciebie Migotko czekamy :):):):) Quote
sacred PIRANHA Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Migotka będzie baaardzo zadowolona że w domu nie ma innych piesów i głasia się tylko ją:diabloti: uwaga na dziecko dziś przewróciłą z radości moja Emilkę:diabloti: Quote
eve-w Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Hehe... zobaczymy jak sie zderzy z moim Olkiem... Bo on juz silny chlop jest :P:P:P Oj cos czuje ze bedzie sie dzialo :P:P:P Quote
Madallena Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 No i jestem. Przepraszam za brak odzewu ale...czasu nie mialam a Migotka zyje :evil_lol: i ma sie dobrze. To maly chudzielec, strasznie kochany i spragniony czlowieka. Nie przejela sie zbytnio zmiana DT, kocha wszystkich i wszsytko co znajduje sie w domu (za wyjatkiem fretek na ktore szczeka :) ) Jest strasznie wychudzona. Dostaje jedzenie jak szczeniak, bardzo czesto. Niestety nie wychodzi jak szczeniak, wiec zdarzaja sie jej kupy w domu (min raz dziennie). eve-w to ma pecha. Najpierw srajacy George, teraz Migotka :cool3: Migotka siedzi u eve-w a ja wychodze z nia na spacery. Juz biega z moja Nana i razem wachaja wszystkie dziury. Na poczatku sie jej bala, ale ani razu nie zareagowala warczeniem czy ugryzieniem. Tylko sie zjezyla. Wezme ja kiedys do siebie an dluzej, zobaczymy wtedy. Bo jak na razie sa osobno. Lasi sie do wszystkich ludzi - zdrajca! Bardzo potrzebuje czlowieka, niewazne jakiego czlowieka, wazne zeby byl :) Pewnie nawet nie zauwazy zmiany kolejnego domu, najwazniejszy jest czloiwiek! W stosunku do dzieci - pies ideal! Tak jak u piranii u eve-w jest maly brzdac. Kocha go strasznie. Moje dzieci (starsze) tez akceptuje i kocha. Dalam jej wczoraj karme z witaminami w proszku. BUNT! nie chce jesc! o! wlasnie zaczela, dama laskawie chrupac... Jutro bedzie sesja zdjeciowa, wiec PROSZE O POMOC W OGLOSZENIACH! Quote
sacred PIRANHA Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 hehe to dobrze, że nie przejęła sie zmianą DT:evil_lol: ja też za nią nie tęsknie:diabloti: dziewczyny odrobaczcie ją może znów bo martwi mnie to że nie tyje:roll: co do stosunku do innych psów ona jest zazdrosna o człowieka...dla niej tylko człowiek się liczy...nie wiem może nie potrafiła się odnaleźć u mnie w dużej grupie psów (u mnie była szósta) moje psy nauczone, że jest czas dla jednego innym razem dla innego, nauczone ze jak zajmuje się jednym to drugi ma nie przeszkadzać i zająć się sobą...przy Migotce nie mogłam nawet dotknąć psa (ugryzła moją Abi jak ją głąskałam), nie mogłam sie nawet schylic do szczeniaka (jednego w takiej sytuacji przetelepała)- może to trauma po schronisku i w dużej grupir psów źle się czuje...w każdym razie napewno nalezy mieć te sytuacje na uwadze wybierając DS który musi być świadomy, że to typ zazdrośnicy;) Quote
Madallena Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Dzisiaj zaserwowalam jej tabletew na odrobaczenie. Pierwsze podejscie w parowce. Parowke zjadla a tablete wyplula. Drugie podejscie w wedlinie zakonczone sukcesem :multi: Nie wiem czy dobrze zrobilam, podajac jej tabletke bo ...ona juz przytyla! Zre 6, 7 razy dziennie male porcje i sa efekty. Ale robaxy nic jej nie zaszkodza. Tu jest sama, bez psow. Tak jak pisalas wczesniej, na spacerach ma wszystko gdzies. Nie ma sie na kogo denerwowac bo u ewe-w jest numerem 1. A na spacerach nie interesuje jej nikt poza zapaszkami. Biega sobie szczesliwa z podniesionym ogonem :) Boi sie: patyka, szczotki (kija), halasow. Kurcze, wszystkie psy z Zamoscia maja tak samo :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 hmm przypadek?:cool3: a może to zaraźliwe jest i one się zarażają od siebie nawzajem:evil_lol: no to ja nie wiem dlaczego ona u mnie nie przytyła, ja jej naprawde nie głodziłam ba! ona sobie dodatkowe porcje od szczeniaków podbierała:evil_lol: może te tabsy u mnie dawane dopiero ją ruszyły...hmmm:roll: ja jej życze szczęścia naprawdę ale ciesze się że nie jest już u mnie bo mi zwyczajnie utrudniała życie codzienne bardzo...to jest fajna sunia nastawiona na człowieka, uwielbiająca malutkie dzieci ale zwyczajnie przynajmniej na razie w grupie psów się nie odnajduje... eve- pozdrawiam Cię serdecznie- Ty to masz pecha kochana:shake: Quote
Madallena Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 wiesz, u Cieie to ona miala kawal ciezkiej roboty do ogarniecia., Tyle psow trzeba bylo pogryzc, zeby dostac sie do czlowieka :evil_lol: a u eve-w jest krolowa! Spase ja tak, ze sie ruszac nie bedzie mogla :eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 haha beńka z niej nie zrobisz:eviltong: u mnie wszystkie psy wg sąsiadów za chude więc może i ona dbała o linie:evil_lol: no tak u mnie trzeba było ogarnąć niezłe stado zeby się do mnie dostać a ona nei chciała być nigdy druga...ona musiała być pierwsza:diabloti: księżniczka:p Quote
Tola Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):haha beńka z niej nie zrobisz:eviltong: u mnie wszystkie psy wg sąsiadów za chude więc może i ona dbała o linie:evil_lol: no tak u mnie trzeba było ogarnąć niezłe stado zeby się do mnie dostać a ona nei chciała być nigdy druga...ona musiała być pierwsza:diabloti: księżniczka:p I kto by pomyslał, ze to księzniczka, jak tak stała w schronie za siatką:evil_lol: Quote
Recommended Posts