Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Migotka jest śliczną, młodą (ok. roczną) bardzo chudziutką sunią. Trafiła do schroniska 2 tygodnie temu z ulicy. W boksie jest bardzo niepewna i przestraszona. Na widok ludzi macha cały czas ogonkiem, próbuje podchodzic do siatki. Spokojna, bardzo łagodna. Sunia trzęsie się z zimna... Sami popatrzcie jakie cudo :

Bardzo pilnie potrzebny DT/DS ! :placz:

Banerek :

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
Madallena chce wziąć Migotkę na tymczas do wawy tylko najlepiej wziąć ją na tydzien ze schronu (za tydzien jest transport) zeby miec pewnosc ze będzie gotowa do podróży za tydzien...

:-o:-oTo chyba nie wszystko, ta pudliszka taka maciupcia? Jak ma na imie?zdjecie na watku zamojskie psiaki.:crazyeye::crazyeye:

Posted

coronaaj napisał(a):
:-o:-oTo chyba nie wszystko, ta pudliszka taka maciupcia? Jak ma na imie?zdjecie na watku zamojskie psiaki.:crazyeye::crazyeye:

tak tak ta druga tez jedzie (nie ma imienia my z koleżanką mówimy o niej Stokrotka hihih:evil_lol:) ale ja ja wezme na ten tydzień żeby nie wyparowała...a dla Migotki musimy poszukac miejscówki na tydzień u kogoś żeby nie było jak z Dollarową:shake:

Posted

:multi:
Wszystko juz ustalone.
Jedziemy z zadrą w poniedzialek po 15 i zabieramy Migotkę i szczeniaka do weta - zostaną zbadane i odrobaczone. MIgotka zostaje a szczeniaka zabiera sacred PIRANHA:p
Tylko nie mamy transporterków na podroz do stolicy:cool3:
Dziewczyny - dzięki:loveu:

Posted

Melduje sie na watku. Nie moglam sie na niego wbic :angryy:

A wiec sprawa przedstawia sie nastepujaco:

Najpierw musimy wydac Georgea i Tafi. Sa domy w Glownie (Glogowie - nie pamietam nazwy, obok Lodzi i w Siemianowicach Slaskich. Glowno chce Georgea, Siemianowice Tafi.

Jak wydamy te psy beda tymczasy na nastepne tu na miejscu w Warszawie. Bo Migotka ma tymczas ale w Gdansku, wiec trzeba ja przezimowac do momentu az sie transport nie znajdzie.

ILE MIGOTKA WAZY? Czy jest sterylizowana? Czy jest mozliwosc wysterylizowania jej przed Warszawa? (nie ukrywam, ze chodzi o koszta, ja jestem totalnie pusta...;/)

Posted

Pomozcie Migotce uzbierac pieniachy. Ja to jestem cienka w pozyskiwaniu sponsorow :)

Kto zakladal watek? Sory, nie pamietam nicka :)

Prosze o zmiane tematu: MALENKA Migotka ma DT. Warunek STERYLKA! Zbieramy fundusze! POMOCY!

Posted

W poniedziałek dorzucę 50 zł na sterylkę! Tylko prosze podajcie konto na PW i przypomnijcie, jakbym nic nie pisała na wątku, że przelałam, bo za dużo mam tutaj ulubionych psiaków i gubię się!!! A co u ślicznotki?