Tola Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Co u Migotki, dawno nie ma zadnych wiesci... Quote
Madallena Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Wlasnie wrocilam z nia ze spaceru. Migotka na maxa sie zmienila. Bawi sie z psiakami, przytyla i staje sie grubasem :P zaczepia moja wielka Nane (no dzisiaj probowala zjesc jej jezyk, ktory wisial po zabawie z psem). Migotka swietnie sie bawi, zaczepia do zabawy i jest bardzo towarzyska. warczy przy tym glosno i biega na klatce jak walnieta wbiegajac pedem do mieszkania. Spi z eve-w w lozku ;) al;e nie w nogach, oczywiscie na poduszce! Dzisiaj miala kontakt z szydlowieckim kotem. Powiedzmy,z e go olala ;) Potrzebujemy ogloszen! Czy ktos moze nam pomoc? ps. jak sie wrzuca fotki na dogo wybierajac folder z komputera? bo zaladowalam i doopa ;/ Quote
nika28 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Madallena napisał(a):Potrzebujemy ogloszen! Czy ktos moze nam pomoc? ps. jak sie wrzuca fotki na dogo wybierajac folder z komputera? bo zaladowalam i doopa ;/ Ja mogę zająć się ogłoszeniami. Co do wrzucania fotek to nie mam pojęcia... Nie mogę się teraz połapać na dogo... :oops: Quote
Madallena Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 nika. a mozesz zmienic tytul watku? ze ogloszenia i DS potrzebne? Quote
Madallena Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 chyba znowu trzeba bedzie zmienic tytul watku ... Quote
Madallena Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 musi trafic do schroniska bo mamy jej dosc. Zryc dostaje, cieplo jej a ... nawet jej na smalec nie mozna przetopic bo ile tego bedzie? naparstek??? Nie pracuje na siebie, nic tylka zada i dostaje! Lasi sie do wszystkich! nie jest wiernym psem! zdradza...normalnie tragiczny jest ten pies! ostatni z Zamoscia, ktorego biore! Wezma ja do Celestynowa albo na Paluch ja wywioze. Mam tez miejsce pod Warszawa, co prawda krowi lancuch, ale buda jest. Nieocieplana (o nie!ja juz w nia nie zainwestuje!) wrzuci sie jej slome, cieplo bedzie! Posiedziala, pogrzala tylek, wynocha! niech lezy na kanapie do piatku. Potem sloma albo mala klatka do konca zycia~:) Quote
nika28 Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Madallena, potrzebny jakiś tekscik do ogłoszeń i kontakt, to zrobię kilka. I zdjęcia z DT by się przydały ;) Quote
Madallena Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 A po co tekst do ogloszen jak Migotka jutro idzie do DS :))))) Ta mi sie na zarciki zebralo ;) Quote
Tola Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Madallena napisał(a):A po co tekst do ogloszen jak Migotka jutro idzie do DS :))))) Ta mi sie na zarciki zebralo ;) No to sobie Cioteczka pozartowalas:evil_lol: Po przeczytaniu pierwszego zdania o malo nie spadlam z fotela:evil_lol: Napisz wiecej gdzie ta mala wreda:loveu: Quote
coronaaj Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Tola napisał(a):No to sobie Cioteczka pozartowalas:evil_lol: Po przeczytaniu pierwszego zdania o malo nie spadlam z fotela:evil_lol: Napisz wiecej gdzie ta mala wreda:loveu: Pozartowala, pozartowala, a cioteczki pewnie w panike wpadly, ze ciotka Madallena zwariowala.... No to juz po nia przyjechali???? Chyba dzisiaj???? Quote
Madallena Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Juz za chwileczke, juz za momencik ;) Migotka bedzie miala swoj domek :P A teraz gdzie Migotka idzie: Malzenstwo, corka 13 letnia (wolnotariuszka z Fundacji Azylu pod psim aniolem) i synek 4 letni. Mieszkaja na Bielanach. Duze mieszkanie, duzy balkon. Z tego co obserwuje to Migotka ma sie stac najwieksza przyjaciolka tej dziewczynki. Swoja droga, fajna z niej dobra duszyczka. Co jeszcze....a no wlasnie nie wiem, bo pakuje gowniare :) Obroza, smycz, ksiazeczka, karma..... (mialam dla niej szelki, ale nie miesci sie w nie :)) co jeszcze? walizka przygotowana... Quote
Madallena Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 No i pojechala ;) Papierzyska podpisane, dostala nowe poslanie, obroze, smycz... Troche pusto bez niej... PROSZE O ZMIANE TYTULU! :) i happy end dla Migotki ;) Quote
Tola Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Madallena napisał(a):No i pojechala ;) Papierzyska podpisane, dostala nowe poslanie, obroze, smycz... Troche pusto bez niej... PROSZE O ZMIANE TYTULU! :) i happy end dla Migotki ;) :multi: Super wiadomość; szczęscia malutka w nowym domu! Madallena - dzięki:loveu: Quote
nika28 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Madallena, nawet nie wiesz jak się ciesze !!! :multi: Kolejna bida z zamościa która nie miała szans w schronisku znalazła domek ! :loveu: Quote
Madallena Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 no to tytul zmieniamy :P Wiesci od Migotki: sprzedajna suka nawet nie teskni. Ja myslalam, ze ona bedzie piszczala, plakala, wpadnie w depresje a ona NIC! Przekupiona smakolykami, szczesliwa polozyla sie w swoim koszyczku/poslanki w szkocka krate. Rano Pani znalazla ja oczywiscie w koldrze, spiaca z jej corka ;) Quote
sacred PIRANHA Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 tak Migotka jest typem psa wszystkich...ona za nikim nie tęskni!!!! no i to jej włoczenie się w nocy hihii:-) Quote
coronaaj Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='nika28']Madallena, nawet nie wiesz jak się ciesze !!! :multi: Kolejna bida z zamościa która nie miała szans w schronisku znalazła domek ! :loveu:[/QUOTE] I to jaki domek...oby wszystkie bidule takie znalazly....Migotko duza buzka i dla pani tez!!!! Quote
Madallena Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 mail od Migotki :) witam z przyjemnością donoszę że Migotka ma się świetnie, dużo i chętnie je i wyleguje sie na kanapie. Bardzo przyjeźnie reaguje na naszych domowników, choć da się odczuć że jest lekliwa i wymaga dużej delikatności w obchodzeniu się. Mam nadzieję że jej małe serduszko wkrótce otworzy się na nas i nabędzie pewności że to jest jej dom. My jesteśmy bardzo szczęśliwi że to właśnie na nią trafiliśmy, myślę że byliśmy sobie przeznaczeni. pozdrawiam serdecznie i dziękuje za Migotkę. Quote
coronaaj Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Dosyc czasu uplynelo. Sa jakies wiesci co u Migotki? Quote
Natalllia Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 u migotki wszystko w jak najlepszym porządku, sunia się do nas bardzo przyzwyczaiła i nie odstepuje mnie na krok! ;* jest taka kochana dziekuje Magdaleno ;* ~Natalia obecna własnicielka Migotki Quote
Tola Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Natalllia napisał(a):u migotki wszystko w jak najlepszym porządku, sunia się do nas bardzo przyzwyczaiła i nie odstepuje mnie na krok! ;* jest taka kochana dziekuje Magdaleno ;* ~Natalia obecna własnicielka Migotki To bardzo dobra wiadomość, witamy na dogomanii:) A moze będzie zdjęcie? Quote
Natalllia Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 w avatarze jest jak migotka je jej pierwszy tort urodzinowy, a nrazie to muszę poszukać zdjęć i nauczyć się to obsługiwać XD Quote
Recommended Posts