Becia66 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Karolciu czy to musi być tak słowo w słowo pisane ? nie można tak od siebie trochę inaczej ? Quote
karolciasz28 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Beciu pisz od siebie, tak od serca. Ja napisałam całkiem inaczej, zadałam im również pytanie czy na przykład jeżeli ktoś kto nie ma możliwości dojechania do studio też może jakoś zaprezentować "swojego" zwierzaka- zdjęcia i opis itp. Przecież to jest wielka szansa dla bezdomnych zwierzaków. :) Quote
Dzika_Figa Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Suczka faktycznie w sam raz dla Terryego - chłopak wiedział, co sobie przyprowadzić! Mam nadzieję, że znajdą się właściciele i nie będziemy się musiały choć o nią martwić. Majuska, zostaw choć 2 kubraczki do Boguchwały, jak będą silne mrowy to się przydadzą może? Quote
Becia66 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='Dzika_Figa'] Majuska, zostaw choć 2 kubraczki do Boguchwały, jak będą silne mrowy to się przydadzą może?[/QUOTE] ja myślę że więcej niż 2, jak zmokną coby na zmianę było.... No i nie wiadomo czy się co jeszcze nie przypląta... Quote
Dzika_Figa Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='Becia66']ja myślę że więcej niż 2, jak zmokną coby na zmianę było.... No i nie wiadomo czy się co jeszcze nie przypląta...[/QUOTE] Lepiej niech się nie przyplątuje.... Quote
figa33 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 fajna psinka , przynajmniej jeść dostanie w przytulisku i ciepłą budkę do spania podobno niedługo mrozy w nocy do -20...:shake: oby się nie sprawdziło Quote
majuska Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Jak patrzę za okno to raczej nic dobrego się nie dzieje, wiatr hula, zimnica...chyba jednak ten scenariusz o -20 sie sprawdzi:shake:, a w niedzielę jeszcze Emilka majechać, oby dróg nie zasypało:roll: W tamtym roku zawsze jak był jakistransport to musiało dowalić śniegiem:shake: Agatka dzwoniła,że ta nowa sunia tak zabiedzona, że na pewno jak nawet u kogoś była to kompletnie o nią nie dbano, a nawet mogła być bita , bo się tak kuli przed człowiekiem i że lepiej jej nie ogłaszać w celu znalezienia właściciela, tylko znaleźć nowy dobry dom. Co to dla nas , nie?;) Zrobi się :) Quote
hankasanok Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 zaglądam do Was cioteczki! jak tam zima? rozpetala sie na całego, nie? oj ciezkie czasy dla psiaków bez domków! widze ze macie nową psinkę! ile teraz macie psiaków? te wszystkie z pierwszego postu?, oglosić je na esanok? z tego co pamietam to Terry kiedyś tam miał ogłoszenie, czy sie mylę?! może jakieś zbiorowe allegro im zrobić? Quote
majuska Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 hanka u nas teraz puchy w przytulisku tzn. jest Wojtuś, Terry i ta nowa suczka z przedostatniej stronki jeszcze nie ma imienia. Emilka siedzi i jednej z dziewczyn w domu teraz ,poniewaz była sterylizowana a w niedziele zawozimy ją do nowego domku do Wieliczki. ja masz jakikolwiek pomysł i czas na robienie ogłoszeń to śmiało !!! W pierwszym poście są linki do wątków poszczególnych psiaków, skąd można skopiowac tekst i foty do ogłoszeń Quote
hankasanok Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='majuska']hanka u nas teraz puchy w przytulisku tzn. jest Wojtuś, Terry i ta nowa suczka z przedostatniej stronki jeszcze nie ma imienia. Emilka siedzi i jednej z dziewczyn w domu teraz ,poniewaz była sterylizowana a w niedziele zawozimy ją do nowego domku do Wieliczki. ja masz jakikolwiek pomysł i czas na robienie ogłoszeń to śmiało !!! W pierwszym poście są linki do wątków poszczególnych psiaków, skąd można skopiowac tekst i foty do ogłoszeń[/QUOTE] w takim razie cos bede kombinowac z tymi ogłoszeniami przez weekend ;) edit: a kontakt w razie adopcji to ten Renata 600 401 564 [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#4444ff][email protected][/COLOR][/EMAIL] Quote
majuska Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 [quote name='hankasanok'] edit: a kontakt w razie adopcji to ten Renata 600 401 564 [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#4444ff][email protected][/COLOR][/EMAIL][/QUOTE] tak , dziekujemy Ci bardzo Quote
Becia66 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 no i Viki dobrze by podpiąć pod Boguchwałę bo jak wiesz z rzeszowskiego domku nic nie wyszło.... Quote
Dzika_Figa Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Viki ma obserwatora na allegro i sporo wyświetleń, tylko co z tego? Quote
Becia66 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Dzika_Figa']Viki ma obserwatora na allegro i sporo wyświetleń, tylko co z tego?[/QUOTE] jakoś wierzę święcie że trafi na dobry domek.... Quote
Dzika_Figa Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Becia66']jakoś wierzę święcie że trafi na dobry domek....[/QUOTE] Też wierzę! Quote
majuska Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Póki co to same jakieś takie te telefony do niczego, dwa czy trzy do kojca były, dwa takie że trzeba dowieźć bo jak nie to nie wezmą, a ten jeden do kojca to jeszcze cos o rozmanżaniu wspomniał,ale go sprowadziłam do poziomu od razu:angryy: Quote
Dzika_Figa Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Myślałam ostatnio o tym rozmnażaniu... (znalazłam na allegro super szczeniaki bernardyna... jeden był cały beżowy, drugi szaro brązowy... :shake: ale bernardyny, rasowe!) A jakby tak przygotować projekt ustawy czy poprawkę jakąś (nie znam się na tym totalnie i nie zamierzam się poznawać) ... żeby był zakaz sprzedawania nierasowych (czyt bez rodowodu) zwierząt za więcej niż złotówkę... (wyłączając tu oczywiście opłaty adopcyjne w schroniskach)... wiadomo, każdy przepis da się ominąc jak się bardzo chce, ale wielu pseudo by to na pewno utrudniło zycie... Quote
majuska Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Na osłodę pozdrowienia z Sanoka od naszego maleńkiego Tekturzątka, niunia nazywa się teraz Roksi i chyba nieźle trafiła ( jej pańcia przysłała fotki do Justynki na maila bez specjalnych próśb) : [IMG]http://img529.imageshack.us/img529/481/spa0179.jpg[/IMG] [IMG]http://img687.imageshack.us/img687/8711/spa0180q.jpg[/IMG] no dobra wystarczy tych fot z kocyka , przeciez wiadomo gdzie normalne psy śpią:diabloti:: [IMG]http://img528.imageshack.us/img528/5262/spa0181.jpg[/IMG] [IMG]http://img337.imageshack.us/img337/6519/spa0182.jpg[/IMG] [IMG]http://img51.imageshack.us/img51/9083/spa0183v.jpg[/IMG] Pozdrawiamy serdecznie całą rodzinkę Roksi:hand: Quote
Florentynka Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Jej, jakie to maleństwo jest! A już rozpuszczone! Co to będzie dalej? Quote
majuska Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Będą Panstwo musieli polować w marketach na dziadowskie bicze "po promocji " Quote
figa33 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 cudna mała !:loveu: a ja znalazłam na allegro śliczne kotki niebieskie , rosyjskie za 1 zł żadna tam aukcja charytatywna , pójdą byle gdzie :placz: już lepiej nie oglądać aukcji zwierząt , to jest załamka po prostu Quote
Dzika_Figa Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Jaka ona malutka!! Uśmiecha się przez sen, znaczy zadowolona! ;) Quote
Becia66 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 ależ ona słodziutka, jak pomyślę ile takich maleńkich u Majki siedzi.....kilkanaście chyba. Takie cudne, miniaturki i duże, pomóżmy je trochę poogłaszać proszę. Wklejałam je ostatnio na [B]kundelkową stronę[/B], zobaczcie jakie kochane i piękne maluszki... [url]http://kundelek.rsoz.org/?c=mdTresc-cmPokaz-477[/url] Quote
hankasanok Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='Florentynka']Jej, jakie to maleństwo jest! A już rozpuszczone! Co to będzie dalej?[/QUOTE] jak to co będzie?....... trochę mniej miejsca jak urośnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nasza dwudziesto ośmio-kilowa małpa też śpi w łóżku i to z głową na poduchach, czasem jak sie budze rano to na podusi na wprost mojej twarzy leży dopa a nie głowa, pozatym strasznie chrapie i puszcza bąki, tak więc nowi Panstwo Roksi ja Wam dobrze radze zastanówcie sie póki czas.......:evil_lol:;) z drugiej strony jak taka psica przytula was z całych swoich sił, i syczy do ucha a na dzień dobry da buziaka ...... to powiedzcie same, jak ja do łóżka nie wpuścić?:p Quote
Recommended Posts