Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

A nie wiem, czy wiecie, że w przytulisku była przez jeden dzień mała sunia pekinkowata, na szczęście odnaleźli sie właściciele dzisiaj. W samą porę, musiała bida straszną traumę przeżyć...:shake:

Posted

Becia66 napisał(a):
dobrze że nie porzygana z przejedzenia...:diabloti:
Mnie już wypróżniło górą, nie wiem czemu śledż z tortem czekoladowym się nie zgodził....

LOL :) No dobre .:D:grin:

Posted

no i mamy nową bidę w przytulisku...ok. półroczny piesek ktorego właściciel wywalił przed samymi świętami z ciepłej kanapy/ dosłownie/ bo za duży urósł i oddał kumplowi do budy. Wziął sobie znów następnego malutkiego szczeniaczka który też śpi ,,jeszcze'' na łóżku.
Agata się o tym dowiedziała i pies trafił do przytuliska...
Ponoć strasznie rozpacza....

Posted

ale go wywalił na mróz
może nowe imię odmieni los psiaka ?

mojego Rudolfa wywalili w ten sam sposób jak był szczeniakiem
trzy miesiące musiał sobie radzić sam...
ech..
nie mają serca...
ale , kto wie ,może dzieci też uznają ,że na starość tatuś już niepotrzebny

Posted

Młody ma na imię Feliks

Byłam dziś u psiaków z Agatką, jak obrobię materiały filmowe to powstawiam :)

Niestety szykuje się nam dużo dużo roboty:-( Dziewczyny dostały zgłoszenie, że w pobliskiej miejscowości od jakiegos czasu ludzie wyrzucaja psy pod lasem i biega ich już tam 7, pewien człowiek który otwiera im na noc swoją szopę poprosił o pomoc, nie daje rady, lada chwila pewnie suki będą miały cieczki, pojawia się więc zapewne szczeniaki, itp. itd......ludzie z gminy mają jechać tam po wekendzie odławiać te psiaki i oczywiście trafią do przytuliska, trzeba będzie ostro rękawy "zakasać":shake::shake: Nie wiadomo na razie jakie to psiaki, podobno nieufne, trochę dzikie, więc łatwo nie będzie:-(

Posted

majuska napisał(a):

Nie wiadomo na razie jakie to psiaki, podobno nieufne, trochę dzikie, więc łatwo nie będzie:-(

strasznie mnie to martwi bo nie wyobrażam sobie, że nagle może przybyć aż 7 psiaków i to dzikawych....:shake:
My z kontaktowymi mamy problem żeby je wyadoptować....

Posted

patrzcie jakiego maila dostałam:

Witam,
jestem hodowcą szynszyli i chciałbym zaoferować Państwu pomoc w postaci karmy dla zwierząt
którą może być mięso z szynszyli. Moja ferma jest duża, i mam dosyć sporo takiego mięsa,
jest ono oczywiście surowe i zamrożone, natomiast zwierzaki w schronisku mogłyby się nim śmiało
pożywić. Cena za mięso to 1kg - 1zł. Jeśli są Państwo zainteresowani to proszę o odpowiedź.

Posted

Nic na razie nie wiadomo, pewnie się "chłopakom " z gminy nie śpieszy na odławianie ich:roll:

Ale mam też dobrą wiadomość:

Wszystkie dziewczynki : Ala, Fela i Mela mają domki:multi:

Posted

Nie wiem jak to Justynka z Madzią robią, że wszystkie kotki domki łapią. I to dobre domki. Z adopcją psów widzę gorzej nam idzie....chociaż powodów do narzekań tez wielkich nie mamy.