majuska Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 A nie wiem, czy wiecie, że w przytulisku była przez jeden dzień mała sunia pekinkowata, na szczęście odnaleźli sie właściciele dzisiaj. W samą porę, musiała bida straszną traumę przeżyć...:shake: Quote
Miśka84 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/198650-SKANDAL!!!-%25C5%2581atanie-dziury-bud%25C5%25BCetowej-kosztem-OPP-1-dla-Skarbu-Pa%25C5%2584stwa. Przeczytajcie chodzi o 1% Quote
Reksiu21 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Becia66 napisał(a):dobrze że nie porzygana z przejedzenia...:diabloti: Mnie już wypróżniło górą, nie wiem czemu śledż z tortem czekoladowym się nie zgodził.... LOL :) No dobre .:D:grin: Quote
_Goldenek2 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Pomóżcie starej chorej Bezie kupując wirtualną gwiadkę http://www.dogomania.pl/threads/1987...3#post15998923 Quote
Becia66 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 no i mamy nową bidę w przytulisku...ok. półroczny piesek ktorego właściciel wywalił przed samymi świętami z ciepłej kanapy/ dosłownie/ bo za duży urósł i oddał kumplowi do budy. Wziął sobie znów następnego malutkiego szczeniaczka który też śpi ,,jeszcze'' na łóżku. Agata się o tym dowiedziała i pies trafił do przytuliska... Ponoć strasznie rozpacza.... Quote
majuska Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Znajdziemy gościowi dobry domek, musimy, jest śliczny. Poproszę o jakąś propozycję imienia i robimy ogłoszonka!! Quote
karolciasz28 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Ech szkoda słów:shake::shake: A może: Amigo, Bari, King, Ibis? Cudna psina! Wkroczymy do akcji z Majuską i będzie "po psie":evil_lol: Quote
_Goldenek2 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Śliczny psiak. Może Beret? ;). Majuska, pani Anna z NS adoptowała jakiegoś psiaka ze swojego terenu. Quote
Becia66 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 no nie wiem, przecież był u tego gościa przez 4 miesiące to musiał sie jakoś nazywać.... Quote
figa33 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 ale go wywalił na mróz może nowe imię odmieni los psiaka ? mojego Rudolfa wywalili w ten sam sposób jak był szczeniakiem trzy miesiące musiał sobie radzić sam... ech.. nie mają serca... ale , kto wie ,może dzieci też uznają ,że na starość tatuś już niepotrzebny Quote
figa33 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku jak najmniej piesków i kotków w przytulisku duuużo zdrowia i spokoju dla wszystkich kochanych ciotek Quote
majuska Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Młody ma na imię Feliks Byłam dziś u psiaków z Agatką, jak obrobię materiały filmowe to powstawiam :) Niestety szykuje się nam dużo dużo roboty:-( Dziewczyny dostały zgłoszenie, że w pobliskiej miejscowości od jakiegos czasu ludzie wyrzucaja psy pod lasem i biega ich już tam 7, pewien człowiek który otwiera im na noc swoją szopę poprosił o pomoc, nie daje rady, lada chwila pewnie suki będą miały cieczki, pojawia się więc zapewne szczeniaki, itp. itd......ludzie z gminy mają jechać tam po wekendzie odławiać te psiaki i oczywiście trafią do przytuliska, trzeba będzie ostro rękawy "zakasać":shake::shake: Nie wiadomo na razie jakie to psiaki, podobno nieufne, trochę dzikie, więc łatwo nie będzie:-( Quote
majuska Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Zapraszam do Feliksa: http://www.dogomania.pl/threads/199334-Feliks-psi-dzieciak-z-ciepłej-kanapy-na-mróz-szuka-pilnie-domku!!?p=16027868#post16027868 Quote
majuska Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 [video=youtube;Dz3LCktXmK8]http://www.youtube.com/watch?v=Dz3LCktXmK8[/video] Quote
Becia66 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 majuska napisał(a): Nie wiadomo na razie jakie to psiaki, podobno nieufne, trochę dzikie, więc łatwo nie będzie:-( strasznie mnie to martwi bo nie wyobrażam sobie, że nagle może przybyć aż 7 psiaków i to dzikawych....:shake: My z kontaktowymi mamy problem żeby je wyadoptować.... Quote
majuska Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 patrzcie jakiego maila dostałam: Witam, jestem hodowcą szynszyli i chciałbym zaoferować Państwu pomoc w postaci karmy dla zwierząt którą może być mięso z szynszyli. Moja ferma jest duża, i mam dosyć sporo takiego mięsa, jest ono oczywiście surowe i zamrożone, natomiast zwierzaki w schronisku mogłyby się nim śmiało pożywić. Cena za mięso to 1kg - 1zł. Jeśli są Państwo zainteresowani to proszę o odpowiedź. Quote
Dzika_Figa Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 majuska napisał(a):patrzcie jakiego maila dostałam: ... bez komentarza... Quote
Majka0010 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Że co? Masakra;/ Mam nadzieję,że to żart;/ Quote
karolciasz28 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Majuska, Becia co z tymi wylęknionymi psinami??:shake: Quote
majuska Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Nic na razie nie wiadomo, pewnie się "chłopakom " z gminy nie śpieszy na odławianie ich:roll: Ale mam też dobrą wiadomość: Wszystkie dziewczynki : Ala, Fela i Mela mają domki:multi: Quote
Becia66 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Nie wiem jak to Justynka z Madzią robią, że wszystkie kotki domki łapią. I to dobre domki. Z adopcją psów widzę gorzej nam idzie....chociaż powodów do narzekań tez wielkich nie mamy. Quote
_Goldenek2 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Na stronie http://www.tesco.pl/schroniska/index.php jest głosowanie - schronisko z największą ilością głosów dostanie karmę. Quote
Recommended Posts