majuska Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 bardzo sie cieszę, że te wasze allegra i wkład pracy nie ida na marne :) to fajnie działa motywacyjnie :) Małgosiu podmień może na tą nową kuleczkę biszkoptową, nie maiłam dziś kompletnie czasu na ogłoszonka dla niej:shake: sunia jeszcze parę dni w sumie nie jest do adopcji bo dziewczyny ją obserwują i podleczają, ale przecież ogłaszać można...imienia nie ma....prosze tylko o kontakt do Justynki, czyli tel. 602 670 139 Quote
Florentynka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Bardzo się cieszę, że Kropeczka poszła do domu. A mała kremowa przecież miała być Tekturka ;) - ja bym ją z takim imieniem wystawiła na allegro Quote
Dzika_Figa Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Podmienię nocną porą, teraz muszę do sklepu, brokuły mężowi kupić ;-) Faceci to mają zachcianki... Quote
majuska Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Dzięki wielkie!! Może być Tekturka, myślę , że to bardzo intrygujące imię :) SMSnę Justynce o tym pomyśle, żeby w razie czego wiedziała po które zwierzę są telefony. Biały Książe też potrzebuje ogłoszonek :) Z tego domku który coś tam napomykał nic jednak nie wyszło .... P.S. Brokuły są fajne Quote
Dzika_Figa Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Będzie Tekturka wobec tego. P.S. Brokułysą fajne, ale zostały zmienione na grzyby, bo pieszczotliwie powiedziałam do TŻ "grzybie" i mu się pomysł na obiad zmienił ;-) Quote
Becia66 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Wow, paczka wygląda imponująco, widzę że i Śrubie sie spodobała. Dziękujemy bardzo Dzika_Figo, jak będziesz w styczniu w Boguchwale i będziesz głodna to ci jedną otworzymy....:diabloti: Quote
figa33 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 wow ,ale paka !:loveu: i Kropka ma domek !!! super !!!:loveu: bardzo mnie to cieszy , bo po poszukiwaniach Leona w W-wie , to załamka...:shake: Kropeczka też ma u mnie allegro ,ale kończy się dziś wieczorem więc już nie ma co zmieniać.. fajnie ,ze mała ma już swoich państwa !! może Reksiowi i Emisi też się poszczęści.. Quote
Becia66 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='figa33'] może Reksiowi i Emisi też się poszczęści..[/QUOTE] A Terry ? :shake: - tragedia. To chyba największa i niezrozumiała dla nas porażka.... Siedzi bida zamknięta w boksie, a tyle w nim energii niespożytej, tyle radości tłumionej....Przynajmniej teraz smacznych puszek od Dzikiej_Figi poje i będzie to jedyna przyjemność w jego smutnym życiu. Quote
figa33 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 tak , Terry nie ma szczęścia , ech..:shake: Quote
Dzika_Figa Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Kropka podmieniona na Tekturkę. Matka mówi (niehc ona lepiej napisze, po cos jej to konto zakładałam), że Kropka to widać szczęśliwe imię i że może powinnyśmy Terryego przechrzcić na Kropka... Nie wiem, może? Quote
Becia66 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 może Kropek ? bo jak by nie patrzeć to jakieś kropki rude ma.... Quote
Basia1968 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Majuska serdecznie dziękuję za przewiezienie boksiuni szkieletka!!! jestem wdzięczna niesamowicie. To takie biedne kochane stworzonko. Quote
majuska Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Basiu nie ma sprawy, Tobie się należą podziękowania za pomoc dla tej boksi...a rzeczywiście obraz nędzy i rozpaczy, wyeksploatowana bida przez jakiegoś chama:shake::-( Mam nadzieję, że teraz już tylko " zgórki " będzie miała. A odnośnie Kropki , to ja miałam dzis całkiem fajny telefon o nią....i masz babo placek, albo cisza głucha przez miesiąc, albo potem wszyscy na raz:shake:...chyba dlatego, że allegro się kończy i na górze jest , nie? Quote
Dzika_Figa Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Do końca 5 dni... to nie wiem. I podmianiłam już na Tekturkę, tylko miniaturka tradycyjnie ta sama... nie lubi mnie to allegro Quote
Becia66 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Byłam u psiaków dzisiaj, jakoś tak smutno tam i cicho....Dostały gotowane oczywiście, Terry pobiegał, Emilka na spacer zabrana ale wcale nie była szczęsliwa z tego powodu. Co rusz ciągnęła do psiaków z powrotem albo się kładła poddańczo na pleckach. Ponosiłam ją trochę na rączkach i to się jej chyba podobało ale na swoim wybiegu najszczęsliwsza. :shake: Przyszedł potem [B]Pan ,,Bułka[/B]'' / starszy gościu co ich czasem dokarmia/ i miałam z nim urwanie głowy bo nie dośc, że dawał psom kanapki z serem wbrew moim protestom że już jadły i nie głodne, to znalazł we mnie słuchacza do wspominek z lat młodzieńczych i nie mogłam sie od niego uwolnić. Na koniec wyciągnął jeszcze reklamówkę z gotowanymi płuckami - na co już ostro zareagowałam i płucka wylądowały na haku do jutrzejszego pokarmienia. Jak się dzisiaj po tym wszystkim nie posrają to będzie sukces. Reksiu jutro rano idzie na badania. Quote
majuska Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Fajnie, że Reksik na te badania idzie, będzie cokolwiek jasne..... Z Panem Bułką też się użeram zawsze w niedzielę, najgorsze jest to, że to starszy człowiek, jest przekonany, że dobrze robi, poświęca swój czas i zdrowie, drepta do psiaków spory kawałek....i co tu z takim zrobić:roll: Quote
Florentynka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Namówić, żeby zamiast żarcie przynosić zabierał Wojtusia na spacer... Quote
figa33 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 też jestem za zmianą imienia Terrego , nie to ,ze brzydkie , ale coś trzeba chłopakowi zmienić może zły los się odwróci a to biszkoptowe cudeńko to biegusiem domek znajdzie no i Pan Kot to zjawisko prawdziwe Quote
Dzika_Figa Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Zmieńmy, ale nie na Kropek... to brzmi idiotycznie... Quote
Florentynka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Na Terror? Żeby było podobnie do Terry? Quote
figa33 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 niech nie będzie podobne , inne , niech mu odmieni los Terror to może nie , te biedne kury.... Quote
Florentynka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Właśnie o kurach myślałam i dlatego mi ten Terror przyszedł do głowy. A tak serio to rzeczywiście powinno być całkiem inne to nowe imię. Quote
Florentynka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Na parówkowym wątku ktoś proponuje prezent dla jakiejś otyłej parówy w postaci karmy RC. Moja siostra bardzo słusznie pomyślała o Wojtusiu. Quote
majuska Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Fajnie by było Asiu i doceniam dobrą wole, alę obawiam się, że ta karma się po prostu zmarnuje, musiałby siedzieć zamkniety wciąz w boksie i nie mieć dostępu do żadnego żarcia, to może się nie udać, a na marnowanie takich dóbr chyba na dogo nie można sobie pozwolić, gdyby jakis tymczas był dla niego i pilnował tego to wtedy jak najbardziej.....zapytam jeszcze dziewczyn co o tym sądzą. Quote
Florentynka Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Tego jest trochę - jakieś 3 kilo chyba. Quote
Recommended Posts