Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

bardzo sie cieszę, że te wasze allegra i wkład pracy nie ida na marne :) to fajnie działa motywacyjnie :)
Małgosiu podmień może na tą nową kuleczkę biszkoptową, nie maiłam dziś kompletnie czasu na ogłoszonka dla niej:shake: sunia jeszcze parę dni w sumie nie jest do adopcji bo dziewczyny ją obserwują i podleczają, ale przecież ogłaszać można...imienia nie ma....prosze tylko o kontakt do Justynki, czyli tel. 602 670 139

Posted

Dzięki wielkie!! Może być Tekturka, myślę , że to bardzo intrygujące imię :) SMSnę Justynce o tym pomyśle, żeby w razie czego wiedziała po które zwierzę są telefony.
Biały Książe też potrzebuje ogłoszonek :) Z tego domku który coś tam napomykał nic jednak nie wyszło ....

P.S. Brokuły są fajne

Posted

Wow, paczka wygląda imponująco, widzę że i Śrubie sie spodobała. Dziękujemy bardzo Dzika_Figo, jak będziesz w styczniu w Boguchwale i będziesz głodna to ci jedną otworzymy....:diabloti:

Posted

wow ,ale paka !:loveu:

i Kropka ma domek !!! super !!!:loveu:
bardzo mnie to cieszy , bo po poszukiwaniach Leona w W-wie , to załamka...:shake:
Kropeczka też ma u mnie allegro ,ale kończy się dziś wieczorem więc już nie ma co zmieniać..
fajnie ,ze mała ma już swoich państwa !!
może Reksiowi i Emisi też się poszczęści..

Posted

[quote name='figa33']

może Reksiowi i Emisi też się poszczęści..[/QUOTE]

A Terry ? :shake: - tragedia.
To chyba największa i niezrozumiała dla nas porażka....
Siedzi bida zamknięta w boksie, a tyle w nim energii niespożytej, tyle radości tłumionej....Przynajmniej teraz smacznych puszek od Dzikiej_Figi poje i będzie to jedyna przyjemność w jego smutnym życiu.

Posted

Kropka podmieniona na Tekturkę.
Matka mówi (niehc ona lepiej napisze, po cos jej to konto zakładałam), że Kropka to widać szczęśliwe imię i że może powinnyśmy Terryego przechrzcić na Kropka... Nie wiem, może?

Posted

Basiu nie ma sprawy, Tobie się należą podziękowania za pomoc dla tej boksi...a rzeczywiście obraz nędzy i rozpaczy, wyeksploatowana bida przez jakiegoś chama:shake::-( Mam nadzieję, że teraz już tylko " zgórki " będzie miała.

A odnośnie Kropki , to ja miałam dzis całkiem fajny telefon o nią....i masz babo placek, albo cisza głucha przez miesiąc, albo potem wszyscy na raz:shake:...chyba dlatego, że allegro się kończy i na górze jest , nie?

Posted

Byłam u psiaków dzisiaj, jakoś tak smutno tam i cicho....Dostały gotowane oczywiście, Terry pobiegał, Emilka na spacer zabrana ale wcale nie była szczęsliwa z tego powodu. Co rusz ciągnęła do psiaków z powrotem albo się kładła poddańczo na pleckach. Ponosiłam ją trochę na rączkach i to się jej chyba podobało ale na swoim wybiegu najszczęsliwsza. :shake:
Przyszedł potem [B]Pan ,,Bułka[/B]'' / starszy gościu co ich czasem dokarmia/ i miałam z nim urwanie głowy bo nie dośc, że dawał psom kanapki z serem wbrew moim protestom że już jadły i nie głodne, to znalazł we mnie słuchacza do wspominek z lat młodzieńczych i nie mogłam sie od niego uwolnić. Na koniec wyciągnął jeszcze reklamówkę z gotowanymi płuckami - na co już ostro zareagowałam i płucka wylądowały na haku do jutrzejszego pokarmienia. Jak się dzisiaj po tym wszystkim nie posrają to będzie sukces.
Reksiu jutro rano idzie na badania.

Posted

Fajnie, że Reksik na te badania idzie, będzie cokolwiek jasne.....
Z Panem Bułką też się użeram zawsze w niedzielę, najgorsze jest to, że to starszy człowiek, jest przekonany, że dobrze robi, poświęca swój czas i zdrowie, drepta do psiaków spory kawałek....i co tu z takim zrobić:roll:

Posted

też jestem za zmianą imienia Terrego , nie to ,ze brzydkie , ale coś trzeba chłopakowi zmienić
może zły los się odwróci
a to biszkoptowe cudeńko to biegusiem domek znajdzie
no i Pan Kot to zjawisko prawdziwe

Posted

Fajnie by było Asiu i doceniam dobrą wole, alę obawiam się, że ta karma się po prostu zmarnuje, musiałby siedzieć zamkniety wciąz w boksie i nie mieć dostępu do żadnego żarcia, to może się nie udać, a na marnowanie takich dóbr chyba na dogo nie można sobie pozwolić, gdyby jakis tymczas był dla niego i pilnował tego to wtedy jak najbardziej.....zapytam jeszcze dziewczyn co o tym sądzą.