Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

Jeszcze takie znalazłam:
tam w plastikowym wiadereczku panowie zakupili zestaw Royala dla szczeniaków :) i jeszcze ubranko zostało na 2 dni wzięte, bo szwy jednak Justynka zaleciła zdjąć w poniedziałek dopiero, podobno nieopodal mają weta , wiec wszystkiego dopilnują.

Muszę w pierwszym poście porobić porządki....:)

Posted

I kolejna kocia bida do adopcji, na razie u Justynki w gabinecie przesiaduje.

Młodziutki 4 miesięczny wesoły kocurek Bronek na razie jest odrobaczony i ma leczony świerzb w uszkach, niedługo też będzie zaszczepiony. Fajny, pogodny, ładnie się bawi, zgadza się z rezydentem Mietkiem i obserwuje go cały czas, tez chciałby być już taki dorosły :) Wzięty na rączki ładnie się tuli i pomrukuje z zadowolenia.

Posted

Sprawą Tediego miała zająć się karolciasz28..
Prosiła mnie o namiar na Tomka więc przekazałam i zostawiłam to im do załatwienia, nie dogadali się chyba. Teściowej psia się podobała, ale chcieli więcej fotek a jeszcze lepiej zobaczyć go osobiście.
Chyba się nie doczekali bo pojechali do schroniska w Orzechowcu i tam zaadoptowali pieska.
Szkoda że nie wyszło. Mam nadzieję że Tedi szybko znajdzie domek.

Posted

[quote name='Dzika_Figa']mam wykupiony pakiet, majuska chciała Tosię ogłaszać ale jej już nie trzeba to mogę Tediego podczepić[/QUOTE]

Podczep go proszę Dzika_Figo - bardzo proszę...

Posted

[quote name='Becia66']To się majuska uśmieje jak przeczyta allegro, a raczej przerażona będzie....:diabloti:

E tam przerażona....wszystko się zgadza, oprócz tego, że Wojtuś zaprzyjaźnia się ze wszystkimi którzy mają przy sobie coś do jedzenia:evil_lol:..Beciu nie nabijaj się z Wojtusia:mad:
Musimy się jakoś wziąć za niego, chociaż to "dziwny" psiak..po prostu nie możemy go rozgryźć....pewnie ma za sobą traumatyczne przeżycia.

Posted

Nic figuś, nic, wszystko jest ok :)
Tak jak napisałam, nie możemy do końca Wojtusia rozgryźć i czasem się zastanawiamy jak to mu tego domku szukać..i czy wogóle sie uda:roll: Raz jest sympatyczny, kiedyś mnie obwarczał strasznie, na mojego TZta sie kiedyś okrutnie wydzierał...ostatnio przyjaciel jak do rany przyłóż...kurna nie wiadomo o co chodzi :)..na tych fotkach w allegro taki kochany przytulak, a tydzień później już wielka rezerwa...ale to wszystko pewnie wynik ciężkich przejść :)

Posted

[quote name='majuska'] Raz jest sympatyczny, kiedyś mnie obwarczał strasznie, na mojego TZta sie kiedyś okrutnie wydzierał...ostatnio przyjaciel jak do rany przyłóż...kurna nie wiadomo o co chodzi :)..na tych fotkach w allegro taki kochany przytulak, a tydzień później już wielka rezerwa...ale to wszystko pewnie wynik ciężkich przejść :)[/QUOTE] zapomniałas dodac, że Becię ugryzł, aż krew się lała.....ale to z mojej winy bo w upale zlałam go wodą, a Wojtek tego bardzo nie lubi. A chwilę potem chciałam wojtusiowej czułości to mnie dziabnął ..../ inna sprawa, że ja mądra wsadziłam mu rekę do budy/

Posted

Wojtuś ukochał sobie Agatę z Boguchwały, uważa ją za swoją Panią, cieszy się jak szalony kiedy przychodzi do przytuliska. Na wszystko jej pozwala, chodzi za nią krok w krok....

Posted

to już rozumiem:cool3:
"Zaprzyjaźnia się ze wszystkim
pieszczoch , łakomczuszek , zgadza się ze wszystkim psami,
odrobinę nieśmiały..."

o rany , to muszę pozmieniać ...
ale koczował na tym przystanku?
o Wojtuś humorzasty troszkę...hmm ..i jak tu napisać..?

Posted

Figuś nic nie zmieniaj...po prostu jak ktoś zadzwoni to się będzie rozmawiać o jego humorkach, tam nie ma żadnych nieprawdziwych rzeczy :)
Na przystanku koczował i to dosyć długo, chyba ze 2 miesiące..
Myślę, że odradzałabym dom z małym dzieckiem, ale jak ktoś rozważny się w Wojtusiu zakocha to proszę bardzo :)