Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

Fajna Lenka, nie?

I wiecie co??
Wszystko wskazuje na to, że nie wróci do Boguchwały:multi::multi:
Umówieni jesteśmy z przyszłym domkiem na "odbiór" w przyszłą sobotę, jak Lenka będzie miała już szwy wyciągnięte, Lenka pojedzie do Gorlic, do domku z ogródkiem - oczywiście spanie w łóżku, ogródek to tylko dodatkowa atrakcja.
Po raz kolejny ciocia figa swoim allegro wyczarowała nam domek:loveu:

Posted

super wiadomość - bardzo sie cieszę bo już nas głowa bolała co dalej z Lenką...
A zdjęcie z królikiem świetne. Gdyby to Terry siedział na kanapie to królika już pewnie niet....:diabloti:

Posted

bardzo się cieszę !!:loveu::loveu::loveu:
Lenka będzie mieć domek !!

i pozwolę sobie wkleić taki oto filmik , który podkradłam z wątku Leona wyrzuconego wraz z innym psem na autostradę , przyjaciel Leona został zabity , ale ponieważ zakończenie wątku jest szczęśliwe dla Leona ( znalazł dom ) , a dawnemu właścicielowi psów życzę po chrześcijańsku wszystkiego co najgorsze...

obejrzyjcie bo fajne, tak dla oderwania się od smutków
http://www.youtube.com/watch?v=nHlJODYBLKs

Posted

przepraszam ale zaglądnijcie- jesteśmy bez pomysłu
Czy mam powrócić na stację benzynową- Vanilek

http://www.dogomania.pl/threads/1929...onego-Vanillka!!
Witam. Bardzo proszę o choćby najmniejszą deklarację na Vanilka - na hotelik dla niego.
Mieszkał on na stacji benzynowej. trzy tygodnie temu został zabrany przez wolontariuszkę . Niestety nie może mu zapewnić miejsca w domu . Piesek mieszka w klatce w piwnicy.
Jeśli nie zbierzemy deklaracji trafi do schronu. Czy mamy wywieźć go znów na tę stację aby zginął pod kołami samochodu?.
Bardzo proszę. Wanda

Posted

No to robię psiakom banerek ...Jest Bono, Reks, Terry, Emilka, Tosia... tak mi wyszło z listy w pierwszym poście. Kogoś brakuje?
Majuska - watek Łatka nie działa w pierwszym poście - no i chyba możesz dopisać, że ma dom...

Tak sobie myślę...
Czy nie byłoby Wam wygodnie założyć galerię na picasie i tam wrzucać wszystkie zdjęcia?
Bo potem łatwiej znaleźć te najbardziej ogłoszeniowe itd i nie trzeba kopać po wątkach...

Posted

Becia66 napisał(a):
jutro dzwonię do tej babki z samego rana bo jak to cudeńko odwieżć z powrotem do przytuliska....
Tylko 6 kg mówisz ? Była ważona ?

ale ludzie są porypani. Pierwsze dzwoni do mnie kobita podniecona, że chce pieska, nawija przez telefon jak nakręcona,że dojrzeli, że marzą, że ośmioletni synek nie może sie doczekać. Prosi o zdjęcia, potem mówi że takie sliczne, że nie wie którego wybrac / Tosia, Lenka, Teddy, Noddie i Punia od Majki/. I cisza. Po 2 dniach dzwonię w sprawie Lenki, a ten babsztyl od kilku dni nie odbiera telefonów. Wysłałam w sobotę maila, że nie mogę sie dodzwonić, a kobita dalej milczy.
Czy nie prościej powiedzieć od razu, że się rozmysliła ? Co za durne uniki, niech spada.

Posted

niestety, większość ludzi ma problemy z wycofaniem się z czegokolwiek...
Nie przejmuj się - to nie był dom dla zadnego z psiaków. Nie chcemy takich ludzi.

Jakie kolory banerków sobie ciotki życzą?
Zrobię dla każdej własny jak trzeba będzie ;)
Ja to na przykład mam teraz na wrzosowe fiolety fazę

Posted

A do mnie już 3 razy dzwonił facet, że szuka ONka ( jeszcze gdzieś znalazł ogłoszenia Ramzesa ) ja mu polecałam Reksa, ale on chce młodego..po tygodniu dzwoni znów czy nie mamy jakiegoś młodego Onka...i dziś znowu...na Reksia się nie daje namówić, chociaż na zobaczenie go:shake:

No nic....
Tymczasem byłam dziś u psiaków, smutno tam, jesień idzie....
Mam filmik z Tedim, może do allegro go dokleić figuś??, taki smutas w tym filmiku wyszedł...może kogoś wzruszy?

[video=youtube;dxMNziJntAo]http://www.youtube.com/watch?v=dxMNziJntAo[/video]

Tośka ma cieczkę i może biegać tylko z Emilką, a tak biedulka cały czas w boksie siedzi..

[video=youtube;uRt9A29-GVg]http://www.youtube.com/watch?v=uRt9A29-GVg[/video]

Czuć, że zima nadciąga, jeszcze teraz resztki słoneczka w dzień grzeją, a co potem? Przywieziono słomę, musimy zorganizować akcję przygotowania bud do zimy.

Posted

majuska napisał(a):
No superowe Ci to wyszło, a rozmiarowo to jest w porządku??

a nie wiem, bo już się pogubiłam w tym, co wolno a co nie.... Jeśli obowiązuje polityka 500x 100 pikseli to łamię przepisy w obie strony...

Dobra, zmniejszyłam do 100x350- czyli jescze jest miejsce na jeden banerek 100x150

Posted

[quote name='Becia66']Rewelacja, o czyms takim myślałam, szkoda tylko że nie może być ten większy....
Dziękuję ci bardzo Dzika_Figo...
A w sumie czemu ty jesteś dzika ?

Bo Figa jest dzika ;-)

Pracuję nad wersją gdzie zdjęcia psiaków będa większe, bo na tym niższym to juz mało co widać.
I czekam na żądania kolorystyczne i inne