Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

Figuś, Reksio jak najbardziej do ogłaszania, miał problemy ze skórą też, ale już jest wyleczony, myślałysmy jutro podjechać znów do psiaczków, więc może coś "dofocimy" chlopaka, ja zreszta mam trochę jego różnych fot więc zmontujemy mu lada chwila jakiś wątek.
Jeszcze Wojtuś nam został...nie ma go w pierwszym poście , ale w przytulisku siedzi......

Posted

jesuuuu , jak to Wojtuś ?:shock:
rany , nie wiem dlaczego zakodowałam sobie ,ze ta śliczna , jaśniutka paróweczka ma domek ....:wallbash:
nawet dziś myślałam o nim .....:shake:

Posted

mój poprzedni post nieaktualny, bo zamiast troszke poszperać to od razu napisałam.

chodzi mi o Muszkę!
jeśli znalazłby się kochający dom Poznaniu byłaby jakakolwiek możliwość dowozu? czy ktoś o dobrym sercu by pomógł?

Zakochałam się, już zbombardowałam mailami adres podany na allegro.

Baaaardzo proszę o więcej zdjęć Muszki, o więcej informacji.

z góry dziękuję za pomoc!

Posted

Guci chyba cieczka się zaczyna, Justynka chciałaby ja wysterylizować i Emilkę , ale kurczę potrzebny nam taki kilkudniowy tymczasik żeby bezpośrednio do przytuliska po operacji nie poszły, kto może pomóc??? 3-4 dni !!

Posted

Figuś, bo ich chyba nie ma więcej:oops:
Ja mam jeszcze troszkę innych , bardziej ogłoszeniowych w komputerze, ale nie wiem co sie stało ( albo wiem - Śruba:mad: ) po prostu nie chce mi sie folder z nimi otwierać, albo jedno na minutę, nie idzie nic wybrać:angryy:....musze czekać aż TZ wróci i mi coś z tym zrobi. Spróbuję jeszcze po południu cokolwiek zrobić.

Posted

W sprawie Muszki są do Justynki telefony....póki co sunia zdrowieje i nie ma jakiś konkretnych deklaracji, ale zainteresowanie jest duże.
Jest niestety ogromny wysyp małych kociaków...dziewczyny nie ogarniają...gdyby ktoś słyszał, o jakimś fajnym domku dla małego kociaka prosimy o kontakt!!

Posted

Dostałam od Justynki fotki niektórych kociaków do adopcji.
Komu?? Komu???

Do adopcji będa za 2 tygodnie takie cudeńka, znalezione nad Wisłokiem w pudełku , w tej chwili jeszcze dziewczyny je odkarmiają butelkami, 2 czarne to kocurki i 2 kolorowe to kociczki:

Troszke starsze ok. 3 miesięczne:

kocurek:

i kotka:

Może ciocia Gunia nam je wklei na swoją stronkę:cool3:, prosimy bardzo:p
Telefon kontaktowy:
602 670 139

Florentynko jakbyś miała gdzieś u siebie domek dla kotka to ja w przyszłą sobotę jadę do Krakowa i mogłabym przywieźć:razz: