majuska Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Właśnie mi Justynka dała cynk, że dziś w kościele w Boguchwale cały dzień łaził mały rudy kociak i właśnie wylądował u nic w gabinecie....fotki jakby co to dopiero we wtorek pewnie dam radę. [B]Florentynko[/B] śliczny mały rudy kocurek jest:razz: Quote
Florentynka Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Nie kuś, nie kuś...chyba nie lubię zwierzątek, poza tym. Quote
Becia66 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Florentynka']Nie kuś, nie kuś...chyba nie lubię zwierzątek, poza tym.[/QUOTE] nie cygań bo wszyscy wiemy, że rudego szukasz.... Quote
majuska Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Justynka mówiła, że zawalisty jest:) Tłukli się tam z tą kociczką i Mietkiem -cukrzykiem, więc rorywkowy z niego gość, podobno zabiedzony...trzeba się nim konkretnie zająć:cool3: Może po prostu przez ogrodzenie Ci przerzucimy...:) Ostatnio jest to w modzie....:roll: Quote
Becia66 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='majuska'] Może po prostu przez ogrodzenie Ci przerzucimy...:) Ostatnio jest to w modzie....:roll:[/QUOTE] przynajmniej w okolicach Rzeszowa ale w Krakowie tez sie pewnikiem przyjmie ..... Quote
Florentynka Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 No jak przerzucicie to nic nie będę mogła na to poradzić... Quote
majuska Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Rudy z kościoła ;) pojechał do nowego domku dziś ( jeszcze z Orzechowego ogłoszenia dzwonili i nakręciłam Państwa ) Kiciulka czarno-rudawa juz praktycznie zdrowa czeka na domek, jest przesłodka:) Quote
Dzika_Figa Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 No proszę, jeszcze nie zdążyłyście na dobre zaplanować przerzucania Rudego przez Florentynkowe ogrodzenie, a już się dom znalazł... Co te koty tak idą łatwo? Żeby z psami tak było... Quote
majuska Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Kuźwa.. U nas w regionie: http://www.dogomania.pl/threads/192202-Szukam-pomocy-dla-dręczonego-psa!!! I znikąd pomocy:angryy: Boże gdzie ja mieszkam:shake: Quote
majuska Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 [quote name='majuska'] Kitka znalazła domek u Justynki sąsiadki w bloku :) ( pod latarnią najciemniej ;) ) Tylko w sprawie psiaków kompletna cisza..... Quote
Dzika_Figa Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Justynka powinna rozwazyć promocję "przy adopcji kota - pies gratis!", bo kiciuchy mają widzę dużo lepsze branie Quote
majuska Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Bono: Booonooo..nieeeee Marcel to uwielbia...;) Postępy w leczeniu choroby skóry są olbrzymie, psiak ma w sobie olbrzymie pokłady energii, jest to psiak bardzo łagodny, ale silny , szalony i ma niespożytą energię, skąd my weźmiemy dla niego domek??:placz: Zrobić mu jakąkolwiek nierozmazaną fotę, to nie lada wysiłek...:) taki kochany łobuz z niego :) Quote
Dzika_Figa Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Majuska... nie poznałam go... dopiero, jak przeczytałam ż epostępy w leczeniu skóry ogromne, to skojarzyłam z tamtym zabiedzonym psem... Trzeba go ogłaszac jako psa dla aktywnych Quote
majuska Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Dla bardzo aktywnych :)...dużym plusem i tak jest to, że to psiak łagodny i wesoly i nie ma w nim cienia agresji, spokojny jest tylko przy robieniu koopy;) Ciotki pomóżcie , pod jaką rasę go najlepiej podciągnąć, bo mordziaga taka bokserowa chyba, ale nawet kombinowałyśmy rodezjana??? Co wy na to ?? Quote
matinestka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Marcelek :loveu: ależ on rozkoszny :) a Bono to prawdziwy, elegancki przystojniaka :D a z typem rasy to rzeczywiście, ni to bokser, ni rodezjan, ni bullowaty ni molosowaty :/ of corse kradnę zdjęcia na face:D Quote
Becia66 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 chyba mix Rodezjana trzeba ogłaszać, to tak ładnie brzmi....:cool3: Quote
majuska Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 Z ekipy trzech kociaków odkarmianych butelką została jedna kociczka tylko, jeszcze w niedzielę było ich trzy ( nie wiem jak te dziewczyny w Boguchwale to robią, ale jakoś się udaje im z tymi kociakami ) To jest cała trójeczka Pamela, Pepsi i Pedro: A została nam, delikatna, najsłabsza z całej trójeczki kociczka Pepsi, ma 8 tygodni, jest bardzo spokojna i szuka troskliwego i bardzo kochającego domku, najlepiej takiego, żeby mieszkała wewnątrz. Oto Pepsi: Quote
Becia66 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 śliczna koteczka, dobrze że cała reszta domki znalazła bo był moment załamki że taka ilość w jednym czasie. Quote
Becia66 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Zapraszam na wątek naszego Marcelka - cudnego mix cocer-spanielka. Nie zakładałysmy wątku wcześniej w przekonaniu że długo w przytulisku nie posiedzi. A siedzi już ponad miesiąc i widoku na domek nie widać... Quote
karolciasz28 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 [quote name='Becia66']Zapraszam na wątek naszego Marcelka - cudnego mix cocer-spanielka. Nie zakładałysmy wątku wcześniej w przekonaniu że długo w przytulisku nie posiedzi. A siedzi już ponad miesiąc i widoku na domek nie widać... Beciu link!:eviltong::eviltong::evil_lol: Quote
Becia66 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 już podają, gapa ze mnie jak zwykle. http://www.dogomania.pl/threads/192818-Marcel-hebanowy-szczeniak-mix-cocer-spaniela?p=15376927#post15376927 Quote
majuska Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Nie da sie iść Beciu.....to link do fotki:grin::grin: Quote
Recommended Posts