Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

To małe rozdarte dziś zawoziłam, darła się całą drogę do Sanoka , ale opłaciło się, będzie miała cudowny, ciepły i bardzo troskliwy domek, bardzo lubię w takie super miejsca zwierzaki zawozić , to wielka radocha widzieć, że jednak jeszcze gdzieś są fajni ludzie i fajne domki....kto wie..może niebawem dowieziemy tam kolegę lub koleżankę :)

Posted

ooo , a ja nie wiedziałam ,ze przytulisko nazywa się "Cztery Łapy":lol:
fajnie ,że ma własną stronkę w Kundelku
oj , psiaczki pogoda sprzyja , oby jak najdłużej było ciepło...

Posted

figa33 napisał(a):
ooo , a ja nie wiedziałam ,ze przytulisko nazywa się "Cztery Łapy":lol:

No....ja w sumie też niedawno się dowiedziałam :)
Figuniu dziękujemy Ci bardzo za piękne allegra dla naszej całej czwórki:Rose:

Posted

ooo , przecież Kropka to bliźniaczka Lenki...
a miałam jeszcze niedawno kontakty po Lence , dlaczego mi to umknęło ?...:shake:
zrobię małej ogłoszenie
a gdzie Kropka teraz przebywa ?

Posted

To jak robimy z tym allegro? Nie chcę się z Figą dublować, bo nas to obie po kieszeniach szarpnie nieżle, więc może róbmy na zmianę - będzie sprawiedliwie, różnorodnie i zachowamy stałośc ogłaszania psiaków

Posted

Ale miło przeczytać że Ci mnie brakowało.:lol::loveu: a miałam trochę uroczystości w szkole i mały remoncik w domu. ;-)
A na bazarek to byn niała fanty, ake nie wiem jakby Wam to dostarczyc. Planuje coś pozbierać przed zimą dla Boguchwały, to może jakbym to zawoziła to byś my się umłówiły w przytulisku?:razz:

Posted

[quote name='majuska']Dzika Figo jasne, że na zmianę, będziemy Wam bardzo wdzięczne, musimy się na jakis bazarek zmobilizować , coby tak po kieszeni nie szarpało:roll:[/QUOTE]

majuska ja mam fanty jak wiesz - to może się zmobilizujemy ? Nie ma co odwlekać bo wyjeżdżam 25.11 i mnie chwilę nie będzie.
Kupiłam dzisiaj nowy aparat bo stary nawala i własnie ładuję akumulator. Może coś popstrykam.

Posted

[quote name='Becia66']majuska ja mam fanty jak wiesz - to może się zmobilizujemy ? Nie ma co odwlekać bo wyjeżdżam 25.11 i mnie chwilę nie będzie.
Kupiłam dzisiaj nowy aparat bo stary nawala i własnie ładuję akumulator. Może coś popstrykam.[/QUOTE]

Beciu popstrykaj, jak chcesz to mi wyślij na maila z opisami i cenami, ja też coś popstrykam co mam u siebie i zrobię ten bazarek , będziemy walczyć o jakąś kasiorkę:)

Posted

W gabinecie nowy kociak, około półtoraroczny burasek, po paskudnym wypadku, potrącony przez samochód:
mocno poobijany, jest po operacji, ma pośrubowane kości, poskładane kręgi, przed nim długa rekonwalescencja..póki co szukamy właściciela ( jeżeli ktos będzie gdzieś wklejał fotki do ogłoszeń to prosze bez tego pierwszego bo to może zniechęcić właściciela do odbioru kotka ) najgorsze jest to, że ogonek póki co nie ma czucia.....przy okazji operacji kocurek został wykastrowany. jest bardzo grzeczny , pieszczoch z niego straszny, pomimo ogromnego cierpienia łasi sie do ludzi i głośno mruczy. Póki co koszty operacji wyniosły 400 zł:shake: