Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Deklaracje na hotelik[/B]:
Akrum - 15zł
andzia_F - 30zł
Asia_klero - 5zł
Baldek2 - 20zł
BasiaD - 20zł
Beataczl - 30zł
Bjuta - 5zł
Blanka - 10zł
_Goldenek2 - 15zł
Grzenka - 10zł
Izabela1234 - 15zł
Jolanta08 - 10zł
Kaas1 - 20zł
kamila_s - 40zł
karusiap - 10zł
kathrby - 10zł
kmurdz - 30zł
Leyla - 50zł
li1 - 10zł
lilo - 10zł
MakS - 5zł
migama - 10zł
Ola la - 15zł
Pies Wolny - 20zł
Ubocze - 5zł

[B]razem[/B]:420zł(400złna hotel+20zł na comiesięczne, wyróżnione allegro.)

Za maj zapłacili:
Asia_klero - 5zł
BasiaD - 20zł
Bjuta - 5zł
Blanka 10zł
Grzenka - 10zł
Izabela1234 - 15zł
Jolanta08 - 10zł
karusiap - 10zł
kathrby - 10zł
li1 - 10zł
MakS - 5zł
migama - 10zł
Pies wolny - 20zł
Ubocze - 5zł

Suma: [B]145zł[/B]

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kubuś już za chwilę będzie bezpieczny... Przeżyliśmy chwile radości, że nam się udało uzbierać na hotelik, a już następny biedak.... Proszę ciotecczki, abyście zajrzały na wątek [URL]http://www.dogomania.pl/threads/183536-Rufus-konieczna-amputacja-prosimy-o-wsparcie-SOS-bokserom/page5[/URL]

Posted

szok! ale szybciutko tak ostatnia prosta zbierania deklaracji poszła, jak ostatnio tu zaglądałam to jeszcze tyle brakowało... Brawo Asiu, cioteczki i wujaszkowie, no i przede wszystkim brawo Kubusiu! :) Super :D

Posted

Kubusiu kochany mój pakuj się już co? :loveu:
tak sobie dzisiaj idąc do pracy o tobie myślałam :) przez dwa dni od rana idąc do pracy szłam w deszczu :shake:, a dziś od rana piękne słoneczko :cool1: i od razu o tobie Kubusiu pomyślałam :) to słoneczko to dziś za rości chyba zaświeciło dla ciebie Kubusiu :multi::multi:
mam nadzieję, że u ciebie też dziś słoneczko zaświeciło i już zaczynasz się domyślać, że tu cioteczki o ciebie walczyły i udało się :loveu:

Choć Kubusiu, idziemy na spacerek :) opowiem ci o tym, jak teraz twoje życie się zmieni :) od teraz już będzie tylko jak w bajce :multi::multi::multi:

Posted

Myślę, że dopiero czwartek/piątek w przyszłym tygodniu będzie wchodził w gre jeśli chodzi o transport(bo w niedziele chyba nie wypada..). Niestety nie jestem zmotoryzowana i samochód będę miała dopiero na spokojnie tak w czwartek myślę, ale jakby coś się udało szybciej to oczywiście zrobię wszystko! Niestety pogoda u nas nadal masakrycznie deszczowa..szczerze powiem mam ogromnego doła bo nawet z psiakami nie wyszlam na spacer już ponad tydzien, ale nie mam jak tam pojechac jak ciągle leje! No nic ważne, ze pieniążki są i Kubuś na spokojnie moze się pakować do domku;)

Posted

Asiu, to ja ci przesyłał trochę słoneczka od siebie :) dziś u mnie jak już pisałam wcześniej ślicznie świeci, więc podzielę się trochę z tobą - wybawicielko Kubusia :)
ŁAP - już leci słoneczko :)
dostałaś, złapałaś?? już lepiej? dołek mija??

Posted

[quote name='Asia_Klero']Akrum jesteś bogiem:loveu:może nie uwierzysz ale świeci słońce za moim oknem!:loveu::loveu::evil_lol:[/QUOTE]

hahaha :) to się cieszę Asiu,że się udało moje zaklinanie słoneczka i przyszło troszeczkę promieni do ciebie :)
to w podziękowaniu za to,że pokazałaś nam Kubusia i zlitowałaś się nad jego losem :)
Kubuś,nie zapomnij czasem o żadnej walizeczce, bo do schronu już nie wrócisz, oj nie!!!