leni356 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Trzeba zbierać dalej :multi: Jak już ruszyło z miejsca to się jakoś dowlecze do pełnej kwoty. Rozsyłajmy pw. A może skarpeta sznaucerów by jakimś groszem poratowała? Quote
malawaszka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 no to własnie jest ta jednorazowa deklaracja 50 zł Quote
leni356 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 malawaszka napisał(a):no to własnie jest ta jednorazowa deklaracja 50 zł No to dawać tu jeszcze miłośników sznaucerów :razz: Quote
gonia66 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 agata51 napisał(a):Ściągniemy tu kubusiowe ciotki, tylko niech to cholerne dogo zacznie normalnie działać. Ja nawet nie mogę wejść na wątek Kubusia. Skoro jest transport, trzeba korzystać z okazji i wyekspediować Brucia. Ile trzeba zebrać? Damy radę! ;) DAwać miłóśników sznaucerów i dawać cioteczki Kubusiowe..(ja kurde tez nie moge na Jego wątek wejsć- chyba ze ktos wejdzie i bede miala go w panelu uzytkownika:razz:)...ale ja tam w cuda wierze- dobrze wiecie....do wekendu mamy 3 dni...jesli dogo zacznie dzialac..to zrobimy szturm....bedzie dobrze...bedzie dobrze....:loveu::loveu::loveu: TO JUZ DWA MIESIĄCE ODKĄD CIEBIE NIE MA...CIAPULINKO...TESKNIE BARDZO..:-((((((... Quote
Bjuta Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Hopamy po kasę, która oznacza bezpieczeństwo:lol:! Quote
Mysia_ Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 dzisiaj Brucia pokazałam naszej Pani wet, zeby sprawdzić jak tam jego serduszko, niestety jest w coraz gorszej kondycji, oprócz niedomykalności pojawiło się jeszcze coś :shake: No i na jąderku pojawił się guzek :-( Już dawno Brucio nie był badany, a tu kolejne rzeczy wychodzą... Jutro pojedzie do kliniki na dokładniejsze badania. Mam jeszcze dwie deklaracje: 10 zł - Mysia_ 20 z - koziczka85 Kto jeszcze dorzuci sie do hoteliku? Quote
Bjuta Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Maleńkie - średnie - duże - wielgachne i maciupinieńkie! Każda deklaracja na wagę złota dla gryzionego psa! DEKLARACJE STAŁE: 10 zł Bjuta 10 zł Malwaszka 5 zł Gonia66 5 zł Leni356 10 zł Agata 51 10 zł Agat 21 10 zł - Mysia_ 20 z - koziczka85 czyli 80 zł (celem jest 300 :roll:) DEKLARACJE JEDNORAZOWE 50 zł Malwaszka (skarpeta sznaucerów) 100 zł Gonia66 (zostało po naszym szczęściarzu Kubusiu!) 20 zł Gonia13 czyli 170 zł. __________________ W weekend trafi się transport, tylko jakim cudem nazbierać w parę dni 300? :roll: Quote
maarit Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Mysiu jestem... Nie mogę wogóle wejść na niektóre wątki- od kilku dni:angryy: mi się po prostu nie otwierają. Na razie mogę tylko jednorazowo wpłacić... Jakoś żaden psiak, na którego deklarowałam stałą wpłate, nie znalazł domku. W przyszłym tygodniu mogłabym parę groszy wpłacić... Proszę o konto...KOło 20 zł...:oops: Więcej nie dam rady:oops: Quote
Bjuta Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Dzięki! :loveu: Zaktualizowałam u góry! ;) Quote
gonia66 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Mysia_ napisał(a):dzisiaj Brucia pokazałam naszej Pani wet, zeby sprawdzić jak tam jego serduszko, niestety jest w coraz gorszej kondycji, oprócz niedomykalności pojawiło się jeszcze coś :shake: No i na jąderku pojawił się guzek :-( Już dawno Brucio nie był badany, a tu kolejne rzeczy wychodzą... Jutro pojedzie do kliniki na dokładniejsze badania. Mam jeszcze dwie deklaracje: 10 zł - Mysia_ 20 z - koziczka85 Kto jeszcze dorzuci sie do hoteliku? :-(:-(:-(:-(....jeju..wyciagajcie go szybko....kurcze....tyle chorob na jednego psa się rzucilo???To niesprawidliwe...:placz::placz: Quote
weszka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Ależ cudny :loveu::loveu::loveu: Kochane sznaucerowe pysio :loveu: Czy Murka może wystawić fakturę na hotelik? Jeśli tak to dorzucam ze sznaucerowej skarpety tyle ile brakuje czyli 170 zł tylko na to musi być fakturka. Quote
gonia66 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 weszka napisał(a):Ależ cudny :loveu::loveu::loveu: Kochane sznaucerowe pysio :loveu: Czy Murka może wystawić fakturę na hotelik? Jeśli tak to dorzucam ze sznaucerowej skarpety tyle ile brakuje czyli 170 zł tylko na to musi być fakturka. :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Ale jak to dorzucasz?????:crazyeye::crazyeye:Co miesiać??????CZy ja nie mowilam juz 1000razy, ze wierze w cuda????????>:multi::multi::multi:JA tam mysle, ze Murka wystawia fakturki.... Quote
weszka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Noooo to nie do końca ja dorzucam :) po prostu sznaucie mają swoją skarpetkę na AFN którą ja tylko "zarządzam", a ludzie do niej wpłacają :) Więc jak będzie faktura to teraz dorzucam 170 zł bo tyle brakuje żeby Bruciaka zabierać. A co miesiąc mogę dokładać - ile to zobaczymy jakie będą deklaracje pomocy ale ok. 100 zł z pewnością (to też na fakturę). Quote
Bjuta Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Ja się zaraz napiję dobrego wina! I wtedy wrócę na dogo i sprawdzę, czy to co czytałam po trzeźwemu, będzie stało nadal... Quote
gonia66 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Bjuta napisał(a):Ja się zaraz napiję dobrego wina! I wtedy wrócę na dogo i sprawdzę, czy to co czytałam po trzeźwemu, będzie stało nadal... Bjutka...idę z Tobą...tylko nie za bardzo pijaj bo transport trza szykowac na wekend i pakowac Brucia szybciutko szybciutko:loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 weszka napisał(a):Noooo to nie do końca ja dorzucam :) po prostu sznaucie mają swoją skarpetkę na AFN którą ja tylko "zarządzam", a ludzie do niej wpłacają :) Więc jak będzie faktura to teraz dorzucam 170 zł bo tyle brakuje żeby Bruciaka zabierać. A co miesiąc mogę dokładać - ile to zobaczymy jakie będą deklaracje pomocy ale ok. 100 zł z pewnością (to też na fakturę). woww fantastycznie!!!! :multi::loveu: Quote
weszka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Po to ta skarpeta jest żeby korzystać właśnie na takie biedaki :) Tylko potwierdźcie sprawę faktury i... pakujcie Brucia :multi: Quote
gonia66 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 weszka napisał(a):Po to ta skarpeta jest żeby korzystać właśnie na takie biedaki :) Tylko potwierdźcie sprawę faktury i... pakujcie Brucia :multi: Ja nic nie potwierdzam...ja ide sie napic...lllllllaaaaaaaaalllaaaa;):multi::multi::multi: Quote
lilk_a Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [FONT=Franklin Gothic Medium]zapraszamy na bazarek[/FONT] :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=148690 Quote
ariss Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Ale wspaniałe wieści!!!:multi: Weszka:loveu: ja dziś dałam plamę i fot bazarkowych nie zrobiłam:shake:ale jutro postaram się to nadrobić. Quote
gonia66 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 weszka napisał(a):Po to ta skarpeta jest żeby korzystać właśnie na takie biedaki :) Tylko potwierdźcie sprawę faktury i... pakujcie Brucia :multi: jA TYŻ KCEM TAKIE SKARPETY NA ZIMĘ...NO.....:razz::razz::razz: Quote
BasiaD Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Ojejku ależ się cieszę.. Tak bym chciaa żeby Brutek już opuścił schron... Biję się z myślami z deklaracją,ale niestety troszku nadeklarowałąm i z kaską cienko.. Ale Brutka mam na uwadze.. Też idę się napić dobrego winka za niego.. Niech mu się poszczęści.. Śliczny sznaucerowaty pycholek.. W górę!! :multi: Quote
gonia66 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Musimy pamiętać, ze nie ma dostatecznie duzo deklaracji- teraz bedzie mial, ale zbierać i żebrać musimy, bo nawet jesli bedzie mial od sznaucerkow 100zł miesiecznie, to i tak bedzie nam brakowalo...bazarki tez by sie przydaly w takim razie....:p Quote
Recommended Posts