Jump to content
Dogomania

PRESTON...ogoniasty rottek z ADHD ;) najwierniejszy z wiernych :)

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

anetko.....szkoleniowiec jest przemiły, po prostu go kocham całym swym serduchem :diabloti:

a kicia...Ba!!! śliczna jest...tylko często trzeba kąpać, żeby taka biała była :mad:

asher....waży już dokładnie połowę więcej, niż ważył :) w weekend idę w dowiedzinki, to go obejrze..ale widzę, że mu się nawet całkiem bulwkowe zmarszczki na głowie zaczynają robić :)))))))))

a co do wystawy...mówisz o krajówce?

Posted

[quote name='Ka-ka']:chainsaw: :flaming: :onfire:
:snipersm: :wallbash:
:ak-shot:
:2gunfire: :motz:
:boom: :olympic: :lmaa:

a miałam nie wchodzić na Dogo przed snem...będę miała teraz nocne koszmary :ekmm: :icon_roc: :flop: :comp26:

P.S> Pan by lepiej sprawdził, czy go na emeryturze nie powinno już być (choć to sprzed roku....ale nie łudzę się....niedawno znowu widziałam jego ogłoszenia)
:evil: :tard: :bad-word:
Kamila ile tu negatywnych emocji :diabloti:

aaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

http://images13.fotosik.pl/73/d4366078170949a8.jpg

to Twoje bullwiątko ? :cool3: bo ja nie w temacie jestem :oops: :cool1:

Posted

paula....ona nie tylko jest śliczna...ale jest też baaaardzo fotogeniczna...robić zdjęcia takiemu zwierzowi-SAMA PRZYJEMNOŚĆ :loveu:

Vectra...to bulwka brata i bratowej...a że szukamy wspólnie mieszkanka-niedługo zamieszkam z tym potfforem pod jednym dachem
P.S. MAUPO jedna...jak mogłaś zaspać wczoraj na KWPR :placz: a ja taaaaak chciałam poznać Franka :p

Alu....jadę dziś oddać aparacik, więc fotki będą...ale nie wiem, kiedy wstawię...mam zaległości w nauce po wczorajszym dniu, a o szczegółach wie asher :diabloti:
miał być wypad na krótko na wystawę...a wróciłam po północy z radosnym posmakiem kadarki na ustach :mad:

Posted

[quote name='Ka-ka']
Alu....jadę dziś oddać aparacik, więc fotki będą...ale nie wiem, kiedy wstawię...mam zaległości w nauce po wczorajszym dniu, a o szczegółach wie asher :diabloti:
miał być wypad na krótko na wystawę...a wróciłam po północy z radosnym posmakiem kadarki na ustach :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]..no tak znam TE króciutkie wypady ;).....no nic będę cierpliwie czekać na foteczki psiaczków i kociaczków:p...no a ty się ucz;)[/FONT]

Posted

[quote name='Ka-ka']asher :diabloti:
miał być wypad na krótko na wystawę...a wróciłam po północy z radosnym posmakiem kadarki na ustach :mad:
No i czego się czepiasz? :crazyeye: Przecież na wystawie byłyśmy krótko!
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ps. a my potem obaliliśmy jeszcze jedno wino :mdleje: Zgadnij, jak sie czuję :diabloti:

Posted

[quote name='asher']No i czego się czepiasz? :crazyeye: Przecież na wystawie byłyśmy krótko!
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ps. a my potem obaliliśmy jeszcze jedno wino :mdleje: Zgadnij, jak sie czuję :diabloti:

biorąc pod uwagę, że w tej wielkiej kadarki większą część wypiłaś Ty, pewnie czułaś się bardzo świeżo i rześko :diabloti:

ale dla takiego towarzystwa (nie mówię o sobie :eviltong:) - WAAAARTOOO :razz:

P.S. fajnie, że wstawiłaś Boorki, bo nie mam czasu na to przez jakieś najbliższe 2 tygodnie :placz:

• 3 weeks later...
Posted

Ka-ka napisał(a):
loooooz.....mam nadzieję, że już wsio ok... bo się zmartwiłam :oops:

[FONT=Arial]no myślę ze idzie ku lepszemu ...;)
i tak cieplutko mi się zrobiło że ktoś się o mnie zmartwił ....:calus:
[/FONT]
Ka-ka napisał(a):
aha....znalazłam podczas dzisiejszego przeszukiwania YouTube....
może to przez specyficzne podejście do życia, jakie zaczyna mnie ostatnio cechować...ale szczerze mnie rozbawiło :diabloti:

http://www.youtube.com/watch?v=N8ubvbbSm3o

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:też mnie to ubawiło .....:eviltong:[/FONT]

Posted

Śliczny pan bulwek :loveu::loveu::loveu:

Laska, ty daj mi znać, co i jak, bo możliwe, że na niedzielę wybywam :cool3: Jak trzeba będzie, to nie wybędę, of kors ;)

Posted

Ka-ka napisał(a):
anetta....buuu...wyjawiłaś finał :eviltong: ale nie zmienia to faktu, że filmik (ach...ta słodka muzyczka) jest fajny :diabloti:

Ja?? eee nieeee :siara:
A muzyka to nie wiem jaka bo nie mam dżwięku :roll:

• 4 weeks later...
Posted

odgrzebuję galerię i wrzucam 4-miesięcznego hektorka, który nie wygląda już jak pchła :evil_lol: teraz wygląda, jak duża pchła :loveu:

a jak grzecznie poczekacie, to niedługo powinno się pojawić udokumentowanie, że Preston był grzeczny i nie pozbawił małego, wbrew mym obawom, żadnej części ciała :diabloti:

porównanie rozmiarów wypada ciekawie, zważywszy zwłaszcza na fakt, że pod opieką Rodziców Preston zaczyna przypominać statecznego pana z brzuszkiem w średnim wieku :placz: :mad: :diabloti:

Posted

heeeeeeeeeeeeeeeeej.... :multi: :multi: :multi: a myślałam, że niekt nie zjarzy :oops:

a tu coś dla usmiechu dla tych, którzy męczą się czasem na polu szkoleniowym ze swoimi czworołapymi Przyjaciółmi :evil_lol:

SIÓDMY WYJĄTEK DO PRAWA MURPH'ego

- nie martw się jesli twoj pies zachowuje się poprawnie....przejdzie mu
- nie trac głowy....pies moze ja gdzieś zawlec, a chciałbyś uniknąc długich poszukiwań
- zawsze istnieje prostszy sposob
- jeśli szkolenie idzie dobrze, napewno wkrotce coś się nie uda
- jesli wydaje ci się ze pies juz nie moze być gorszy - mylisz się
- zawsze kiedy wydaje ci się ze jest lepiej, to znaczy ze coś przeoczyłeś

FILOZOFIA MURPH'ego

- psy sa trudne w utrzymaniu wprost proporcjonalnie do swej piekności