Ka-ka Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 aaaaaaa zapomniałam, zapomniałam się pochwalić, co Mój Odważny Potffór zmajstrował w wakacje :evil_lol: we wrześniu pojechał na urlop z Rodzicami... w Bieszczady....gospodzina, u której mieszkali, miała staw, po którym można było sobie pływać łodką :loveu: pewnego pięknego dnia, Tata wziął łodkę za fraki i skorzystał z możliwości powiosłowania... Press został na brzegu i zaczłą wyprawiać takie histerie, że cud, iż sam od tego nie ogłuchł... :diabloti: Mama pomyślała-ok, spuścimy go...przecież on i tak nie znosi wody :diabloti: :diabloti: :diabloti: a najwyżej zmoczy łapki..... ech, nie tylko zmoczył łapki.....wlazł do wody, dopłynął do łodki.... WZIĄŁ WIOSŁO W ZĘBY I PRZYHOLOWAŁ TATĘ DO BRZEGU !!!!!!!!! :loveu: Rodziców zatkało... po czym zostawili Pressa na brzegu i Tata znów wypłynął...po spuszczeniu ze smyczy...powtórka z rozrywki...w sumie zrobił tak trzy razy z rzędu !!!!! dalszych prób zaniechano, by nie doszedł do wniosku, że nie warto ratować ludzi, bo sami się pchają nie tam, gdzie trzeba.... kto wie, kiedy to się może przydać :loveu: Quote
Alicja Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 :multi::multi::multi:Presio Ratownik :evil_lol: :hmmmm: a moze to niufek a nie rotek :razz::razz: Quote
malawaszka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 WOW!!! :loveu: aż mnie zatchło z zazdrości - bo mnie niby kto miałby uratować :placz: Quote
Ka-ka Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:Presio Ratownik :evil_lol: :hmmmm: a moze to niufek a nie rotek :razz::razz: no zastanawiałam się nad tym... ale to raczej był szok...wiesz, w stylu: "wooow jestem w wodzie, mój pan jest w wodzie...wszyscy pomrzemy marnie...trzeba się ratować, aaaaaaaa" :evil_lol: on naprawdę nie przepada za wodą ;) dopiero teraz zobaczylam post o rottce--- noooooo to poszukaj :loveu: i wrzuć, niech oko nacieszę czarnym-podpalanym :loveu: waszka..... hmmm...nie przesadzaj...Luna za jedno, Pepa za drugie... kot zamiast steru i jakoś pójdzie... albo wszczęłyby alarm taki, żeby się pół okolicy zleciało... :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 JUż wrzuciłam rotkę u Mnie na blogasku ...tylko ONE zagadały :roll: Quote
Ka-ka Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 to daj LINK, plisssssss naprawdę, staram się, jak mogę, ale tempo przybywania postów w Twoim blogu jest takie, że po prostu nie nadążam się przekopywać :placz: byłoby łatwiej, gdyby FAKTYCZNIE działała funkcja pokazywania OSTATNIEGO NIEPRZECZYTANEGO postu, bo to by baaaardzo przyspieszało odszukiwanie konkretnych postów...a tu Gucio...wcale nie działa.... :mad: czy ktoś wie, jak to naprawić? czy komuś to w ogóle działa???? :-( Quote
Alicja Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/11320638-post58622.html tutaj kożelanka Ozzulkowa :loveu: Quote
asher Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Vectra napisał(a):w firefoxie działa , w IE nie :pGucio, w Firefoxie też nie działa. Tzn. działa. ale tak samo, jak w IE - tylko do jakiejś określonej ilości nieprzeczytanych postów :angryy: Tak się stało po którejś z kolei rewolucji na forum (tej samej, po której była heca z tabunami powiadomień przychodzących na maila). Podobnie jest z wyszukiwaniem tematów (stare nie są względniane przy szikaniu) i postów danej osoby -widać tylko określoną ilośc, a jeśli ktoś ma więcej postów, to w wynikach szukania ich nie ma... :angryy: Quote
Ka-ka Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Alicja']http://www.dogomania.pl/forum/11320638-post58622.html tutaj kożelanka Ozzulkowa :loveu: iihhhaaaa...ale morda uśmiechnięta :loveu: ale podszepnij Ty Kobieto właścicielom, bo może to tylko wrażenie z tych trzech fot...ale wygląda na to, że uzbierała zapas na zimową porę :p nie wygląda na starą, za to doopinkę i inne elemenety ma całekim krągłe już :diabloti: ano właśnie...asher...może jakieś zbiorowe zażalenie złożymy??? :mad: reklamy o wypowiadaniu magicznych zaklęć, by spełniło się me szczęście (nie widzę zaklęcia na kolokwium z fizjologii :mad: ) działają... a funkcje ułatwiające życie...już niekoniecznie :placz: Quote
Alicja Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 No okrąglutką ma doopinkę ...ale ona dużo czasu na podwórku przebywa więc może jej się przyda tłuszczyk ... ostatnio się z panem kłóciła bo do domku z ogródka nie chciała wrócić :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 ........................:razz::razz::razz: Quote
Rybka_39 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Ale piękny i potężny chłopaczek:loveu::loveu:moja sucza tez ma ogon- wprawdzie jest bokserką, ale ogoniaste psy wymiatają:multi: Quote
Rybka_39 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Alicja napisał(a):No okrąglutką ma doopinkę ...ale ona dużo czasu na podwórku przebywa więc może jej się przyda tłuszczyk ... ostatnio się z panem kłóciła bo do domku z ogródka nie chciała wrócić :evil_lol::evil_lol: My miałyśmy okrąglutkiego kolegę rotka, fajny był niego misiek- niestety już nie żyje bo stawy nie wytrzymały, ale swoje przeżył, super psy;) Quote
Ka-ka Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Vectra napisał(a):poka no tego janiołka , oazę spokoju :diabloti: mówisz i masz... na dniach ukażę Ci jego Spokojne Oblicze.... :p Quote
Vectra Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Ka-ka napisał(a):mówisz i masz... na dniach ukażę Ci jego Spokojne Oblicze.... :p czekam z utęsknieniem i wypiekami na twarzy :loveu: :diabloti: Quote
Kamila_ Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 i wasza galeria koniecznie do nadrobienia! :loveu: Preston jest cudowny! Quote
Alicja Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='Vectra']czekam z utęsknieniem i wypiekami na twarzy :loveu: :diabloti: cóś nie doczekalim :diabloti: poka ty lepiej te wypieki :diabloti::evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Witam! Wspaniałe macie piesie,a małego Prestonka pamiętam z galerii hodowcy,już w tedy podbił moje serce :) Fantastycznie wygląda,i widać że jest u Was bardzo szczęśliwy Pozdrawiam Inez Quote
Ka-ka Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 o rajusiu..... toś o nas przez ten czas pamiętał :))))) Inez-hmmm a my się skądś znamy, że kojarzysz Prestona? teraz, to już pan mocno dojrzały.... zresztą trzeba znaleźć czas na uaktualnienie galerii, bo zaszły w naszym piesiowym życiu spooooooooooooooooooore zmiany ;)))))) Quote
Ka-ka Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 [quote name='Alicja']no dawaj dawaj to swoje cudo dawno, dawno temu..... ... a ciąg dalszy pewnie po świętach ;) Quote
malawaszka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 łoohohooo to taki jak Asherowy????? w sensie rasy? czy border??? Quote
Recommended Posts