Jump to content
Dogomania

PRESTON...ogoniasty rottek z ADHD ;) najwierniejszy z wiernych :)

Recommended Posts

Posted

aaaaaaa zapomniałam, zapomniałam się pochwalić, co Mój Odważny Potffór zmajstrował w wakacje :evil_lol:

we wrześniu pojechał na urlop z Rodzicami... w Bieszczady....gospodzina, u której mieszkali, miała staw, po którym można było sobie pływać łodką :loveu:

pewnego pięknego dnia, Tata wziął łodkę za fraki i skorzystał z możliwości powiosłowania... Press został na brzegu i zaczłą wyprawiać takie histerie, że cud, iż sam od tego nie ogłuchł... :diabloti:

Mama pomyślała-ok, spuścimy go...przecież on i tak nie znosi wody :diabloti: :diabloti: :diabloti: a najwyżej zmoczy łapki.....

ech, nie tylko zmoczył łapki.....wlazł do wody, dopłynął do łodki....

WZIĄŁ WIOSŁO W ZĘBY I PRZYHOLOWAŁ TATĘ DO BRZEGU !!!!!!!!! :loveu:

Rodziców zatkało... po czym zostawili Pressa na brzegu i Tata znów wypłynął...po spuszczeniu ze smyczy...powtórka z rozrywki...w sumie zrobił tak trzy razy z rzędu !!!!! dalszych prób zaniechano, by nie doszedł do wniosku, że nie warto ratować ludzi, bo sami się pchają nie tam, gdzie trzeba.... kto wie, kiedy to się może przydać :loveu:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:Presio Ratownik :evil_lol:

:hmmmm: a moze to niufek a nie rotek :razz::razz:

no zastanawiałam się nad tym... ale to raczej był szok...wiesz, w stylu: "wooow jestem w wodzie, mój pan jest w wodzie...wszyscy pomrzemy marnie...trzeba się ratować, aaaaaaaa"

:evil_lol: on naprawdę nie przepada za wodą ;)

dopiero teraz zobaczylam post o rottce--- noooooo to poszukaj :loveu: i
wrzuć, niech oko nacieszę czarnym-podpalanym :loveu:

waszka..... hmmm...nie przesadzaj...Luna za jedno, Pepa za drugie... kot zamiast steru i jakoś pójdzie... albo wszczęłyby alarm taki, żeby się pół okolicy zleciało... :evil_lol:

Posted

to daj LINK, plisssssss

naprawdę, staram się, jak mogę, ale tempo przybywania postów w Twoim blogu jest takie, że po prostu nie nadążam się przekopywać :placz:

byłoby łatwiej, gdyby FAKTYCZNIE działała funkcja pokazywania OSTATNIEGO NIEPRZECZYTANEGO postu, bo to by baaaardzo przyspieszało odszukiwanie konkretnych postów...a tu Gucio...wcale nie działa.... :mad:

czy ktoś wie, jak to naprawić? czy komuś to w ogóle działa???? :-(

Posted

Vectra napisał(a):
w firefoxie działa , w IE nie :p
Gucio, w Firefoxie też nie działa. Tzn. działa. ale tak samo, jak w IE - tylko do jakiejś określonej ilości nieprzeczytanych postów :angryy:
Tak się stało po którejś z kolei rewolucji na forum (tej samej, po której była heca z tabunami powiadomień przychodzących na maila).
Podobnie jest z wyszukiwaniem tematów (stare nie są względniane przy szikaniu) i postów danej osoby -widać tylko określoną ilośc, a jeśli ktoś ma więcej postów, to w wynikach szukania ich nie ma... :angryy:

Posted

[quote name='Alicja']http://www.dogomania.pl/forum/11320638-post58622.html
tutaj kożelanka Ozzulkowa :loveu:

iihhhaaaa...ale morda uśmiechnięta :loveu:
ale podszepnij Ty Kobieto właścicielom, bo może to tylko wrażenie z tych trzech fot...ale wygląda na to, że uzbierała zapas na zimową porę :p nie wygląda na starą, za to doopinkę i inne elemenety ma całekim krągłe już :diabloti:

ano właśnie...asher...może jakieś zbiorowe zażalenie złożymy??? :mad:

reklamy o wypowiadaniu magicznych zaklęć, by spełniło się me szczęście (nie widzę zaklęcia na kolokwium z fizjologii :mad: ) działają... a funkcje ułatwiające życie...już niekoniecznie :placz:

Posted

No okrąglutką ma doopinkę ...ale ona dużo czasu na podwórku przebywa więc może jej się przyda tłuszczyk ... ostatnio się z panem kłóciła bo do domku z ogródka nie chciała wrócić :evil_lol::evil_lol:

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Alicja napisał(a):
No okrąglutką ma doopinkę ...ale ona dużo czasu na podwórku przebywa więc może jej się przyda tłuszczyk ... ostatnio się z panem kłóciła bo do domku z ogródka nie chciała wrócić :evil_lol::evil_lol:

My miałyśmy okrąglutkiego kolegę rotka, fajny był niego misiek- niestety już nie żyje bo stawy nie wytrzymały, ale swoje przeżył, super psy;)

• 1 month later...
Posted

Vectra napisał(a):
poka no tego janiołka , oazę spokoju :diabloti:

mówisz i masz... na dniach ukażę Ci jego Spokojne Oblicze.... :p

• 2 months later...
Posted

[quote name='Vectra']czekam z utęsknieniem i wypiekami na twarzy :loveu:

:diabloti:

cóś nie doczekalim :diabloti:

poka ty lepiej te wypieki :diabloti::evil_lol:

• 1 year later...
  • 4 months later...
Posted

o rajusiu..... toś o nas przez ten czas pamiętał :)))))

Inez-hmmm a my się skądś znamy, że kojarzysz Prestona? teraz, to już pan mocno dojrzały....

zresztą trzeba znaleźć czas na uaktualnienie galerii, bo zaszły w naszym piesiowym życiu spooooooooooooooooooore zmiany ;))))))