Jump to content
Dogomania

PRESTON...ogoniasty rottek z ADHD ;) najwierniejszy z wiernych :)

Recommended Posts

Posted

a to jedna, zabłąkana fotka dla tych, którzy tu może zajrzą :lol:
na dowód, że chłopcy coraz bardziej się lubią, co , nie ukrywam, jest w dużym stopniu zasługą moich zapędów pedagogicznych :evil_lol: i jestem z siebie baaaaardzo dumna z tego powodu :loveu: :loveu: :loveu:

oto portret dwóch bardzo szczęśliwych psów :loveu:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ojjjj....bo nie miałam czasu zmniejszać...nie marudź, nie jest AŻ taka wielka a jedna za duża nikogo nie zabije.....jak przy okazji będę wstawiała więcej, to dam normalne rozmiary :diabloti:

MARUDA :eviltong:

Posted

ha ha ha .....jakie wejście z fasonem ;)

miodzio chłopaki na fotce :loveu::loveu::loveu:....brawo że już razem :multi::multi::multi:
i prosimy o jeszcze :Rose:

Posted

waszka..czepiasz się szczegółów :mad: obiecuję, że postaram się porobić im fotki na Wielkanoc, ale to zależy również od dostępności niemojego przecież sprzętu :evil_lol:

Alu...a widzisz....ma się ten styl :evil_lol: przynajmniej ktoś zauważył, że się pojawiłam :loveu:

anetta....po starciu ze mną faceci tak często mają :evil_lol: :razz:

Posted

a ja, będąc jeszcze "pod wpływem" :cool3: (hihi...spokojnie....nic poza kawą i zieloną herbatą nie piłam...pod wpływem zajęć dzisiejszych :evil_lol:), chciałam oświadczyć wszem i wobec

to jest PIĘKNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
GENIALNE
PERFEKCYJNE

po prostu

P I Ę K N E :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

to są moje wnioski po dzisiejszej egzenteracji (eee...powiedzmy, że taka...sekcja zwłok, jakby :p)

dostałam takiego "olśnienia" patrząc na naczynia krwionośne, wnikające do żołądka kota. pomyślałam sobie-kurczę, to jest niesamowite. po prostu piękne, cudowne i genialne.... i takie ... delikatne :oops: misterna robota Mistrza :loveu:
aż się chce zarwać kolejną noc nad książkami :loveu:

Posted

phi...no co Wy..... :placz:
to chyba "raczej" dobrze, że podoba mi się to, co robię...Wy śmiejcie się, śmiejcie...jeszcze będę Wasze psy leczyła :p

Posted

Ka-ka napisał(a):
phi...no co Wy..... :placz:
to chyba "raczej" dobrze, że podoba mi się to, co robię...Wy śmiejcie się, śmiejcie...jeszcze będę Wasze psy leczyła :p

:hmmmm: brzmi obiecująco ... ino dlaczemu chcesz nam je zaraz pokrajać :crazyeye:

Posted

a kto powiedział, że chcę je pokroić :angryy: :placz: cóż za brak zrozumienia dla mych odczuć estetycznych....ech, zawsze mówiłam, że ludzie z duszą artystyczną ciężkie życie mają :shake:

Posted

Ka-ka napisał(a):
a kto powiedział, że chcę je pokroić :angryy: :placz: cóż za brak zrozumienia dla mych odczuć estetycznych....ech, zawsze mówiłam, że ludzie z duszą artystyczną ciężkie życie mają :shake:

:glaszcze: och i ach .....jakież cięzkie życie artysty ;)....no dobra dobra ......ważne że we wszystkim można doszukać się piękna ;)

Posted

Jesteście niemożliwe ;)

A ja dopiero teraz oglądnęłam sobie pewną za dużą fotę :evil_lol: i jestem pod wrażeniem, ładnie się chłopaki tolerują!

Jak czytam o zielonych herbatkach i takich tam, to sobie mogę stare dobre czasy studiowania farmacji powspominać. Wtedy takie 'paliwo rakietowe" było na porządku dziennym :)

Posted

kate... a w jakich ilościach to piłaś, że jeszcze na Ciebie działało :lol: ;)

Alu...to było urocze :lol: ale AŻ taka zielona, to chyba herbata jest, jeśli jest cokolwiek radioaktywna :eviltong:
ale co tam-wszystko się przyda...tworzę właśnie moją zaległą pracę magisterską :evil_lol: (którą planowałam oddać NAJPÓŹNIEJ do końca marca....:mad:)
wszelkie próby natchnienia mile widziane :p :evil_lol:

Posted

Ka-ka napisał(a):

Alu...to było urocze :lol: ale AŻ taka zielona, to chyba herbata jest, jeśli jest cokolwiek radioaktywna :eviltong:
ale co tam-wszystko się przyda...tworzę właśnie moją zaległą pracę magisterską :evil_lol: (którą planowałam oddać NAJPÓŹNIEJ do końca marca....:mad:)

:hmmmm: a wiesz .....marzec się jeszcze nie skończył ......:kciuki: zielone pomaga :evil_lol:

a zielonego to ....piłam kiedyś likier miętowy ....dobry i no straszecznie słodki :roll:

Posted

[quote name='Ka-ka']a kto powiedział, że chcę je pokroić :angryy: :placz:
No właśnie dlatego, ze taka z ciebie estetka! Kto cię tam wie co zrobisz, jak cię najdzie przmożna chęć popatrzenia na coś pięknego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Ka-ka']tworzę właśnie moją zaległą pracę magisterską :evil_lol: (którą planowałam oddać NAJPÓŹNIEJ do końca marca....:mad:)
Bierz przykład ze mnie. I z Waszki. My doskonale wiemy, że natchnienie rzecz kapryśna i ulotna, nie można na nie naciskać, nie można od niego wymagać :shake:

No dobra, NIE BIERZ! :diabloti: