Ka-ka Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 a to jedna, zabłąkana fotka dla tych, którzy tu może zajrzą :lol: na dowód, że chłopcy coraz bardziej się lubią, co , nie ukrywam, jest w dużym stopniu zasługą moich zapędów pedagogicznych :evil_lol: i jestem z siebie baaaaardzo dumna z tego powodu :loveu: :loveu: :loveu: oto portret dwóch bardzo szczęśliwych psów :loveu: Quote
malawaszka Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Nie dośc, że raz na rok wstawi jakąś fotkę to jeszcze za dużą :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ka-ka Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 ojjjj....bo nie miałam czasu zmniejszać...nie marudź, nie jest AŻ taka wielka a jedna za duża nikogo nie zabije.....jak przy okazji będę wstawiała więcej, to dam normalne rozmiary :diabloti: MARUDA :eviltong: Quote
malawaszka Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Ka-ka napisał(a):jak przy okazji będę wstawiała więcej BUHA HA HA HA śwetny żart :roflt: :eviltong: Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 ha ha ha .....jakie wejście z fasonem ;) miodzio chłopaki na fotce :loveu::loveu::loveu:....brawo że już razem :multi::multi::multi: i prosimy o jeszcze :Rose: Quote
anetta Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Lepsze duże niż żadne :lol: Witaj Kaka :multi: Co oni tacy zmęczeni? Quote
Ka-ka Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 waszka..czepiasz się szczegółów :mad: obiecuję, że postaram się porobić im fotki na Wielkanoc, ale to zależy również od dostępności niemojego przecież sprzętu :evil_lol: Alu...a widzisz....ma się ten styl :evil_lol: przynajmniej ktoś zauważył, że się pojawiłam :loveu: anetta....po starciu ze mną faceci tak często mają :evil_lol: :razz: Quote
Alicja Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 :multi::multi::multi:a do Wielkanocy już tylko 2 tygodnie więc fotki będą :loveu: Quote
Ka-ka Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 a ja, będąc jeszcze "pod wpływem" :cool3: (hihi...spokojnie....nic poza kawą i zieloną herbatą nie piłam...pod wpływem zajęć dzisiejszych :evil_lol:), chciałam oświadczyć wszem i wobec to jest PIĘKNE !!!!!!!!!!!!!!!!!! GENIALNE PERFEKCYJNE po prostu P I Ę K N E :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: to są moje wnioski po dzisiejszej egzenteracji (eee...powiedzmy, że taka...sekcja zwłok, jakby :p) dostałam takiego "olśnienia" patrząc na naczynia krwionośne, wnikające do żołądka kota. pomyślałam sobie-kurczę, to jest niesamowite. po prostu piękne, cudowne i genialne.... i takie ... delikatne :oops: misterna robota Mistrza :loveu: aż się chce zarwać kolejną noc nad książkami :loveu: Quote
malawaszka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 taaaaa zielone to może i było, ale nie wierzę, że to była herbata:crazyeye: :mdleje: Quote
Alicja Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 malawaszka napisał(a):taaaaa zielone to może i było, ale nie wierzę, że to była herbata:crazyeye: :mdleje: :roll: miałam podobne odczucia :razz::razz: Quote
Ka-ka Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 phi...no co Wy..... :placz: to chyba "raczej" dobrze, że podoba mi się to, co robię...Wy śmiejcie się, śmiejcie...jeszcze będę Wasze psy leczyła :p Quote
Alicja Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Ka-ka napisał(a):phi...no co Wy..... :placz: to chyba "raczej" dobrze, że podoba mi się to, co robię...Wy śmiejcie się, śmiejcie...jeszcze będę Wasze psy leczyła :p :hmmmm: brzmi obiecująco ... ino dlaczemu chcesz nam je zaraz pokrajać :crazyeye: Quote
Ka-ka Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 a kto powiedział, że chcę je pokroić :angryy: :placz: cóż za brak zrozumienia dla mych odczuć estetycznych....ech, zawsze mówiłam, że ludzie z duszą artystyczną ciężkie życie mają :shake: Quote
Alicja Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Ka-ka napisał(a):a kto powiedział, że chcę je pokroić :angryy: :placz: cóż za brak zrozumienia dla mych odczuć estetycznych....ech, zawsze mówiłam, że ludzie z duszą artystyczną ciężkie życie mają :shake: :glaszcze: och i ach .....jakież cięzkie życie artysty ;)....no dobra dobra ......ważne że we wszystkim można doszukać się piękna ;) Quote
Ka-ka Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Alicja napisał(a)::glaszcze: och i ach .....jakież cięzkie życie artysty ;) :eviltong: Quote
Ka-ka Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Alicja napisał(a):cześć teraz, to miła... a kto mi dokuczał :mad: :placz: ale ikonki słodkie są :loveu: Quote
Alicja Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Ka-ka napisał(a):teraz, to miła... a kto mi dokuczał :mad: :placz: ale ikonki słodkie są :loveu: no so TY ...JA ....niemożliwe ......to ONE Quote
kate_m. Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Jesteście niemożliwe ;) A ja dopiero teraz oglądnęłam sobie pewną za dużą fotę :evil_lol: i jestem pod wrażeniem, ładnie się chłopaki tolerują! Jak czytam o zielonych herbatkach i takich tam, to sobie mogę stare dobre czasy studiowania farmacji powspominać. Wtedy takie 'paliwo rakietowe" było na porządku dziennym :) Quote
Ka-ka Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 kate... a w jakich ilościach to piłaś, że jeszcze na Ciebie działało :lol: ;) Alu...to było urocze :lol: ale AŻ taka zielona, to chyba herbata jest, jeśli jest cokolwiek radioaktywna :eviltong: ale co tam-wszystko się przyda...tworzę właśnie moją zaległą pracę magisterską :evil_lol: (którą planowałam oddać NAJPÓŹNIEJ do końca marca....:mad:) wszelkie próby natchnienia mile widziane :p :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Ka-ka napisał(a): Alu...to było urocze :lol: ale AŻ taka zielona, to chyba herbata jest, jeśli jest cokolwiek radioaktywna :eviltong: ale co tam-wszystko się przyda...tworzę właśnie moją zaległą pracę magisterską :evil_lol: (którą planowałam oddać NAJPÓŹNIEJ do końca marca....:mad:) wszelkie próby natchnienia mile widziane :p :evil_lol: :hmmmm: a wiesz .....marzec się jeszcze nie skończył ......:kciuki: zielone pomaga :evil_lol: a zielonego to ....piłam kiedyś likier miętowy ....dobry i no straszecznie słodki :roll: Quote
asher Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Ka-ka']a kto powiedział, że chcę je pokroić :angryy: :placz: No właśnie dlatego, ze taka z ciebie estetka! Kto cię tam wie co zrobisz, jak cię najdzie przmożna chęć popatrzenia na coś pięknego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Ka-ka']tworzę właśnie moją zaległą pracę magisterską :evil_lol: (którą planowałam oddać NAJPÓŹNIEJ do końca marca....:mad:) wszelkie próby natchnienia mile widziane :p :evil_lol: Bierz przykład ze mnie. I z Waszki. My doskonale wiemy, że natchnienie rzecz kapryśna i ulotna, nie można na nie naciskać, nie można od niego wymagać :shake: No dobra, NIE BIERZ! :diabloti: Quote
Recommended Posts